Καλημέρα Γιάννη!!!Όλα καλά johnκαλημέρες
![]()
Καλημέρα Γιάννη!!!Όλα καλά johnκαλημέρες
![]()
Καλημέρα, Νίκο πριν χρόνια σε ένα ιταλικό φόρουμ προσπαθούσαν να καταλάβουν πως ένα σεταπ μαγκνουμ από τα 850 bar έβγαζε 1300 με την μοναδική αλλαγή, την αλλαγή του βύσματος. Στην συζήτηση συμμετείχαν κάποιοι από τους πιο καταξιωμενους ειδικούς, και το σεταπ όπως και τις μετρήσεις τις είχε κάνει ο G. Garollini στο κανονάκι της B& P.
Καλημέρα, Νίκο έψαξα να ξαναβρώ την συζήτηση αλλά δεν τα κατάφερα. Όπως λες θυμάμαι επρόκειτο για αλλαγή από z2m σε sg magnum, και όλοι την ίδια απορία είχαν, που οφείλεται τόσο μεγάλη διαφορά.Καλημερα Λευτερη!!! Μπορει να γινει....και να το κανεις εν γνωση σου....αν και 450 bar επιπλεον το
βλεπω ακραιο....Τι εννοω.....σε ενα σεταπ που εχεις ΠΧ drago στην ιδια δοσολογια εαν βαλεις βυσμα
steel θα αναβασεις bar....εαν το κανεις οπως προειπα...εν γνωση σου....το ξερεις και ολα ''οκ''.....εαν το
κανεις απο αγνοια....τοτε την παρατας την ιδιογομωση και το γυριζεις στο ψαρεμα φιλε!!!
ΥΓ. Με τετοιο ''μυαλο''.....και στο ψαρεμα κινδινευει να πνιγει.....οποιος το κανει απο αγνοια!!!
Καλημέρα, Νίκο έψαξα να ξαναβρώ την συζήτηση αλλά δεν τα κατάφερα. Όπως λες θυμάμαι επρόκειτο για αλλαγή από z2m σε sg magnum, και όλοι την ίδια απορία είχαν, που οφείλεται τόσο μεγάλη διαφορά.
Kαλημερα Λευτερη!!! Εσυ σαν ιδιογομωτης,,,,,,πιστευεις οτι ο sg-magnum μπορει να δωσει 450 bar
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στην ΙΔΙΑ δοσολογια και κλεισιμο απο τον Ζ2Μ ???
Αν ήταν τόσο να ανεβαίνουν οι πιέσεις, τότε με το πίτουρο έπρεπε να σκάνε οι κάνες.Όχι Νίκο, στατιστικά δίνει περίπου 100 bar παραπάνω ,γιαυτό κανείς δεν μπορούσε να δώσει ικανοποιητική εξήγηση.
Aν ένα φυσίγγι 36γρ NSI no.5 μου δίδει Α διάτρηση * σε τηλ .κατάλογο (πχ 260σελ)Άντε να δούμε, θα απαντήσει κανένας άλλος;
Αυτό το γεγονός συζητήθηκε πριν χρόνια σε ένα ιταλικό φόρουμ, ίσως κάποιος από εδώ να το έχει διαβάσει όπως εγώ. Για τα μπαφερ ,αν και ποικίλουν πολύ σαν υλικά, είναι βέβαιο πως αυξάνουν τις πιέσεις γιατί μειώνουν την << ρευστότητα >> των σκαγιων, το ποσο θα μας το πει μόνο το κανονάκι δοκιμών.Αν ήταν τόσο να ανεβαίνουν οι πιέσεις, τότε με το πίτουρο έπρεπε να σκάνε οι κάνες.
Το πίτουρο το γράφω σαν έμφραξη αντί της μάλλινης και όχι σαν βοηθητικό των σκαγιών.Αυτό το γεγονός συζητήθηκε πριν χρόνια σε ένα ιταλικό φόρουμ, ίσως κάποιος από εδώ να το έχει διαβάσει όπως εγώ. Για τα μπαφερ ,αν και ποικίλουν πολύ σαν υλικά, είναι βέβαιο πως αυξάνουν τις πιέσεις γιατί μειώνουν την << ρευστότητα >> των σκαγιων, το ποσο θα μας το πει μόνο το κανονάκι δοκιμών.
Αλέξανδρε το χιούμορ σου είναι ανεξάντλητο!Προτιμώ την ιδιογομωση γιατί την έχω μπερδέψει με την χλωρίνη KLINEX.Αυτη ξέρω...Αυτή εμπιστεύομαι!!!
Εμ τι τα έχει;; Όλο τα ίδια λεει...Αλέξανδρε το χιούμορ σου είναι ανεξάντλητο!
"Νιο συκώτι" κάνω που λένε στο νησί ...
Γραμμένα τα έχεις, και τα λες;![]()
Πετάχτηκε και ο γέροντας με τον νεκροθάφτη...Εμ τι τα έχει;; Όλο τα ίδια λεει...![]()
Ουστ ρε κόρακα...Πετάχτηκε και ο γέροντας με τον νεκροθάφτη...