Αστεία-Περίεργα-Ενδιαφέροντα Βίντεο & Φωτό - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ένας θρύλος λέει ότι η Αλήθεια και το Ψέμα συναντήθηκαν κάποτε. Το Ψέμα καλημέρισε την Αλήθεια, της είπε: «Ωραία μέρα σήμερα». Η Αλήθεια για να βεβαιωθεί κοίταξε γύρω και τον ουρανό και όντως η μέρα ήταν ωραία.

Περπάτησαν για λίγο, ώσπου έφτασαν σε ένα μεγάλο πηγάδι γεμάτο νερό. Το Ψέμα βούτηξε το χέρι του στο νερό και γυρίζοντας στην Αλήθεια της είπε «Ωραίο και ζεστό το νερό. Θες να κολυμπήσουμε μαζί;» Και πάλι η Αλήθεια ήταν καχύποπτη. Δοκίμασε όμως με το χέρι της το νερό και πράγματι ήταν ζεστό. Μπήκαν λοιπόν και οι δυο τους στο νερό και κολυμπούσαν για αρκετή ώρα, όταν ξαφνικά το Ψέμα βγήκε από το πηγάδι, φόρεσε τα ρούχα της Αλήθειας και εξαφανίστηκε.

Η Αλήθεια θυμωμένη βγήκε γυμνή τρέχοντας παντού, ψάχνοντας για το Ψέμα να πάρει τα ρούχα της. Ο κόσμος που την έβλεπε γυμνή, γύριζε το βλέμμα του αλλού είτε από ντροπή, είτε από θυμό. Η φτωχή Αλήθεια ντροπιασμένη γύρισε στο πηγάδι και χώθηκε εκεί για πάντα.

Έκτοτε το Ψέμα γυρίζει ανενόχλητο ντυμένο σαν Αλήθεια ικανοποιώντας τα τερτίπια του κόσμου, ο οποίος με κανένα τρόπο δεν θέλει να δει τη γυμνή Αλήθεια.

(Ο πίνακας με την Αλήθεια να βγαίνει από το πηγάδι είναι του Γάλλου Jean-Léon Gérôme, 1896)
38636684_1095020674007136_1883375607773921280_n.jpg

Ένας θρύλος λέει ότι η Αλήθεια και το Ψέμα συναντήθηκαν κάποτε. Το Ψέμα καλημέρισε την Αλήθεια, της είπε: «Ωραία μέρα σήμερα». Η Αλήθεια για να βεβαιωθεί κοίταξε γύρω και τον ουρανό και όντως η μέρα ήταν ωραία.

Περπάτησαν για λίγο, ώσπου έφτασαν σε ένα μεγάλο πηγάδι γεμάτο νερό. Το Ψέμα βούτηξε το χέρι του στο νερό και γυρίζοντας στην Αλήθεια της είπε «Ωραίο και ζεστό το νερό. Θες να κολυμπήσουμε μαζί;» Και πάλι η Αλήθεια ήταν καχύποπτη. Δοκίμασε όμως με το χέρι της το νερό και πράγματι ήταν ζεστό. Μπήκαν λοιπόν και οι δυο τους στο νερό και κολυμπούσαν για αρκετή ώρα, όταν ξαφνικά το Ψέμα βγήκε από το πηγάδι, φόρεσε τα ρούχα της Αλήθειας και εξαφανίστηκε.

Η Αλήθεια θυμωμένη βγήκε γυμνή τρέχοντας παντού, ψάχνοντας για το Ψέμα να πάρει τα ρούχα της. Ο κόσμος που την έβλεπε γυμνή, γύριζε το βλέμμα του αλλού είτε από ντροπή, είτε από θυμό. Η φτωχή Αλήθεια ντροπιασμένη γύρισε στο πηγάδι και χώθηκε εκεί για πάντα.

Έκτοτε το Ψέμα γυρίζει ανενόχλητο ντυμένο σαν Αλήθεια ικανοποιώντας τα τερτίπια του κόσμου, ο οποίος με κανένα τρόπο δεν θέλει να δει τη γυμνή Αλήθεια.

(Ο πίνακας με την Αλήθεια να βγαίνει από το πηγάδι είναι του Γάλλου Jean-Léon Gérôme, 1896)
38636684_1095020674007136_1883375607773921280_n.jpg

Πολυ ωραια τα οσα ειπες.Υπεροχος πινακας!
Αλλα σαν διαστροφικο γαιδουρι που ειμαι,το μυαλο μου παει αλλου.
Φανταστειτε τι εγινε μεσα στο πηγαδι και εμεινε μονη της,τσιτσιδη με το μαστιγιο στο χερι;)

Πολυ ωραια τα οσα ειπες.
*το κειμενάκι είναι αλιευμένο από το διαδίκτυο
Υπεροχος πινακας!
Αλλα σαν διαστροφικο γαιδουρι που ειμαι,το μυαλο μου παει αλλου.
Φανταστειτε τι εγινε μεσα στο πηγαδι και εμεινε μονη της,τσιτσιδη με το μαστιγιο στο χερι;)
Public Agent - Mr Lie attracts teen Truth to the bottom of a well .vert funny.

