Απόθεμα φυσιγγίων που έχουμε

Με αφορμή την ερώτηση συναδέλφου γιατί πούλησα κάποια φυσίγγια, σκέφτηκα να ανοίξω αυτό το thread.
Αλήθεια τι απόθεμα φυσιγγίων έχουμε;
Προσωπικά έχω δημιουργήσει ένα πολύ μεγάλο στοκ από φυσίγγια για όλα τα θηράματα. Βέβαια δυστυχώς κάθε φορά που επισκέπτομαι ένα κυνηγομάγαζο είναι σαν να έχει μπει μικρό παιδί σε παιχνιδάδικο. Παίρνω συνεχώς και άλλα. Μου αρέσει να δοκιμάζω διαφορετικούς τύπους και ειδικά την νεκρή περίοδο που δεν έχει κυνήγι μέσω των επισκέψεων αυτών νιώθω μια συνέχεια με τη αγαπημένη μου δραστηριότητα. Το θέμα είναι ότι η σωστή αποθήκευσή τους απαιτεί χώρο, πράγμα που με έχει κάνει να σκέφτομαι να πουλήσω κάποια, καθώς για εμένα είναι αδιανόητο να τα αποθηκεύσω εκτός σπιτιού πχ σε αποθήκες όπως κάνουν πολλοί συνάδελφοι καθώς θέλω οι συνθήκες αποθήκευσης να είναι ιδανικές.

Αλήθεια τι απόθεμα φυσιγγίων έχουμε;
Κατα την γνωμη μου καλυτερα να μη γραφουμε δημοσια τι αποθεμα εχουμε σε φυσιγγια και γενικα σε υλικα.
Ζουμε σε περιεργους καιρους και καλυτερα να μη βαζουμε ιδεες σε ¨καλοθελητες¨.
Το θέμα είναι ότι η σωστή αποθήκευσή τους απαιτεί χώρο...
Ας μιλησουμε καλυτερα για την σωστη αποθηκευση.
Μακρυα απο υγρασια και εντονη ζεστη και γενικα απο αποτομες αλλαγες.

Εγω δυο κουτακια εχω και θα αγοραζω κουτι κουτι καθε φορα που θα βγαινω και ετσι δεν με απασχολει ουτε η αποθηκευση.

Last edited:
Κατα την γνωμη μου καλυτερα να μη γραφουμε δημοσια τι αποθεμα εχουμε σε φυσιγγια και γενικα σε υλικα.

Ας μιλησουμε καλυτερα για την σωστη αποθηκευση.
Μακρυα απο υγρασια και εντονη ζεστη και γενικα απο αποτομες αλλαγες.

Εγω δυο κουτακια εχω και θα αγοραζω κουτι κουτι καθε φορα που θα βγαινω και ετσι δεν με απασχολει ουτε η αποθηκευση.
Τα κουτάκια που έχεις είναι 1χ1χ1;;;.big smile.

εγω παιζω ανάμεσα σε 2-6 κουτιά μιας και στην διαδρομη για δουλειά περνάω απο κυνηγομάγαζο.
Ξέρω οτι οι περισσότεροι θα γελάτε με αυτο το νουμερο αλλά ποτέ μου δεμν αγχωθηκα μηπως μεινω από φυσιγγια.
Εννοείς όλο σου το απόθεμα είναι 6 κουτιά; Ή δεν κατάλαβα καλά;

Το δικό μου απόθεμα είναι για 2 χρονιές σίγουρα, παρόλαυτα αναμένω και άλλα φυσίγγια από τον Ρουμελιώτη. Δεν βλέπω να στρώνει η κατάσταση τα επόμενα 3 χρόνια τουλάχιστον.
Κοντά σου είμαι με λίγο περισσότερο στοκ. Περιμένω και εγώ φυσιγγια από Ρουμελιωτη. Για να παραγγείλω για τους λαγαδες χοντρά τον πήρα αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ...Αποκλιμάκωση στις τιμές εννοείς? Είσαι τρομερά αισιόδοξος φίλε Μάνο...

Δεν μπορώ να πω ότι έχεις άδικο αλλά σκεφτομαι αν όλα αυτά συμβαίνουν μόνο σε ετούτη την χώρα.....
Να μιλάμε για τα παράνομα κ να διστάζουμε στα νόμιμα..

