Γιούβαλ Χαράρι: «Έρχονται τροποποιημένα ανθρώπινα όντα που θα έχουν ασύλληπτα βελτιωμένες νοητικές και σωματικές ικανότητες»
Ελπίζω μέχρι τότε να έχω πάρει το εφάπαξ και να μπορέσω να αναβαθμίσω το κάτω κεφάλι.Γιούβαλ Χαράρι: «Έρχονται τροποποιημένα ανθρώπινα όντα που θα έχουν ασύλληπτα βελτιωμένες νοητικές και σωματικές ικανότητες»
Τρομακτικές αποκαλύψεις-προβλέψεις από τον δημιουργό και υποστηρικτή της «Μεγάλης Επανεκκίνησης»
Τι τρομακτικές ρε Γιώργο ? Σιγά το κακό που θα μας κάνουν ...
Εγώ θα αγοράσω μια Μόνικα στα νιάτα της.
Νακαι να πάει ο φούτσος σου στον παράδεισο.
![]()
Πρόσεξε μην πάρεις το μοντέλο Μόνικα πουροκοφτης.Γιούβαλ Χαράρι: «Έρχονται τροποποιημένα ανθρώπινα όντα που θα έχουν ασύλληπτα βελτιωμένες νοητικές και σωματικές ικανότητες»
Τρομακτικές αποκαλύψεις-προβλέψεις από τον δημιουργό και υποστηρικτή της «Μεγάλης Επανεκκίνησης»
Τι τρομακτικές ρε Γιώργο ? Σιγά το κακό που θα μας κάνουν ...
Εγώ θα αγοράσω μια Μόνικα στα νιάτα της.
Νακαι να πάει ο φούτσος σου στον παράδεισο.
![]()
Ναι, πολυ μεγαλο επιτευγμα, τωρα λυθηκαν τα προβληματα της ανθρωποτητας, να του κανουμε ανδριαντα.Αυτός όμως ξέρει...
Γιατί, αν το λέω σοβαρά, δε θα φας το βράδυ??Ναι, πολυ μεγαλο επιτευγμα, τωρα τα λυθηκαν τα προβληματα της ανθρωποτητας, να του κανουμε ανδριαντα.
Ελπιζω να κανεις πλακα......
Αυτο παλι ειναι ασχετο, λες να μη μου αρεσει το βραδυνο????Γιατί, αν το λέω σοβαρά, δε θα φας το βράδυ??
Δίδυμη Αδερφη του είναι απλώς ο ματσέτα έχει μουστάκι να μην τους μπερδεύουνΈτσι όπως φαίνεται, φέρνει του Ματσέτα!.![]()
Μπα, ξεμέθυσες ?Τι σας έλεγα ότι μοιάζει