Αστεία-Περίεργα-Ενδιαφέροντα Βίντεο & Φωτό - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σε ότι αφορά την αντοχή,εννοείται ότι θα πρέπει να αρκεστουμε σε λιγότερα γραμμάρια σκαγιων!
Φροντίζουμε το ξύλο να έχει όσο το δυνατόν σωστά νερά και να γίνεται το "στρίψιμο"γλυκά χωρίς να έχει έντονες γωνίες.
Το ορθόν,να μην υπάρχουν γωνίες!
Μόνο κυρτές επιφάνειες,ραδια.
Το κλώτσημα είναι πιο έντονο,λόγω γωνίας που έρχεται σε επαφή το ξύλο με το ζυγωματικο μας.
Είναι αναπόφευκτα κακά...
Επειδή το έριξα το όπλο μπορώ να πω ότι δε με ξένισε πολύ και είχα επιτυχίες, κλείνοντας το δεξί μάτι,βέβαια!
Ίσως να μη μου ήταν τόσο δύσκολο επειδή ρίχνω και από αριστερά...

Σε ότι αφορά την αντοχή,εννοείται ότι θα πρέπει να αρκεστουμε σε λιγότερα γραμμάρια σκαγιων!
Φροντίζουμε το ξύλο να έχει όσο το δυνατόν σωστά νερά και να γίνεται το "στρίψιμο"γλυκά χωρίς να έχει έντονες γωνίες.
Το κλώτσημα είναι πιο έντονο,λόγω γωνίας που έρχεται σε επαφή το ξύλο με το ζυγωματικο μας.
Επειδή το έριξα το όπλο μπορώ να πω ότι δε με ξένισε πολύ και είχα επιτυχίες, κλείνοντας το δεξί μάτι,βέβαια!
Γιάννη ο τάκος σίγουρα θα ήταν τουλάχιστον διπλάσιος σε πλάτος από τα κοινά κοντάκια.

Γιάννη ο τάκος σίγουρα θα ήταν τουλάχιστον διπλάσιος σε πλάτος από τα κοινά κοντάκια.
Εννοείται!
Σκέψου μόνο ότι η παρέκκλιση από τον άξονα του όπλου είναι κοντά στα 65mm!
Μέτρα την απόσταση από την μια κόρη του ματιού μέχρι την άλλη και θα καταλάβεις...

Σπύρο,το συγκεκριμένο φτιάχτηκε για έναν ηλικιωμένο κύριο που στην ουσία είχε χάσει το κυρίαρχο μάτι του από ωχρά κηλίδα.
Για να επωμισεί από τον άλλο ώμο...δεεενν!
Δε μαθαίνουν τα γέρικα σκυλιά καινούρια κόλπα!🙂
Είχε επιτυχία!
Πολύ πάνω από το αναμενόμενο!
Απ'οτι μου είπε ο γιος του,ο κυριουλης γλύτωσε την κατάθλιψη!
Εκεί που δεν έπιανε όπλο να βγει στο κυνήγι,με το"πατενταρισμενο"πήγαινε πρωί -απογευμα και ήταν χαρούμενος!
Οπότε,ΑΞΙΖΕ!😉
Έπιασε τόπο ο κόπος και ο χρόνος που διατέθηκε για την κατασκευή και προσωπικά το χάρηκα ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΆΡΑ ΠΟΛΥ!
Μπράβο Γιάννη. Έτσι πρέπει, έτσι αξίζει.

Σπύρο,το συγκεκριμένο φτιάχτηκε για έναν ηλικιωμένο κύριο που στην ουσία είχε χάσει το κυρίαρχο μάτι του από ωχρά κηλίδα.
Για να επωμισεί από τον άλλο ώμο...δεεενν!
Δε μαθαίνουν τα γέρικα σκυλιά καινούρια κόλπα!🙂
Είχε επιτυχία!
Πολύ πάνω από το αναμενόμενο!
Απ'οτι μου είπε ο γιος του,ο κυριουλης γλύτωσε την κατάθλιψη!
Εκεί που δεν έπιανε όπλο να βγει στο κυνήγι,με το"πατενταρισμενο"πήγαινε πρωί -απογευμα και ήταν χαρούμενος!
Οπότε,ΑΞΙΖΕ!😉
Έπιασε τόπο ο κόπος και ο χρόνος που διατέθηκε για την κατασκευή και προσωπικά το χάρηκα ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΆΡΑ ΠΟΛΥ!
ΑΞΙΖΕ...σίγουρα και με το παραπάνω...
Σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζονται και ανορθόδοξες λύσεις...συμφωνώ...

Όπως το αντιλαμβάνομαι, πρέπει να φεύγει αισθητά προς τα αριστερά μετά από κάθε τουφεκιά και να θέλει διόρθωση για την επόμενη

Status
Not open for further replies.
Back