Γνωστός αρθρογράφος του χώρου έλεγε κάποτε πως η ιδιογομωση είναι νομιμη κ μπορεί ο καθένας να γεμίζει για δική του χρήση αλλά καλό είναι να μην το διαφημίζει......

Και κάποιοι άλλοι πανω σε μια συζήτηση για τα χομπι, τα σπορ κλπ διασταζουν η φοβούνται να πουν πως ασχολούνται με το κυνήγι...

Για ότι γίνεται κ για ότι θα γίνει που θα αφορά το κυνήγι καλά να παθαινουμε.....

Μόνο για την πέρδικα έχω.
Και θα πάρω δύο-τρία κουτιά fiochi και Mary arm να δοκιμάσω.
Για τα άλλα,βλέπουμε.
Ποια fiochi και Mary arm σκέφτεσαι να δοκιμάσεις;; Εδώ στο νησί είναι μόνιμα στο ράφι τα Mary arm..δε ξέρω για πιο λόγο.

Κοντά σου είμαι με λίγο περισσότερο στοκ. Περιμένω και εγώ φυσιγγια από Ρουμελιωτη. Για να παραγγείλω για τους λαγαδες χοντρά τον πήρα αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ...Αποκλιμάκωση στις τιμές εννοείς? Είσαι τρομερά αισιόδοξος φίλε Μάνο...
Κι εγώ κάπως έτσι, πήρα τηλ να παραγγείλω για φίλους και έβαλα αλλά 20 κουτάκια διάφορα.

Οι πληστοι εχουμε φαει χυλοπιτα απο Μαιρη καποτε ρε :p .sarcastic.
Να σου πω την αλήθεια και εγώ στη πρώτη δημοτικού από μια Μαίρη έφαγα τη πρώτη μου χυλοπιτα. Να χαθεί να χάνεται όπου και να βρίσκεται μου ριμαξε τη καρδούλα μου

Δεν μπορώ να πω ότι έχεις άδικο αλλά σκεφτομαι αν όλα αυτά συμβαίνουν μόνο σε ετούτη την χώρα.....
Να μιλάμε για τα παράνομα κ να διστάζουμε στα νόμιμα..

Γνωστός αρθρογράφος του χώρου έλεγε κάποτε πως η ιδιογομωση είναι νομιμη κ μπορεί ο καθένας να γεμίζει για δική του χρήση αλλά καλό είναι να μην το διαφημίζει......

Και κάποιοι άλλοι πανω σε μια συζήτηση για τα χομπι, τα σπορ κλπ διασταζουν η φοβούνται να πουν πως ασχολούνται με το κυνήγι...

Για ότι γίνεται κ για ότι θα γίνει που θα αφορά το κυνήγι καλά να παθαινουμε.....
Εγω θα ελεγα οτι για ολα μπορουμε να μιλαμε με ωραιο τροπο και κυριως χωρις να ξιπαζομαστε.
Γιατι βλεπω μια εφεση στο τελευταιο σε ολους τους τομεις , οχι μονο στο κυνηγι.
Δεν χρειαζεται να τα βγαζουμε ολα στη φορα.

Εγω λεω οτι πρεπει να μιλαμε και να αναφερουμε το κυνηγι παντου και παντα χωρις φοβο και ενοια
Νομιμη και απολυτως συνιφασμενη με την ανθρωπινη υπαρξη και βιολογια δραστηριοτητα
Αυτο ομως δεν σημαινει ουτε καυχηματα ουτε χοντραδες ουτε οτιδηποτε αλλο που στα ματια ενος που δεν το γνωριζει θα δημιοθργησει αρνητικα συναισθηματα προς την κυνηγετικη οικογενεια
Δεν σε κανει κυνηγο η διαφημιση του τι βαρεσες αλλα η ικανοτητα να περνεις απο την φυση σταθερα και οχι τυχαια και μονο οσα δικαιουσε και σου προσφερει χωρις υπερβολη και καταχρηση
Αυτη η ανικανοτητα πολλων τους κανει να προβαινουν σε καταχρησεις
Αυτοι δεν ειναι κυνηγοι , βαρανε μονο τυχαια η μπαμπεσικα και διατυμπανιζουν καρπωσεις λες και δεν θα ξαναβγουν ωια κυνηγι

Back