Βιοφυσίγγια

εφεραν τον ενα πανω στον αλλο
Βασικός λόγος που σταμάτησα το υδρόβιο.
Ξυπνάς και βρίσκεσαι με άλλους 10 τριγύρω.
Σε ένα ποτάμι κάθε 100μ και κυνηγός, στα καλά σημεία κάθε 10μ.

Στην φάσσα ξέρω 1-2 μέρη που πάω και ακόμα είμαι μόνος μου.

Γουρούνια και πάσης Ελλάδος λέμε ... ολόκληρα βουνά δικά μας και οι λαγάδες όλοι καλοί φίλοι. :cool:

Όντως? Γιατί φέρνει η φάτσα και το στυλ του! Όταν τον πρωτοείδα, σκέφτηκα, Έλληνας θα είναι, αλλά δεν το έψαξα!!
Ναι ρε νησιώτης, έχω μιλήσει μαζί του με email, ποιάς γενιάς Αερικάνος δεν ξέρω.

1678301042261.png

https://i.postimg.cc/3wtxx8dM/Screenshot-
[url=https://postimages.org/][/URL]
[URL='https://postimg.cc/xkb2sSvg']
από ΠΎΡΓΟ ΗΛΕΊΑΣ είναι ΒΑΤΣΙΛΗΗ.!!! Ανιψιός του Αντρέα του ανεργου 😅😅😅
εντωμεταξύ benelli έχουν τα ποιο πολλα παιδιά 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣🤣😂🤣🤣😂😂🤣🤣😂😂🤣😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂🤣🤣🤣😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂[/URL]
.sarcastic.

Δεν είναι τσοπάνος ... σε διαβεβαιώνω ...
Εντάξει έχει πλάκα πως μιλάει ...
Για ένα διάστημα μου την έσπαγε τώρα τον βλέπω άνετα.
Κάνει δουλειά πάντως.

.sarcastic.

Δεν είναι τσοπάνος ... σε διαβεβαιώνω ...
Εντάξει έχει πλάκα πως μιλάει ...
Για ένα διάστημα μου την έσπαγε τώρα τον βλέπω άνετα.
Κάνει δουλειά πάντως.
Δεν ξέρω τι κάνει αλλοδαπές γλώσσες δεν γνωρίζω 😅😅😅

Πολύ σωστά κύριε Νίκο, αλλά αν επικρατήσει τελικά κάτι τέτοιο, θα χρειαζόμαστε 150€ για να γεμίσουμε ένα κουτί φυσίγγια (25-30 τεμάχια). Και εντάξει, εγώ ας πούμε δεν θα ρίξω σε υδρόβια πάνω από 1 κουτί σε μια σεζόν, καθώς δεν υπάρχουν μεγάλοι αριθμοί υδροβίων στα μέρη μου τα τελευταία χρόνια. Οι συνάδελφοι στον Έβρο και γενικά στην βόρεια Ελλάδα, τι θα κάνουν, ώστε να κυνηγάνε "όπως πρίν"?

Αυτο που πρεπει να γινει....ειναι να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ να επιτραπουν τα ομοιωματα οπως σε ολη την
Ευρωπη.....Αλλιως θα γεμιζει ο ουρανος σκαγια χωρις αποτελεσμα...!!!

Βασικός λόγος που σταμάτησα το υδρόβιο.
Ξυπνάς και βρίσκεσαι με άλλους 10 τριγύρω.
Σε ένα ποτάμι κάθε 100μ και κυνηγός, στα καλά σημεία κάθε 10μ.

Στην φάσσα ξέρω 1-2 μέρη που πάω και ακόμα είμαι μόνος μου.

Γουρούνια και πάσης Ελλάδος λέμε ... ολόκληρα βουνά δικά μας και οι λαγάδες όλοι καλοί φίλοι. :cool:

Ναι ρε νησιώτης, έχω μιλήσει μαζί του με email, ποιάς γενιάς Αερικάνος δεν ξέρω.

View attachment 68144
Ρε όντως Έλληνας έχει και φεις μπουκ.

Αυτο που πρεπει να γινει....ειναι να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ να επιτραπουν τα ομοιωματα οπως σε ολη την
Ευρωπη.....Αλλιως θα γεμιζει ο ουρανος σκαγια χωρις αποτελεσμα...!!!
O καράφλας ψάχνει τρόπο να μας πάρει λεφτά τώρα .. μην τον ενοχλείτε με τέτοιες λεπτομέρειες.

O καράφλας ψάχνει τρόπο να μας πάρει λεφτά τώρα .. μην τον ενοχλείτε με τέτοιες λεπτομέρειες.

Τον καραφλα...τον βλεπω να πνεει τα λοισθια σαν προεδρος....εαν δεν τα καταφερει και αυτην την
φορα με τα ομοιωματα !!

Βάζει και γυαλί ήλιου για να ρίξει είναι θεός 😅😅😅
Έπρεπε να είχε και τραπεζάκι με καρέκλα και φραπέ! Και κάποια στιγμή στο βίντεο εκεί που δείχνει τις κατανομές να πει: ΘΑ ΣΈΒΕΣΤΕ!!!

Πάντως, πέραν της πλάκας, μήπως να του στείλουμε κάνα mail και να του πούμε να κάνει εγγραφή εδώ?!

Last edited:
Τον καραφλα...τον βλεπω να πνεει τα λοισθια σαν προεδρος....εαν δεν τα καταφερει και αυτην την
φορα με τα ομοιωματα !!
Δεν κυνηγάει παπιά οπότε στα @@ του.
Δεν νομίζω όμως ότι το μολύβι θα καταργηθεί από τα υπόλοιπα θηράματα ...

Back