Βιβλία

Έχω κατεβάσει διάφορα βιβλία από το διαδίκτυο, σχετικά με κυνήγι, όπλα κλπ., σε μορφή pdf.
Τα έχω περάσει σε ένα στικάκι (περίπου 4 gb).
Όποιος ενδιαφέρεται, μπορώ να του το στείλω, να τα αποθηκεύσει και μετά να το στείλει στον επόμενο ενδιαφερόμενο, στέλνοντας διεύθυνση με προσωπικό μήνυμα.
Μέσω του φόρουμ μπορούμε να ενημερωνόμαστε ποιος το έχει τελευταίος στην κατοχή του, ώστε να το περάσει στον επόμενο ενδιαφερόμενο και παράλληλα να το εμπλουτίζει με καινούρια.
Είναι όλα γραμμένα στα Αγγλικά.
 
Η στο WeTransfer, ειναι ευκολο αλλα αργεί λιγο να τα φορτώσει
Απλά με το wetransfer αποστέλλεται το περιεχομενο μόνο σε όσους δηλωθούν στη λίστα, ενώ χρησιμοποιώντας ένα cloud μπορεί να παραμείνουν εκεί και να κατέβουν από οποιονδήποτε έχει το link οποτεδήποτε για οσο είναι τα αρχεία διαθέσιμα εκεί...

Εννοείται ο elvas θα αποφασίσει αν και πως θα τα παρέχει στους συνφορουμιτες... Εμείς κουβέντα κάνουμε...
 
Διάβασα πρόσφατα ένα Αμερικάνικο βιβλίο για την Auto 5 και συγκεκριμένα για την παραγωγή της στο Βέλγιο. Στα κεφάλαια του βιβλίου γίνεται λόγος για την ιστορία της FN, την ζωή του John M. Browning και της εταιρείας του, την παραγωγή των διάφορων μοντέλων της Auto 5 και τα άλλα στοιχεία του όπλου κάννες κτλ. Υπάρχει αναφορά στους σειριακούς αριθμούς της παραγωγής αλλά προσωπικά δεν με βοήθησε να αποσαφηνίσω για την δική μου Auto 5 έτος κατασκευής. Το βιβλίο έχει τίτλο : Browning Auto-5 Shotguns – The Belgian FN Production με ISBN 0-9707997-6-4. Δυστυχώς το βιβλίο έρχεται με παραγγελία μόνο από Αμερική με «αλμυρό» κόστος. Πάντως πιστεύω τους λάτρεις αυτής της καραμπίνας θα τους αρέσει.
 
Back
Top