Αστεία-Περίεργα-Ενδιαφέροντα Βίντεο & Φωτό - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μου εχει τύχει να πιάσω πολύ μεγάλη γριά πέρκα και να βγάλω από μέσα της μικρό περκάκι...

Αυτο στο τελος σαν παπι μου φαινεται....xm.
Αν είχαμε γνωριστεί λίγα χρόνια νωρίτερα, να είσαι σίγουρος ότι θα είχες δοκιμάσει και από αυτό το πλάσμα...:D
Είναι η λεγόμενη τούρνα, ο λούτσος του γλυκού νερού. Τα είχε ο Θανασάκος ζωντανά μέσα σε ένα βαρέλι και τα φωνάζαμε κροκοδειλάκια . Το δάχτυλο στο κόβαν στεγνά αν δεν πρόσεχες, οπότε το παπάκι μια χαρά το κατάπιε ... ;). Ήταν φοβερός μεζές πάντως.

Αν είχαμε γνωριστεί λίγα χρόνια νωρίτερα, να είσαι σίγουρος ότι θα είχες δοκιμάσει και από αυτό το πλάσμα...:D
Είναι η λεγόμενη τούρνα, ο λούτσος του γλυκού νερού. Τα είχε ο Θανασάκος ζωντανά μέσα σε ένα βαρέλι και τα φωνάζαμε κροκοδειλάκια . Το δάχτυλο στο κόβαν στεγνά αν δεν πρόσεχες, οπότε το παπάκι μια χαρά το κατάπιε ... ;). Ήταν φοβερός μεζές πάντως.
Τι ειπες τωρα...

με τρέλλανες .fff.

Τελικα ¨λαγουτζης¨ ή ¨υδροβιος¨; Οπως το δει κανεις... .xm. :)

http://www.newsone.gr/paraxena/84358-test-eseis-blepete-papia-e-koyneli

Nομιζω το υποσυνειδητο μας βοηθα να βλεπουμε πρωτα αυτο που ποθουμε. Σε μενα η πρωτη απαντηση ηταν παπια. Ο εγκεφαλος μου αργησε η δεν ηθελε να δει πρωτα το κουνελι λογω ελλειψης κυνηγετικου ενδοιαφεροντος απο μενα.

Παυλε εγω παντως που κυνηγαω τα υδροβια και οχι τον λαγο, πρωτα το ειδα ως λαγο αλλα πολυ γρηγορα ειδα και την παπια... .xm.

Ετσι κανουν τα παιδακια... Παιζουν με οτι δουν περιεργο... .yelling. Ακου αμα με ειχες γνωρισει νωριτερα.... Σε λιγο θα μας πεις οτι το επιασες κ εσυ....yelling..yelling.

@aris_kalamata δες..

http://www.enikos.gr/international/313596,Hr8e-h-exypnh-sfaira-poy-vriskei-monh-ths-ton-stoxo.html

Ξέρεις για ποίον χτυπάει η καμπάνα ε? .buy.

Για τον Φλαμινγκο ε???? .asking..asking..asking. Ναι του χρεαιζεται ενα τετοιο γιατι στα σκοτωμενα ειναι φωτια... .yelling..yelling.

Τελικα ¨λαγουτζης¨ ή ¨υδροβιος¨; Οπως το δει κανεις... .xm. :)

http://www.newsone.gr/paraxena/84358-test-eseis-blepete-papia-e-koyneli

Κ εγω για γλαρο το βλεπω...

Μαθατε τα φυσιγγια και τωρα ασχολειστε και με τις σφαιρες... Τι να κανουμε ρε φιλε και εμεις οι amateur... Δεν ειμαστε killers....yelling.
Αρι, αλευρωσε τη και αυτη ρε φιλε....my man.

Status
Not open for further replies.
Back