giorgos68 21 Νοεμβρίου 2020 #4.290 montecarlo said: . Click to expand... Μπααα, κορωνοιος πρεπει να ειναι.....
outlander 21 Νοεμβρίου 2020 #4.293 Kastoras said: Click to expand... Έλα ρε φίλε! Πήρες το οκ! Μάγκα μου έχεις βύσμα τον Χαρδαλιά!
Κ Κυν ηγός 21 Νοεμβρίου 2020 #4.294 outlander said: Έλα ρε φίλε! Πήρες το οκ! Μάγκα μου έχεις βύσμα τον Χαρδαλιά! Click to expand... Πρόσεξες όμως τον όρο της έγκρισης.. ΜΟΝΟ με Remington v3 Σας τα ΄λεγα να έρθετε στο σωστό team , αλλα δεν μ΄ ακούγατε. Τωρα καθίστε μέσα!!
outlander said: Έλα ρε φίλε! Πήρες το οκ! Μάγκα μου έχεις βύσμα τον Χαρδαλιά! Click to expand... Πρόσεξες όμως τον όρο της έγκρισης.. ΜΟΝΟ με Remington v3 Σας τα ΄λεγα να έρθετε στο σωστό team , αλλα δεν μ΄ ακούγατε. Τωρα καθίστε μέσα!!
Κ Κυν ηγός 21 Νοεμβρίου 2020 #4.298 Kostas ContraDosi said: Γαααατάκια...... Και τα νερά, στα πόδια μου. View attachment 18918 Click to expand... Εγω αλλα έμαθα... Φλερτάρεις με το 300αρι..
Kostas ContraDosi said: Γαααατάκια...... Και τα νερά, στα πόδια μου. View attachment 18918 Click to expand... Εγω αλλα έμαθα... Φλερτάρεις με το 300αρι..
Duca di Montefeltro 21 Νοεμβρίου 2020 #4.299 Ζήλεψα κι έστειλα κι εγώ ότι παίρνω την πενελη μου και πάω για τσιχλάκια στα π...ω μ...α (σιγά μη σας πω το μερος ) και μου απάντησε που πας βρε καημένε να γεμίσεις τα πυκνά με τραυματισμένα και κοψόφτερα, πάρε μερεντα και ξαναστειλε!!!
Ζήλεψα κι έστειλα κι εγώ ότι παίρνω την πενελη μου και πάω για τσιχλάκια στα π...ω μ...α (σιγά μη σας πω το μερος ) και μου απάντησε που πας βρε καημένε να γεμίσεις τα πυκνά με τραυματισμένα και κοψόφτερα, πάρε μερεντα και ξαναστειλε!!!
Kostas ContraDosi Moderator 21 Νοεμβρίου 2020 #4.300 Kastoras said: Εγω αλλα έμαθα... Φλερτάρεις με το 300αρι.. Click to expand... Ρε Μόρτη.......της Ν.Δ. είσαι;;; Όλο ΘΑ και ΘΑ..... Κάαααααααααακομοίρη Τόλη.....
Kastoras said: Εγω αλλα έμαθα... Φλερτάρεις με το 300αρι.. Click to expand... Ρε Μόρτη.......της Ν.Δ. είσαι;;; Όλο ΘΑ και ΘΑ..... Κάαααααααααακομοίρη Τόλη.....