Υπάρχει αλλά χάνουν + - 3-5 μέτρα.Μήπως υπάρχει καμία εφαρμογή στο κινητό με βοηθό το GPS ;
Αν γνωρίζετε ακριβώς το σημείο που είσαι με συντεταγμένες μπορείς να κάνεις μέτρηση απόστασης στο Google mapsΜήπως υπάρχει καμία εφαρμογή στο κινητό με βοηθό το GPS ;
Στα πόσα μέτρα;Υπάρχει αλλά χάνουν + - 3-5 μέτρα.
Δε ξέρω να σου πω με ακρίβεια. Μια φορά δοκίμασα μια εφαρμογή απο το playstore και είχε απόκλιση το στίγμα μου 2-3 μέτρα από την πραγματική μου θέση. Από τότε μετροταινία.Στα πόσα μέτρα;
Περισσότερο .. δοκίμασε αυτό για να δεις την ακρίβεια στο κινητό σου.Υπάρχει αλλά χάνουν + - 3-5 μέτρα.
Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις.Θα πάρω ένα φτηνιαρικο και να πα να γαμηθει. Έτσι κι αλλιώς όλα γτπ είναι αν δεν είναι επώνυμα. Thanks μάγκες μην ασχολείστε άλλο.
Αυτό.Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις.
Έχω εντοπίσει στο AliExpress παρόμοια προϊόντα και σκοπεύω να πάρω ένα που έχω "σταμπάρει" εδώ και καιρό αλλά το αναβάλλω λόγω άλλων εξόδων.
Ψάξε 3 πράγματα:
- να μπορείς να το πάρεις από Ευρωπαϊκή αποθήκη καταστήματος (όχι τελωνείο από χώρες ΕΕ)
- να έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου (εσωτερική) που φορτίζει μέσω θύρας USB - όχι εξωτερική μπαταρία
- να υπολογίζει γωνία (κλίση) ώς πρός τον οριζόντιο άξονα και να δίνει άμεσα και τις δύο αποστάσεις (βολή υπό γωνία)
Ψάξε για hunting laser finders όχι αυτά για γκόλφ κλπ
Και το αλι εξπρες δεν εχει τελωνειο για αυτο αλλαξαν και τις τιμες , αν δειτε κατω απο τα προιντα γραφει το εξης : Price includes VATΤην καλύτερη δουλειά θα κάνεις.
Έχω εντοπίσει στο AliExpress παρόμοια προϊόντα και σκοπεύω να πάρω ένα που έχω "σταμπάρει" εδώ και καιρό αλλά το αναβάλλω λόγω άλλων εξόδων.
Ψάξε 3 πράγματα:
- να μπορείς να το πάρεις από Ευρωπαϊκή αποθήκη καταστήματος (όχι τελωνείο από χώρες ΕΕ)
- να έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου (εσωτερική) που φορτίζει μέσω θύρας USB - όχι εξωτερική μπαταρία
- να υπολογίζει γωνία (κλίση) ώς πρός τον οριζόντιο άξονα και να δίνει άμεσα και τις δύο αποστάσεις (βολή υπό γωνία)
Ποιό απ' όλα ;
Ωχ έχει επιλογή. Μου φαίνεται ο πούλος.Ποιό απ' όλα ;
Για το αεροβόλο είναι Άλεξ. Είμαι πιστός στην κλαμπάνα.Τι έγινε Κωστή? Πήραμε όπλο της προκοπής και ψάχνουμε αποστάσεις πάνω από 35 μέτρα?
Επαναφορτιζόμενη μπαταρία ;Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις.
Ψάξε 3 πράγματα:
Ναί - υπάρχουν και τέτοια.Επαναφορτιζόμενη μπαταρία ;