gvp9000
Banned
Εγώ ξέρω ότιΓι σιαπερας μου φενετε και αυτος αχαχααχαχα πλακα κανω

Εγώ ξέρω ότιΓι σιαπερας μου φενετε και αυτος αχαχααχαχα πλακα κανω
Εγω προχθες βαρεσα φασσες στα 75 με τζαμπα φυσιγγια αλλα -5Εγώ ξέρω ότινα βρω τα 4ευρα (Winchester rooster) σε #4 στην Ελλάδα ... κάποιος τα παίρνει και λέει ότι βαράει καθάρια στα 70m με φυσίγγια των 30 λεπτών το καθένα στους μείον 30
![]()
Δεν σκοτώνει που δεν σκοτώνει το benelli είσαι και εσύ ΚΈΝΤΡΟ απίστευτος συνδυασμός
Τα ακίνητα είναι πιο δύσκολαΔεν σκοτώνει που δεν σκοτώνει το benelli είσαι και εσύ ΚΈΝΤΡΟ απίστευτος συνδυασμός![]()
Βαλε κανεναν άλλον να ρίχνει το χαντάκωσες το οπλο
Και είχα αγχωθεί ότι μόνο εγώ έχω πρόβλημα στους σταθερούς στόχους
Ρε τρεμουλιαρη....Τα ακίνητα είναι πιο δύσκολα![]()
Τα ακίνητα είναι πιο δύσκολα![]()
Αφού έχετε και οι δύο benelli και δυσκολεύεστε σε σταθερούς στόχους κάθομαι εγώ να μου ρίξετε να δούμε αν σκοτώνουνΚαι είχα αγχωθεί ότι μόνο εγώ έχω πρόβλημα στους σταθερούς στόχους![]()
Πάει, χάλασες και εσύ. Ούτε διαγράμματα, ούτε τίποτα; Μαύρο 2023!Βαριέμαι να τις φτιάξω τώρα
Είπα το 2023 να είμαι καλό παιδί.Πάει, χάλασες και εσύ. Ούτε διαγράμματα, ούτε τίποτα; Μαύρο 2023!![]()
Πίνακα του Σχιστού διακρίνω σε παρασύρει ο περίγυρος που είσαι στριμωγμένος όταν τραβιέσαι πίσω γι'αυτό ρίχνεις αλλού για αλλού ή μάλλον ελάχιστα σου στρίβει το όπλο κάποιες μοίρες από το κάθετο άξονα.Είπα το 2023 να είμαι καλό παιδί.
Το κόλπο είναι να μείνεις ακίνητος στην πρώτη βολή.Αφού έχετε και οι δύο benelli και δυσκολεύεστε σε σταθερούς στόχους κάθομαι εγώ να μου ρίξετε να δούμε αν σκοτώνουν
Όλες στραβές είναι ...
Οταν λέω εγώ ότι οι benelli δε σκοτώνουν γιατι 1ον βγάζουν πολυ σφιχτές τουφεκιές και 2ον γιατί ρίχνουν στραβά δεν με πιστεύει κανείς ...![]()