Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Που το θυμήθηκες ρε πατρίδα ; Το φθινόπωρο τα δούλευα πολύ .Ήταν τρομερό φυσίγγι.
Ναι ! Baikal πλαγιοκανο , Lambro άσπρα (αν δεν έβρισκα κόκκινα ) , κι κάτω από κισσό για κοτσύφια ! Περασμένα καλά χρόνια ανέμελα φίλε μου .
 
πεταχτηκα τ απογευμα στο σκοπευτηριο για να ριξω μια πουλα με το kicks high flyer mod.και με την ευκαιρια ειπα να ριξω στον πινακα 2 φυσιγγια που χρησ.αρκετα τον τελευταιο καιρο.express 32 no.9 και r12 34 γραμ.νο 6.επιτηδες ηθελα να τα ριξω με ζεστη γιατι ηθελα να δω τι γινεται σ αυτες τις θερμοκρασιες.αυτο που ειδα λοιπον ειναι οτι μεχρι τα 45 μετρα που εριξα το r12 δεν σκορπισε και το express αν και ανοιξε αρκετα στα 40 μετρα στα 45 ηταν νορμαλ.ισως να οφειλεται στο οτι ειναι φυσιγγι εμποριου και οχι ιδιογομωσης.παρ ολα αυτα ομως νομιζω οτι ισως αυτη τη στιγμη ειναι απο τα κορυφαια ελληνικα φυσιγγια της αγορας.βεβαια επιβαλεται και ο σχολιασμος σας κι επειδη ουδεν κρυπτον υπο του ηλιου παμε να τα δουμε αυτα.οπλο φυσικα beretta 391 light
express 32 9 30m
8LcLUIU.jpg

r12 6 30m.εδω εχω φυγει και λιγο αριστερα
oeljC0x.jpg

express 32 9 35m
FZrNi4Z.jpg

r12 6 35m
pmqwNTP.jpg

express 32 9 40m
pmqwNTP.jpg

r12 6 40m
1DvPp0N.jpg

express 32 9 45m
MzQspBt.jpg

r12 6 45m
NxjzS8z.jpg


περιμενω τα σχολια σας.ν αναφερω οτι η θερμοκρασια ηταν 30 βαθμοι
Ευριπιδη μου αρέσουν πολύ οι τουφεκιές σε αυτά τα μέτρα με αυτό το τσοκ! Προχθές μιλούσα με ένα Φασά βόρειο και μου έλεγε ‘’δούλεψε το express Σεμπτεβρη-Οκτώβρη στις φασες και θα με θυμηθείς’’...από ότι ειδα βγαίνει και #6 και 7..
 
25μ λαμπρος direct No7.5 34g θερμοκρασία περιβάλλοντος 30C από τον φίλο μας Γιάννη (Χανιά)
lampro_direct_no7.5.jpg
Πολύ ωραία τουφεκια.δουλεψε το πρώτο σε πολύ πυκνά μέρη,έτσι καβαλα που πάτε εσείς δεν γλιτώνει κανείς με αυτό.Merkel 40E δεξιά κανη..
 
Ασε Γιάννη με έχουν αρρωστήσει τα kicks μ αυτα που βλέπω και με τη μουρλα που μ εχει χτυπήσει στον εγκέφαλο στο δρόμο ειναι κι ενα kicks lf κι ο θεός βοηθός
.pray to God.
Θα πηγαίνουν πολύ μπάλα ρε Εύριπο...αυτό θα είναι για μετα τα 40 μέτρα και βλέπουμε..κάτω από τα 40 τι θα γίνει? Πολύ ειδικό τσοκ...αλλα εσυ έχεις λόξα με τα στενά ξέρω.sarcastic.
 
Όντως οι ντουφεκιές που βγάζει ειναι καλές, με ομοιόμορφες κατανομές.
Καλά εχω βολευτεί πολύ αυτό το φυσίγγι!!!! Και οικονομικό και σταθερό και παρατήρησα οτι όσο πιο μακρινές οι βολές,τόσο πιο ωραία κατανομή εχουν.
Την επόμενη φορά,θα ρίξω και στα 35 μέτρα, με τα ίδια τσοκ και ίδιο νούμερο σκαγιών.
 
είπαμε θα πάω 35 μέτρα την επόμενη φορά...
Ναι: Victory mobil chokes της Beretta. τα δίνει ως competition αυτά τα τσόκ,γιατί έχω πάρει και τα κυνηγετικά της...
http://estore.beretta.com/en-eu/beretta-choke-tube-mobilchokevictory-25mm-extended-12-ga/


ειναι mobile :( γιαυτο δεν τα ηξερα εψανχα HP εγω
πολυ καλη τιμη και οι τουφεκιες φωτια
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top