Καλησπέρα. Λίγο πριν τη λήξη της περιόδου μου έκαναν δώρο ένα ζευγάρι AKU Zenith II GTX. Μπορείτε να μου προτείνεται κάποιο προϊόν αδιαβροχοποίησης και συντήρησης; Χρειάζονται διαφορετικά προϊόντα; Ευχαριστώ.
Δες εδώ οδηγίες συντήρησης :Καλησπέρα. Λίγο πριν τη λήξη της περιόδου μου έκαναν δώρο ένα ζευγάρι AKU Zenith II GTX. Μπορείτε να μου προτείνεται κάποιο προϊόν αδιαβροχοποίησης και συντήρησης; Χρειάζονται διαφορετικά προϊόντα; Ευχαριστώ.
Πάντως μην το παρακάνεις με πολλά πασαλείμματα γιατί δεν το έχουν και ιδιαίτερη ανάγκη . Περισσότερο παίζει ρόλο το καθάρισμα απο λασπες χωματα ,στεγνωμα φυσιολογικο και πού και που κάποια κρεμούλα ή κάποιο λίποςΚαλησπέρα. Λίγο πριν τη λήξη της περιόδου μου έκαναν δώρο ένα ζευγάρι AKU Zenith II GTX. Μπορείτε να μου προτείνεται κάποιο προϊόν αδιαβροχοποίησης και συντήρησης; Χρειάζονται διαφορετικά προϊόντα; Ευχαριστώ.
γλυμηδακης είναι στη νταλιάνη δίπλα απο του θρούμπη τη ταβέρναΘυμάμαι κάπου είχα διαβάσει στο φόρουμ για έναν πολύ καλό μάστορα για επισκευή αρβυλων στα Χανιά αλλά δν θυμάμαι το όνομα του και που είναι μήπως ξέρει κανείς να μου πει?