Αναπαλαίωση Baikal izh 54

Καλησπέρα σε όλους, έχω ένα baikal izh 54 έτος 1960(με σκαλίσματα )που το είχε κάνει δώρο ο προπάππους μου στο μπαμπά μου, και χρήζει αναπαλαίωσης. Σε μερικά σημεία έχει πιάσει επιφανειακή σκουριά, τα ξύλα έχουν πολλά σημάδια , και πολύ παλιά λόγω πτώσης είχαν στραβωσει ελάχιστα οι κάννες και τις είχε επισκευάσει ένας οπλουργος της εποχής. Με το όπλο αυτό είμαι συναισθήματικα δεμένος και θα ήθελα να το χρησιμοποιώ που και που σε κανένα κυνήγι. Υπάρχει κανένας που να έχει αναπαλαίωσει όπλο που η κατάσταση του να ήταν παρόμοια με το δικό μου ; Α ναι, σε ποιόν οπλουργο; (Σε περίπτωση που κάποιος δεν θέλει να αναφέρει ονόματα για Φ,Χ,Ψ λόγο ας μου στείλει μήνυμα)
Ευχαριστώ.

Κ

Καλημέρα , υπάρχει Κομοτηνή ένας με το όνομα gun smith clear & repair . Δεν γνωρίζω τον κύριο αλλά μιας που εισια από εκεί θα μπορείς να μάθεις
Καλημέρα, αν και κομοτηνεος δεν γνώριζα ότι υπάρχει οπλουργος στην Κομοτηνή. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, θα ψάξω να τον βρώ.

Καλημέρα, αν και κομοτηνεος δεν γνώριζα ότι υπάρχει οπλουργος στην Κομοτηνή. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, θα ψάξω να τον βρώ.
https://www.facebook.com/share/1A4udj8fbY/?mibextid=wwXIfr

Το προφίλ του στο Facebook , παλαιότερα που είχα ρωτήσει κάτι μου απάντησε . Τώρα δνε γνωρίζω αν το διατηρεί ακόμα ενεργό

Back