Και να του αρεσουν και τα δυο και να μην μπορει να διαλεξει....Πήγαινε επώμισε και τη browning A5 να δείς πως ανεβαίνει. Πλήρως ερωτεύσιμο. Αν υπάρχει δυνατότητα δες και τα δύο μαζί.
Και να του αρεσουν και τα δυο και να μην μπορει να διαλεξει....Πήγαινε επώμισε και τη browning A5 να δείς πως ανεβαίνει. Πλήρως ερωτεύσιμο. Αν υπάρχει δυνατότητα δες και τα δύο μαζί.
Πιπέρι Δεν τα ρωτάνε αυτά μπερετα παίρνεις....Ξεχασα πριν....το εχεις δει σε χαρτονι τι κατανομες κάνει ;
Δεν υπάρχει σύγκριση, είναι σαν να κλέβεις εκκλησία!Και να του αρεσουν και τα δυο και να μην μπορει να διαλεξει....
Πήρα μια για τον γιο μου από την ελάτη τώρα που το λες, τρελές μενουσεςΔεν είναι τίποτα. Εγώ δαιμονίζομαι και με σφεντόνα.
Ετσι, μονο browningΔεν υπάρχει σύγκριση, είναι σαν να κλέβεις εκκλησία!
Απο καπνα δε μασαει βγαζει και μια ενεγη σεζον ακαθαρτη ανεταΛιγη καπνα ισως????
Μην μου λες τετοια...θα παω για δανειοΠήγαινε επώμισε και τη browning A5 να δείς πως ανεβαίνει. Πλήρως ερωτεύσιμο. Αν υπάρχει δυνατότητα δες και τα δύο μαζί.
Δεν εχουν αναγκη. Εξαλου οτι οπλα εχω τα φροντιζω. Ειναι στην pen(α)!Απο καπνα δε μασαει βγαζει και μια ενεγη σεζον ακαθαρτη ανετα
Δεν εχω πιασει Α5 στα χερια μου. Δαν γνωριζω τι και πως..!Όλο το πάνω μέρος του όπλου είναι μια τεράστια ρίγα. Μόνο του σε πάει
Εχει αλλο ''πιασιμο'' εξαιτιας της ιδιαιτεροτητας με το σκαλοπατι στην αρχη της βασης.Μπορει να φας κολλημα, μπορει να σε ξενιζει.Δεν εχω πιασει Α5 στα χερια μου. Δαν γνωριζω τι και πως..!
Είναι challenging αυτο τωρα... θα κανω μία βολτα μηπως την εχουν να την δω κ αυτη. Ετσι να μου φυγει ο καημος οτι την τσέκαρα πριν αγορασω την Α400Εχει αλλο ''πιασιμο'' εξαιτιας της ιδιαιτεροτητας με το σκαλοπατι στην αρχη της βασης.Μπορει να φας κολλημα, μπορει να σε ξενιζει.
Το παληκάρι ερωτεύτηκε κι εσύ του πετάς άλλο πορνιδιο από δίπλα ;ανακατοσουρα.Πήγαινε επώμισε και τη browning A5 να δείς πως ανεβαίνει. Πλήρως ερωτεύσιμο. Αν υπάρχει δυνατότητα δες και τα δύο μαζί.
Δεν εχω πιασει Α5 στα χερια μου. Δαν γνωριζω τι και πως..!
Ο Γιώργος έχει δίκιο. Πρέπει να τσεκάρεις. Αν σου κάτσει την πήρες γκαραντί. Ένας που την έδωσα για δοκιμή μου τη ζητά επίμονα.Εχει αλλο ''πιασιμο'' εξαιτιας της ιδιαιτεροτητας με το σκαλοπατι στην αρχη της βασης.Μπορει να φας κολλημα, μπορει να σε ξενιζει.
Α400 με maxus2 εχει μια λογικη συνγκρισηςΔεν υπάρχει σύγκριση, είναι σαν να κλέβεις εκκλησία!
Αντράλα λεγεται αυτο.Το παληκάρι ερωτεύτηκε κι εσύ του πετάς άλλο πορνιδιο από δίπλα ;ανακατοσουρα.
Πολλα τα challengesΟ Γιώργος έχει δίκιο. Πρέπει να τσεκάρεις. Αν σου κάτσει την πήρες γκαραντί. Ένας που την έδωσα για δοκιμή μου τη ζητά επίμονα.
Να πω την αμαρτία μου , εχω στο πίσω μερος του μυαλου μου κ την montefeltro την νέα...!Στα λεφτά αυτά ειναι σούπερ η lite, την είχα βάλει κι εγώ στο μάτι, αλλά με αρρώστησε πιο πολύ η be diamond και την έκανα την υπέρβαση.
Καλη κι αυτή αλλά άλλη φάση. Εγώ δεν ήθελα αδρανείας λόγω του κλωτσήματος,αφού benelli ειχα 2 πιο παλιά, όμως λόγω του comfort 2 κοντακιού κι επειδή μου άρεσε πολυ η ποιοτητα της diamond συν το power bore συν την βαφή που δε σκουριάζει πείστηκα. Διαφορετικά η την lite θα επαιρνα ή την upland ξύλινη. Πάντα όμως με kick off καθώς όπως λένε κάτοχοι είναι αεροβολο στην ανάκρουση κι έχει πολύ ωραίες τουφεκιές.Να πω την αμαρτία μου , εχω στο πίσω μερος του μυαλου μου κ την montefeltro την νέα...!
Ας μας πει καποιος για το θεμα της ανακρουσης.Καλη κι αυτή αλλά άλλη φάση. Εγώ δεν ήθελα αδρανείας λόγω του κλωτσήματος,αφού benelli ειχα 2 πιο παλιά, όμως λόγω του comfort 2 κοντακιού κι επειδή μου άρεσε πολυ η ποιοτητα της diamond συν το power bore συν την βαφή που δε σκουριάζει πείστηκα. Διαφορετικά η την lite θα επαιρνα ή την upland ξύλινη. Πάντα όμως με kick off καθώς όπως λένε κάτοχοι είναι αεροβολο στην ανάκρουση κι έχει πολύ ωραίες τουφεκιές.