Comfort με κοντή αποθήκη αν δεν κάνεις πρακτική σκοποβολή.Καλησπέρα παιδιά.. με βλέπω για την m2!!
Τι γνώμη έχετε??
Ποιο μοντέλο όμως βλέπω έχει κάμποσα!!!
Comfort με κοντή αποθήκη αν δεν κάνεις πρακτική σκοποβολή.Καλησπέρα παιδιά.. με βλέπω για την m2!!
Τι γνώμη έχετε??
Ποιο μοντέλο όμως βλέπω έχει κάμποσα!!!
Φιλε καλημερα. Κοιταξε και την benelli m1 super 90. Bρισκεται σε τιμη προσφορας 790 ευρω.Μάγκες σας ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις.. Αλλά..
Από τα όπλα που ανέφερα πιο πιστεύεται είναι καλύτερο??
Επίσης τι άποψη έχετε για τις επαναληπτικές σε καρτέρι δεν βλέπω γνώμες για την επαναληπτική supernova η οποία έχει και πιστολοειδές λαβή(για αυτό τι έχετε να πείτε) και κοστίζει το μισό??
Να θυμίσω οτι όπλο πάρω θα είναι και για σκοποβολή!!
Προσωπικά κλείνω για benelli m2, beretta 1301, supernova tactical!!
τα θέματα που θέλουν αποσαφήνιση είναι:
1) Μήκος κάνης για καρτέρι ανεξάρτητα άν είναι πχ beretta 1301 ή supernova tactica θυμίζω είμαι 1.90!
2) επαναληπτικές για καρτέρι κάνουν δουλειά??
Το πιο ευέλικτο από όλα και σε τιμή και σε επεμβάσεις αλλά δεν το ανέφερα γιατί έχει καταλήξει σε μπενελι να μην τον μπερδεύουμε .Παίρνει και μεγάλη αποθήκη, έχει μεγάλο μοχλό όπλισης και σκαμμένη θύρα γεμισης για πρακτική σκοποβολή. Είναι πολύ ευέλικτο οπλακι.
ΣυμφωνώΤο πιο ευέλικτο από όλα και σε τιμή και σε επεμβάσεις αλλά δεν το ανέφερα γιατί έχει καταλήξει σε μπενελι να μην τον μπερδεύουμε .
Έχει το ελατήριο μπροστά. Καλύτερα κιόλας. Κάννη ίδια.H Affinity σε τι διαφερει από μια Βenelli?
Αν δεν σπάει μπράτσα,η benelli δεν το έχει υιοθετήσει σε κανένα μοντέλο ,δεν ξέρω αν λέει κάτι , μπορεί στο μέλλον.Έχει το ελατήριο μπροστά. Καλύτερα κιόλας. Κάννη ίδια.
Για καλύτερο ζύγισμα μπήκε μπροστά και ισχύει.Αν δεν σπάει μπράτσα,η benelli δεν το έχει υιοθετήσει σε κανένα μοντέλο ,δεν ξέρω αν λέει κάτι , μπορεί στο μέλλον.
Το ζύγισμα της καραμπίνας μεταβάλλεται συνέχεια, αναλόγως της αποθήκης και των επιτρεπόμενων φυσιγγίων.Για καλύτερο ζύγισμα μπήκε μπροστά και ισχύει.
Νομίζω ότι η Βίντσι το έχει μπροστά το ελατήριοΑν δεν σπάει μπράτσα,η benelli δεν το έχει υιοθετήσει σε κανένα μοντέλο ,δεν ξέρω αν λέει κάτι , μπορεί στο μέλλον.
Η Βίντσι είναι ειδική περίπτωσηΝομίζω ότι η Βίντσι το έχει μπροστά το ελατήριο
Γνωστό.Σε σχέση με Μ1-Μ2 έχει καλύτερο.Το ζύγισμα της καραμπίνας μεταβάλλεται συνέχεια, αναλόγως της αποθήκης και των επιτρεπόμενων φυσιγγίων.
Σιγα μην εχουν ιδια κανη! Οι Βenelli νεροσωληνες ενω οι Franchi γαζωνουν...Έχει το ελατήριο μπροστά. Καλύτερα κιόλας. Κάννη ίδια.
Καλυτερη σκανδαλη μπορει. Η μ2 δεν εχει κ την καλυτερη.. Ζυγισμα δεν ξερω να σου πω. Τωρα για την αξιοπιστια που λες, ειναι πιο αξιοπιστη απο την benelli?Στο εξωτερικό αναφέρουν για καλύτερη σκανδάλη (όσο μπορεί να είναι σε ένα αυτογεμες) καλύτερο ζύγισμα και αξιοπιστία.Ολα αυτά για την affinity.Γενικα έχει εξαιρετικά σχόλια.
Το μόνο αρνητικό του είναι το περίεργο πέλμα που αν θες να επέμβεις είναι μπελάς
Σπύρο αν θυμάμαι καλά, νομίζω η κάννη γράφει benelli.Σιγα μην εχουν ιδια κανη! Οι Βenelli νεροσωληνες ενω οι Franchi γαζωνουν...
Φιλαρακι, m2 με comfort κ κοντη αποθηκη προτεινω κ εγω οπως ειπε κ καποιος παραπανω.
Την εχω καμια 10αρια χρονια κ με εχει βολεψει απιστευτα (εχω αλλα 2 οπλα).