Αστεία-Περίεργα-Ενδιαφέροντα Βίντεο & Φωτό - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κοίτα Μήτσο εγω δεν έχω πρόβλημα με το διαφορετικό , αρκεί να έχει να πει κάτι .

Κάποτε οι γονείς μας έβλεπαν στην τηλεόραση κάτι αξύριστους μαλιάδες να χτυπιούνται παίζοντας μία εντελώς ακαταλαβίστικη μουσική από ηλεκτρικές κιθάρες και έκαναν τον σταυρό τους.
Αυτοί οι μαλιάδες όμως μίλησαν και τραγούδησαν τα πάντα . Ήταν η αιτία να σταματήσουν πόλεμοι , τραγούδησαν για την ισότητα ,την ελευθερία , τις φυλετικές διακρίσεις , ύμνησαν τον έρωτα.

Από αυτό το αξύριστο υβρίδιο όσο και αν έψαξα δεν κατάφερα να βρω κάτι.

Κοίτα Μήτσο εγω δεν έχω πρόβλημα με το διαφορετικό , αρκεί να έχει να πει κάτι .

Κάποτε οι γονείς μας έβλεπαν στην τηλεόραση κάτι αξύριστους μαλιάδες να χτυπιούνται παίζοντας μία εντελώς ακαταλαβίστικη μουσική από ηλεκτρικές κιθάρες και έκαναν τον σταυρό τους.
Αυτοί οι μαλιάδες όμως μίλησαν και τραγούδησαν τα πάντα . Ήταν η αιτία να σταματήσουν πόλεμοι , τραγούδησαν για την ισότητα ,την ελευθερία , τις φυλετικές διακρίσεις , ύμνησαν τον έρωτα.

Συμφωνώ απόλυτα και δεν αναλώνομαι στα αυτονόητα.
Ομως μερικοί που έχουν μπερδέψει το μυαλό τους με την ...βούρτσα κάνουν ατυχείς συγκρίσεις των όσων πιο πάνω ανέφερες με υβρίδια του είδους konsita palubus.

γεια σου νιονιο παιδι των λουλουδιων.......sarcastic.peace....matala ....ξεβρακα....και sex all night long......

Διονύση εγώ πάλι το αντίθετο. Δεν έχω πρόβλημα με το διαφορετικό , αρκεί να μην έχει να πει κάτι. (εννοώ τον τρόπο πλέον που εκδηλώνουν οι περισσότεροι τη διαφορετικότητά τους).

Ολα γινονται για να κινειται η αγορα περιοδικα -χαζοεκπομπες -φυλλαδες και βεβαια με γνωμονα την οικονομα και την αποβλακωσει του κοσμου ξεχνοντας τα προβληματα του χωρις αντιδραση και διεκδικιση καλυτερων ημερων για την ζωη του
Καποτε ειχαμε τα Big brother τα ξεκατινιασματα διαφορων πληρωμενων κομπαρσων στην ΤV και μετεπειτα τα μαστιγωματα και τις ανωμαλιες διαφορων ηθοποιων-τραγουδοποιων εγχωριων και εισαγωμενων
Τωρα η μοδα αλλαξε και την τελευταια 5ετια επικρατουν στην δημοσιοτητα οι πισωκινητοι σε εκπομπες -σηριαλ με μουσαδες -φερετζεδες σε παρελασεις και ποδηλατοδρομιες χωρις σελα και παει λεγοντας
Μοδα ειναι και αυτη και θα περασει μεχρι να ερθει κατι καινουργιο απο την προοδευτικη Ευρωπη των λαων που νοιαζεται για το μελλον τους

Διονύση εγώ πάλι το αντίθετο. Δεν έχω πρόβλημα με το διαφορετικό , αρκεί να μην έχει να πει κάτι. (εννοώ τον τρόπο πλέον που εκδηλώνουν οι περισσότεροι τη διαφορετικότητά τους).
PD2BTV9.jpg

Χρήστο τον από πάνω φαντάζομαι τον ξέρεις , είναι ο Freddie Mercury των Queen.

Τα περισσότερα κομμάτια του έχουν ενορχηστρωθεί και έχουν παιχτεί από τις μεγαλύτερες συμφωνικές ορχήστρες του κόσμου.
Μιλάμε για έναν καλλιτέχνη φοβερά πολιτικοποιημένο και εξαιρετικά ευαισθητοποιημένο σε κάθε είδους αδικία , ο οποίος είχε πει πολλά και αν δεν έφευγε τόσο σύντομα απο την ζωή θα είχε να πει ακόμα περισσότερα.
Τα μηνύματα που πέρασαν αυτοί οι άνθρωποι έκαναν καλύτερο το κόσμο.

Διαφορετικοί άνθρωποι σαν τον Freddie που είχαν να πουν πολλά υπήρξαν πολλοί , εύχομαι να υπάρξουν και άλλοι.

Διονύση ως προς την εμφάνιση δεν βρίσκω διαφορές με την Κονσίτα...
Δηλαδή αυτά όλα τα ωραία που είπε και πέτυχε δεν θα μπορούσε να τα πετύχει αν είχε εμφάνιση "ανθρώπινη"; Πιστεύεις ότι τα πέτυχε με την εμφάνιση; Άσχετα με την διαφορετικότητά του ή όχι...

Χρήστο η εμφάνιση δεν είναι και δεν θα έπρεπε να είναι το κριτήριο για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για τους ανθρώπους.
Ο χίτλερ καλοντυμένος ήταν...και δεν χρειάζεται νομίζω να απαριθμήσω τους αμέτρητους εκκεντρικούς,"διαφορετικούς" και περίεργα ντυμένους ,ζωγράφους , λογοτέχνες κλπ που πολλοί απο αυτούς έχουν τιμηθεί και με Νόμπελ...

Απο την αρχή είπα ότι δεν έχω πρόβλημα με την διαφορετικότητα και κατ επέκταση με την εμφάνιση κάποιων ανθρώπων αρκεί να έχουν κάτι να "πουν".
Στην Κοντσίτα βρήκα ένα σαχλό και κενό πλάσμα που η εξωτερική του εμφάνιση υπάρχει μόνο για να προκαλεί και τίποτα άλλο.

Ο Freddie Mercury και πολλοί άλλοι σαν και αυτόν καλέ μου φίλε, απέχουν έτη φωτός απο την μουσάτη Κοντσίτα....:)
Περισσότερα ευχαρίστως να σας πω στον νήμα "Μουσική":)

Συμφωνούμε Διονύση γι΄αυτό έμεινα στο οπτικό θέμα. Άλλο είμαι διαφορετικός και το δείχνω και αλλο δείχνω έτσι για να είμαι διαφορετικός... Από την πλευρά μου το κλείνω γιατί βγήκαμε αρκετά .off topic. ...

Status
Not open for further replies.
Back