https://thessalianews.gr/blog/εθελοντες-ετοιμαζουν-φαγητο-για-τους-πλημμυροπαθεις
Αλεχ...αυτούς εννοείς?
Αλεχ...αυτούς εννοείς?
Θα συνεισφέρουμε ...τις χαρτοπετσέτες
Δεν ξέρω αν είναι εφικτό αυτό φορολογικά .Ένας λογαριασμός που θα δεχτεί πόσα από 40+ άτομα θα βαρεσουν οι σειρήνες . Γι'αυτό είπα για συνάντηση.Ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Προτείνω ενας από τους διαχειριστες να αναλάβει να δώσει ένα λογαριασμό ωστε να καταθεσουμε και να ανεβάζουν τα ποσά που κατατιθενται. Οταν τα μαζέψουμε μπορούμε να αποφασίσουμε. Ριχνουμε ιδέες και η διαχείριση ορίζει 2-3 να αποφασισουν. Λόγω του οτι το πρότεινα δεν θελω να είμαι μεσα αλλά αποδεχομαι καθε επιλογή.
Περιμένουμε λογαριασμό.
Περιμένεις απάντηση τώρα εσύ...Ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Προτείνω ενας από τους διαχειριστες να αναλάβει να δώσει ένα λογαριασμό ωστε να καταθεσουμε και να ανεβάζουν τα ποσά που κατατιθενται. Οταν τα μαζέψουμε μπορούμε να αποφασίσουμε. Ριχνουμε ιδέες και η διαχείριση ορίζει 2-3 να αποφασισουν. Λόγω του οτι το πρότεινα δεν θελω να είμαι μεσα αλλά αποδεχομαι καθε επιλογή.
Περιμένουμε λογαριασμό.
Δεν προλαβαίνουμε καλέ μου άνθρωπε , ξεκίνησε ο πόλεμος και φορτώνουμε πυρομαχικά ....Α ρε τα ληγούρια ...
Μολις είδαν τσάμπα φυσίγγια έτρεξαν και σε χρόνο μηδεν υπερέβησαν τους 100.
Τωρα που πρεπει να δείξουν ανθρωπιά κρύβονται οι μαϊμούδες.
Έπρεπε να το γράψω γιατι θα έσκαγα !
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣκαι εγω μεσα παιδια βαλτε ενα λογαριασμό.
Αυτό.οσο για αυτο με τη συναντηση εμεις που ειμαστε απο μακρια καπως δυσκολο...μονο με αρ.λογαριασμου.