- Ήμουν πιτσιρικάς σε αγώνα Ξάνθη-ΑΕΚ γύρω στο 1990. Επί 20 λεπτά περίπου τα αδέρφια (ΑΕΚτζήδες) φώναζαν «κόψε το μούσι να μη σε λένε πο@στη». Κάποια στιγμή μετά από τόση ώρα αγανάκτησε από τους Ξανθιώτες ένας μουσάτος, σηκώθηκε και τους έκανε μια χειρονομία. Έτσι λοιπόν όπως ήταν όρθιος αρχίζουν όλοι μαζί οι ΑΕΚτζήδες να τον δείχνουν και να φωνάζουν «Νατος νατος ο πο@στης ο μουσάτος!». Μιλάμε ΑΕΚτζήδες, Ξανθιώτες, παίχτες, προπονητές, αστυνομικοί και παράγοντες λύθηκαν όλοι στα γέλια!
Kατι αναλογο φωνάζαμε στο ΚΕΜΧ στον Πετρινο Λοχο που ειχα υπηρετησει το 1998εν έτει 1981 παρουσιάστηκα Τρίπολη Αεροπορία και πήγα στην 3η μοίρα θυμάμαι αυτό:
η 1η είναι κόρακες η 2η σπουργίτες
η 3η είναι αετοί κι αξιοι σμηνίτες
3η 3η
εν έτει 1981 παρουσιάστηκα Τρίπολη Αεροπορία και πήγα στην 3η μοίρα θυμάμαι αυτό:
η 1η είναι κόρακες η 2η σπουργίτες
η 3η είναι αετοί κι αξιοι σμηνίτες
3η 3η
δε πάτε καλά λέμεΕγώ είχα ακούσει ότι η 3η ήταν σαβούρα σαν τις κουρούνες........
![]()
είμαι και όμορφος όπως βλέπειςΜάκη μου φαίνεται ότι σε ζηλευουν γιατί τρως όλο το φαΐ σου, όπως κιεγω άλλωστε.
Εμείς μεγαλώσαμε σε εποχές που ήταν αμαρτία να μην σκουπιζεις το πιάτο...
είμαι και όμορφος όπως βλέπεις
μπορεί να μην βαράω τα πουλιά που λένε αυτοί αλλά:
έχω πολλές κατακτήσεις
όσο για το φαί το τρώω όλο από μικρός
είχε πέσει πολύ ξύλο για να το συνηθίσω .smashfrak.
όχι γιατί ζηλεύονται μεταξύ τους .cool.Μήπως θέλεις να το επιβεβαιώσω με φωτογραφίες ;;![]()