Πολύ ωραία τα αστεία με το σεξ των αστυνομικών αλλά υπάρχουν μερικοί που κάνουν και βιντεάκια που ζητούν το κεφάλι τους και άλλοι που έχουν αφησει όλη την χολή τους στα σχόλια. Θλιβερό για το τι άνθρωποι ζουν γύρω μας.
Ρουφιάνοι και ανέραστοι. Αυτό που δεν ξέρουν μερικοί ότι μπορεί να βρεθεί που ανέβηκε για πρώτη φορά το βίντεο από ποιο λογαριασμό και συσκευή. Ελπιζω το ζευγάρι να κυνηγήσει οποιον το έκανε.
Το τι εκαναν οι αστυνομικοι ειναι καταδικαστεο και πρεπει να αντιμετοπισουν τις συνεπειες
Αυτες ειναι η πειθαρχικη καινποινικη τιμωρια και η αντιμετοπιση των συνεπειων
Αυτο μπορουσε να γινει και χωρις ο τυπος που το δημοσιευσε να το βγαλει στα μεσα και να γινει ολο αυτο το λαικο δικαστηριο απο τυπους που ισως να κανουν και χειροτερα απλα δεν τους τα εβγαλε κανενας στην φορα
Εχω συναντησει το ιδιο περιστατικο ακριβως με αγροτικο αντι περιπολικο και απλους πολιτες μερα μεσημερι σε κυριο αγροτικο δρομο απξ οπου διπλα ατα 30 μετρα περνουσαν οικογενειες
Δεν τους τραβηξα βιντεο δεν τους προσβαλα
Εριξα ομως ενα βλεμμα στον μαλακα που ηταν αρκετο να σταματησει και να σκεφτει οτι οι τουριστες και τα παιδια παρα διπλα δεν του χρωστανε κατι
Αυτοι οι αστυνομικοι εχουν παιδια και συζυγους
Αυτοι δεν φταινε σε κατι
Γιατι να πληρωσουν αυτοι
Ξερετε οτι καποιοι αχαρακτηριστοι κυκλοφορησαν φωτο των οικογενειων τους;
Ευτυχως δεν εχω φουμπου να βλεπω ποσο χαμηλα εχουμε πεσει οι ανθρβποι
Πισω απο ενα πληκτρολογιο καταστρεφουμε ζωες διχως δισταγμο επειδη ειναι ευκολο
Αμα μας τυχει κατι στα αληθεια ομως -να μας παει -των ανθρωπων σημερα να σηκωσουμε αναστημα
Εχω αηδιασει με το ποσο χαμηλα εχουμε πεσει οι ανθρωποι
Εγω απο αυτη την ασχημη περιπτωση αυτο καταλαβα
Ειμαστε αχρηστοι σαν ανθρωποι πλεον και την δυναμη των μεσων δεν μπορουμε να την διαχειριστουμε!
Μπορουσε ο τυπος που το τραβηξε να κανει μια σωστη καταγγελια
Να τιμωρηθουν παρασειγματικα εσωτερικα και οχι σε κοινη γνωμη
Να χαλασουν τις οικογενειες τους αφου εκαναν τετοια αισχρα σε κοινή θεα
Αλλα τα παιδια και οι οικογενειες δεν θα υπεφεραν αυτα που υποφερουν γιατι δεν θα διερρεαν τα στοιχεια τους
Εμενα αυτη ειναι η αποψη μου
Και αυτος που το τταβηξε πρεπει να τιμωρηθει παραδειγματικα!!!
Και αυτοι που κθκλοφορησαν καννιβαλιστικα φωτο με τις οικογενειες
Αλλα και οι υπολοιποι αστυνομικοι που κανουν σωστα την δουλεια τους και ξερω αρκετους ειναι λαθος να μπαινουν σε ενα καλαθι με τους δυο που υπεπεσαν στο λαθος αυτο
Αλλιως
Οι κυνηγοι καποιος μπορει να πει οτι ειναι ταυτοχρονα λαθροθηρες
Οι δασκαλοι και οι προπονητες παιδοφιλοι κλπ κλπ απο τα δυστυχως που ακουμε καθε μερα
Δεν ειναι ομως ετσι