Μάντεψε τι κάνω τα βράδια!
Μάντεψε τι κάνω τα βράδια!
Αν κάνεις το ψυχικό τον Βαρουφάκη να προτιμήσεις έχει και βίλα, αλλά θα σε ζαλίσει στην κρεβατομουρμούρα με τις θεωρίεςΈλα ρε μοντελοπνιχτη...
Γι'αυτό μου έστειλες μύνημα "Μακριά τα χέρια σας από την Κουτσουμπενα"?Αν κάνεις το ψυχικό τον Βαρουφάκη να προτιμήσεις έχει και βίλα, αλλά θα σε ζαλίσει στην κρεβατομουρμούρα με τις θεωρίες
Στα κρυφά γουστάρω Φαραντούρη και μου την θυμίζει, και επειδή ξέρω ότι είσαι μερακλής οφείλω να σε προειδοποίησωΓι'αυτό μου έστειλες μύνημα "Μακριά τα χέρια σας από την Κουτσουμπενα"?
"Κι απο Δευτέρα πάλι
"Κι απο Δευτέρα πάλι
πίκρα και σκοτάδι..."
Φεύγεις μετανάστης?Για καποιους ναι....και για καποιους αλλους οχι....
Ευχομαι να μην ειναι για ολους μας,,,,,
Τελειώστε άφοβα μη βγάλουμε και κάνα μάτιΣωστά! Του χάρη του αρέσουν αυτές με τα γυαλάκια!
Που έχεις μπλέξει εκεί στον παπαγάλο που τραβιεσαι?Τελειώστε άφοβα μη βγάλουμε και κάνα μάτι
Σουττ κρύβε λόγιαΠου έχεις μπλέξει εκεί στον παπαγάλο που τραβιεσαι?
Μα δεν το λέω απ την αποψη του αποτελέσματος Νίκο. Το λέω γενικότερα για την κατάσταση της χώραςπου ουσιαστικά δεν έχουμε δει καμία βελτίωση σε όλους τους κυρίους τομείς.Για καποιους ναι....και για καποιους αλλους οχι....
Ευχομαι να μην ειναι για ολους μας,,,,,
Μα δεν το λέω απ την αποψη του αποτελέσματος Νίκο. Το λέω γενικότερα για την κατάσταση της χώραςπου ουσιαστικά δεν έχουμε δει καμία βελτίωση σε όλους τους κυρίους τομείς.
Απλα κοροιδευόμαστε με μερεμέτια και πασαλείμματα.