Το αγαπημένο του εγγονού μου!Είπα να το ποστάρω στις βλητικές δοκιμές,αλλα έχε χαρη.....εννοω για τη σελιδα 450 και στο post του @ΓΙΑΝΝΗΣ. οπως σωστά είπε.
Κουφάλες, και σε μουσική mix RNB & Hip-Hop για να γουστάρετε "βραδυνιάτικα"....
Κι εμένα, αλλα χωρίς το Ντίλι Ντίλι...σκέτο καντήλι κατι φορές....Το αγαπημένο του εγγονού μου!
Ζωστήρα και Μπούφαλο ρε φίλε...Και το νύχι να ξύνει το μωσαϊκό....
Αξέχαστες εποχεςΖωστήρα και Μπούφαλο ρε φίλε...Και το νύχι να ξύνει το μωσαϊκό....
Κι αμα επλενες τα βρωπόδαρα στη βρύση, πηγαινε η γλύστρα σύννεφο μετά.....Αξέχαστες εποχες![]()
Πόσες τούμπες να έχεις φαειιιι????,?Κι αμα επλενες τα βρωπόδαρα στη βρύση, πηγαινε η γλύστρα σύννεφο μετά.....
Σςςςςςςςς....που να μετράω τώρααα...Πόσες τούμπες να έχεις φαειιιι????,?
Και γιατί δεν τις φορούσες ανάποδα?Σςςςςςςςς....που να μετράω τώρααα...
Το μόνο καλό ηταν, πως αφου δεν είχα φρενα στο ποδήλατο, εβαζα το 1 ποδι στη πισω ροδα για μπαντιλίκια.....εκει να δεις αυλακιές το πέλμα της.....
Το Σ/Κ καινουριο ζευγάρι, και την τετάρτη ήθελα άλλη μια,σαγιονάρα για το αριστερό το πόδι.....![]()
Το ειχα δοκιμασει κι αυτό...αλλα εβρισκε στο μπρατσο του πενταλ, το άκοπο νύχι με τη λάσπη...Και γιατί δεν τις φορούσες ανάποδα?
Μην στραβοπατησεις τα πεντάλ?![]()
Στάσου που πας ρε αρκούδα? Ο Ηλίας περιμένει για δοκιμές! Πότε θα της κάνεις?Παω για δουλειά, αϊ παρατάτε με τώρα...εχετε όρεξη μες το ντάβανομεσήμερο.....![]()
![]()
Ωχχχ...ρε αρκούδα
Σου ειπε κανεις πως θα κανω δοκιμες βραδιατικα με προβολέα ρε σκίουρε;;;;Στάσου που πας ρε αρκούδα? Ο Ηλίας περιμένει για δοκιμές! Πότε θα της κάνεις?