Αστεία-Περίεργα-Ενδιαφέροντα Βίντεο & Φωτό - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Διονύση να μου επιτρέψεις αλλά ο πίνακας αυτός
Κώστα ο πίνακας είναι από δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας το 1999.Τα στοιχεία η Ελευθεροτυπία τα πήρε απο τον τοπικό τύπο της Ν.Υόρκης.
Νομίζω ότι υπάρχει ηλεκτρονική διεύθυνση όπου μπορεί ο καθένας να διαβάσει άρθρα απο εφημερίδες ακόμα και πιο παλιά.
Αν λένε όλοι παραμύθια τότε παω πάσο

Κώστα ο πίνακας είναι από δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας το 1999.Τα στοιχεία η Ελευθεροτυπία τα πήρε απο τον τοπικό τύπο της Ν.Υόρκης.
Νομίζω ότι υπάρχει ηλεκτρονική διεύθυνση όπου μπορεί ο καθένας να διαβάσει άρθρα απο εφημερίδες ακόμα και πιο παλιά.
Αν λένε όλοι παραμύθια τότε παω πάσο
Μα δεν είπα οτι λένε όλοι παραμύθια αλλά δες εδώ πως μας αποκαλούσαν οι Αμερικανοι και πως μας συμπεριφεροντουσαν την ίδια εποχή που κάποιοι έβγαζαν τον παρακατω πίνακα
Τυχαίο ?
http://m.tvxs.gr/mo/i/101928/f/news/taksidia-sto-xrono/metanastes.html

Οι αμερικανη οι εγγλεζη το ιδιο σκατοφατσε(αγγλοσαξωνες) που παντα κανανε τον φιλο στην Ελλαδα και παντα την πουλαγανε πισω απο την πλατη της

Μα δεν είπα οτι λένε όλοι παραμύθια αλλά δες εδώ πως μας αποκαλούσαν οι Αμερικανοι και πως μας συμπεριφεροντουσαν την ίδια εποχή που κάποιοι έβγαζαν τον παρακατω πίνακα
Τυχαίο ?
http://m.tvxs.gr/mo/i/101928/f/news/taksidia-sto-xrono/metanastes.html
Τα ξέρω Κωστα , μάλιστα το άρθρο δεν λεει πολλά για τις ρατσιστικές συμπεριφορές των Αμερικανών εναντίον των Ελλήνων μεταναστών.
Οι Ελληνες μετανάςτες εχουν περάςει μαρτύρια ,γι'αυτό πρέπει να ειμαστε πιο ευαισθητοποιημένοι με τους μετανάστες γενικοτερα.
Δεν ξερω αν τα στοιχεια των Αμερικανών που αφορούν την παραβατικότητα των Ελληνων ειναι ψεύτικα, ίσως και να ειναι , αναρωτιέμαι όμως γιατι οι Αμερικανοί να βγάζουν τοσο εγκληματίες τους Ελληνες με ψεύτικα στοιχεια..... και να βγάζουν καλύτερες ΟΛΟΥΣ τους υπόλοιπους;;;;;

Last edited by a moderator:
Τα ξέρω Κωστα , μάλιστα το άρθρο δεν λεει πολλά απο τις ρατσιστικές συμπεριφορές των Αμερικανών εναντίον των Ελλήνων μεταναστών.
Οι Ελληνες μετανάςτες εχουν περάςει μαρτύρια ,γι'αυτό πρέπει να ειμαστε πιο ευαισθητοποιημένοι με τους μετανάστες γενικοτερα.
Δεν ξερω αν τα στοιχεια των Αμερικανών που αφορούν την παραβατικότητα των Ελληνων ειναι ψεύτικα, ίσως και να ειναι , αναρωτιέμαι όμως γιατι οι Αμερικανοί να βγάζουν τοςο εγκληματίες τους Ελληνες με ψεύτικα στοιχεια και να βγάζουν καλύτερες ΟΛΟΥΣ τους υπόλοιπους;;;;;
Παντος μην ξεχναμε οτι ειναι μια χωρα που δηνιουργηθηκε απο τους μεταναστες.... οι εγληματιες που τους στελνανε εξορια

Οσο ζεις μαθαίνεις.
Δεν ηξερα οτι συνέβαινε αυτό.
1948 , οσοι γονεις αδυνατούσαν να θρέψουν τα παιδιά τους τα εναποθεταν στο ειδικό σημείο και εφευγαν , ετσι απλά .

http://www.mixanitouxronou.gr/se-pi...miteres-egkatelipan-ta-neogennita-pedia-tous/

Το συγκεκριμένο σαιτ έχει καταπληκτικά θέματα ιστορικά και αλλα.

18ngn7.jpg

:p:p:p

Τα έχουμε ξαναπεί!!!
Την μέρα που ο "δημιουργός" έφτιαχνε τον τόπο μας είχε πολλά κέφια .
Το βίντεο αποτυπώνει ένα πολύ μικρό μέρος απο τις ομορφιές του Πηλίου και των γύρω περιοχών
Και δεν το δημιούργησε Έλληνας...

Status
Not open for further replies.
Back