Πρόσεχε όμως γιατί σε μεγάλες θερμοκρασίες το μέλι παύει να είναι...μελι!
Πρόσεχε όμως γιατί σε μεγάλες θερμοκρασίες το μέλι παύει να είναι...μελι!
Και της ξηρασίας.Ένας μύκητας είναι.
Για πες;;Πρόσεχε όμως γιατί σε μεγάλες θερμοκρασίες το μέλι παύει να είναι...μελι!
Σε θερμοκρασίες πάνω από 50 βαθμούς τα θρεπτικά συστατικά του μελιού αλλοιώνονται. Οπότε αν το βάλεις σε ένα καυτό ρόφημα θα γίνει απλά μια γλυκαντική ουσία και τίποτε παραπάνω. Άρα σε χλιαρό τσάι βουνου βάζουμε μελακι και ναι τότε είναι φάρμακο!!! Και η αποθήκευση του μελιού πρέπει να είναι σε δροσερά και οχι φωτεινά σημεία.Για πες;;
Ευχαριστώ!!!Σε θερμοκρασίες πάνω από 50 βαθμούς τα θρεπτικά συστατικά του μελιού αλλοιώνονται. Οπότε αν το βάλεις σε ένα καυτό ρόφημα θα γίνει απλά μια γλυκαντική ουσία και τίποτε παραπάνω. Άρα σε χλιαρό τσάι βουνου βάζουμε μελακι και ναι τότε είναι φάρμακο!!! Και η αποθήκευση του μελιού πρέπει να είναι σε δροσερά και οχι φωτεινά σημεία.
Όσο ανεβαίνεις μειώνονται τα ξερά έλατα ώσπου είναι όλα καταπράσινα. Όλα αυτά στον Πάρνωνα.Ένας μύκητας είναι.
Ναι, σχεδόν παντού και εδώ ήπειρο.Όσο ανεβαίνεις μειώνονται τα ξερά έλατα ώσπου είναι όλα καταπράσινα. Όλα αυτά στον Πάρνωνα.
Συμβαίνει το ιδιο και σε άλλα βουνά;
19-22 Αυγούστου θα είμαι εκεί!!!!εχω μαζεψη σπαθοσωρτο απο το κτημαμου και εχω κανη 3 κιλα σπαθολαδω,,μου φτανη για φετως και με το παραπανω ,,το βαζω σε γδαρσιματα στα σκυλια και οχχι μωνο και μια κουταλια στην κροκετα,,και βεβαια ωπιο φιλαρακιμου θελη του δινω![]()