Καλα ο ανθρωπος ειναι ψαρι,δεν παιζει!!Εντυπωση μου κανει οτι φοραει μονο ενα 2κιλο βαριδι.
Εγω στα νιατα μου με στολη 3,5mm ηθελα 5κιλα για να πλαναρω.Πραγματικα εντυπωσιακη και η
κινηση του αλλα και τα βαθυ που κατεβαινει χωρις αποσυμπιεση.Ειναι να το εχεις.........

Απίστευτη σωματική(και ψυχικη)κατάσταση..
Σκέψου να βάλει βατραχοπέδιλα κ σωστά βάρη..να του δώσεις ψαροτούφεκο να αδειάσει το πελαγος..:p

Σσσσσσσσσσ μην γραφεις τετοια παραγματα και σε ακουσει,χαθηκαμε.sarcastic.

Καλα ο ανθρωπος ειναι ψαρι,δεν παιζει!!Εντυπωση μου κανει οτι φοραει μονο ενα 2κιλο βαριδι.
Εγω στα νιατα μου με στολη 3,5mm ηθελα 5κιλα για να πλαναρω.Πραγματικα εντυπωσιακη και η
κινηση του αλλα και τα βαθυ που κατεβαινει χωρις αποσυμπιεση.Ειναι να το εχεις.........

Αλεξ να σε διορθώσω λίγο, στην ελεύθερη δεν κάνεις αποσυμπίεση Αλλά εξίσωση τις πίεσης η οποία γίνεται με τρεις τρόπους... Ο ένας που μπορεί να τον κάνει μόνο το 1/4 των ανθρώπων δεν χρειάζεται τα χέρια στη μύτη. Επίσης το αποτέλεσμα που βλέπεται είναι προϊόν σκληρής προπόνησης αλλά και πολύ καλής τεχνικής στο χαλάρωμα και στην διαχείριση του οξυγόνου... Κοινώς να μην ανεβάζεις άσκοπα παλμους. Στο ψάρεμα ο χρόνος αυτός μειώνεται κατά πολύ διότι στη θέα της σιναγριδας να έρχεται καρφωμενη η πάνω σου οι παλμοί θα χτυπήσουν κόκκινο :D

Last edited:
Σας βάζω εδώ και τον παγκόσμιο πρωταθλητή να πάρετε μια ιδέα. Το Παλικάρι στο 2.02 που του κάνει ασφάλεια με τη στολή της MAISTER είναι ο Αλέξανδρος Κούκος από Γιάννενα και φοβερός δάσκαλος στην ελεύθερη με προσωπικό ρεκόρ 75μ ;)

σε όλα σωστός .

εκτός από αυτό.
Στο ψάρεμα ο χρόνος αυτός μειώνεται κατά πολύ διότι στη θέα της σιναγριδας να έρχεται καρφωμενη η πάνω σου οι παλμοί θα χτυπήσουν κόκκινο

αν οι παλμοί χτυπήσουν κόκκινο , πολύ απλά η συναγρίδα το "βλέπει" και φεύγει.
Είναι η "αύρα" που κοκκινίζει , είναι μία "άγνωστη" αίσθηση κινδύνου - κυνηγού που πιθανόν να εκπέμπεις και το ψάρι τη "βλέπει" και φεύγει , δεν ξέρω.
Το σίγουρο πάντως είναι ότι για να "έλθει" στο καρτέρι το ψάρι , εσύ πρέπει να είσαι "νεκρός" , χωρίς άγχος - χωρίς συναισθήματα - με άδειο κυριολεκτικά μυαλό και σκέψη.
Έτσι και το ψάρι "έρχεται" και ο χρόνος "φτάνει".

σε όλα σωστός .

εκτός από αυτό.

αν οι παλμοί χτυπήσουν κόκκινο , πολύ απλά η συναγρίδα το "βλέπει" και φεύγει.
Είναι η "αύρα" που κοκκινίζει , είναι μία "άγνωστη" αίσθηση κινδύνου - κυνηγού που πιθανόν να εκπέμπεις και το ψάρι τη "βλέπει" και φεύγει , δεν ξέρω.
Το σίγουρο πάντως είναι ότι για να "έλθει" στο καρτέρι το ψάρι , εσύ πρέπει να είσαι "νεκρός" , χωρίς άγχος - χωρίς συναισθήματα - με άδειο κυριολεκτικά μυαλό και σκέψη.
Έτσι και το ψάρι "έρχεται" και ο χρόνος "φτάνει".
Δεν είπα τι πρέπει να κάνεις, είπα τι θα συμβεί όταν δεν είσαι εξικιομενος με το ψάρεμα, γιατί λέγαν τα παιδιά ότι στους αθλητές αν τους δώσεις όπλο με αυτές τις απνοιες θα αδειασουν το βυθό :D
Και ναι έχεις απόλυτο δίκιο αν ανεβάσεις παλμούς τα ψάρια το νιώθουν και δεν παίζει να πλησιάζουν... Ειδικά οι ροζ ;)

Status
Not open for further replies.
Back