Αδέσποτες γάτες και πρόβλημα με εθελόντρια.

Οι άδειες των κυνηγετικών όπλων δεν αφαιρούνται έτσι εύκολα των ραβδωτών αφαιρούνται γιατί φτερνιστηκες.
Με οδηγία από την αστυνομία αφαιρούνται και τα κυνηγετικά δε κάνει διάκριση μεταξύ ραβδωτών και λειόκανων αν θυμάμαι καλά και ο 5090/2024 που τροποποίησε τη νομοθεσία για την ενδοοικογενειακή βία και τον πκ αναφέρεται στα πυροβόλα όπλα γενικά. Θεωρείται πλέον αιτία ανάκλησης της άδειας.
Εάν υπάρχει κακούργημα δεσμεύονται τα κυνηγετικά όπλα.
Στις περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας παρότι πολλά εξ'αυτών πλημμελήματα κατάσχονται κανονικά πλέον.
Τέλος όσοι έχουν κατηγορηθεί για ενδοοικογενειακή βία και έχουν καταδικαστεί δε ξαναβλέπουν άδεια μέχρι και την αμετάκλητη αθώωση τους.

Με οδηγία από την αστυνομία αφαιρούνται και τα κυνηγετικά δε κάνει διάκριση μεταξύ ραβδωτών και λειόκανων αν θυμάμαι καλά και ο 5090/2024 που τροποποίησε τη νομοθεσία για την ενδοοικογενειακή βία και τον πκ αναφέρεται στα πυροβόλα όπλα γενικά. Θεωρείται πλέον αιτία ανάκλησης της άδειας.

Στις περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας παρότι πολλά εξ'αυτών πλημμελήματα κατάσχονται κανονικά πλέον.
Τέλος όσοι έχουν κατηγορηθεί για ενδοοικογενειακή βία και έχουν καταδικαστεί δε ξαναβλέπουν άδεια μέχρι και την αμετάκλητη αθώωση τους.
Είναι οι νέοι νόμοι τώρα.Η ενδοοικογενειακή βία δεν είναι κάτι που με αφορά δεν είναι του στυλ μου αλλά καμία φαπα και κάνα βλάκα όταν δε γίνετε αλλιώς ελπίζω αν συμβεί να τη γλιτώσω .

Μπερδευτηκαμε λίγο.Να τα βάλουμε σε μια σειρά λίγο.

Γάτες
Εθελόντρια
Κτηνοβατες
Γκέι
Φοιτήτριες
Βόμβες
Νόμπελ
Λύκοι
Πάρνηθα
Νεροχύτης
Ο.Υ.Κ
Ξυλοφορτωμα
Νίντζα
Μαλάκια
Μεγαλοδικηγόρος
Ενδοοικογενειακή βία
Τσιμπεργκερ
Κυνηγετικά οπλα
Λύτρας
Νομοθέτες
Ραβδωτό
Κατάσχεση
Ψυχικό
Κακούργημα
Ημαρτον

Σωστά?
Η Λάμπρο δεν αναφέρθηκε πουθενά;; Είμαστε σίγουροι;; Λαμπρά!!

Είναι οι νέοι νόμοι τώρα.Η ενδοοικογενειακή βία δεν είναι κάτι που με αφορά δεν είναι του στυλ μου αλλά καμία φαπα και κάνα βλάκα όταν δε γίνετε αλλιώς ελπίζω αν συμβεί να τη γλιτώσω .
Φίλε, φάπα είναι απλή σωματική βλάβη θα στα πάρουν και θα ψάχνεσαι 😂

Ο «ξυλοδαρμος/ξυλοφορτωμα ολων» που προτεινεις στον αγαπητο συναδελφο, θα του δημιουργησουν πολυ περισσοτερα προβληματα απο οσα εχει.
Ο φιλος θελει να προστατευσει την οικογενεια του, δεν επιθυμει να την φορτωσει με αλλες ανησυχιες, ουτε να βρεθει υπολογος εχοντας χασει και το δικηο του.
Ακομα και σε τουτο το αδιανοητα αργο και χρονοβορο κρατος, υπαρχουν αλλες διαδικασιες να δικαιωθεις, εστω και εν μερει.
Για μενα λοιπον, το χειροτερο που μπορει να κανει, ειναι να τους πλακωσει ολους στο ξυλο!!!
Άσε που στα χρόνια που ζούμε υπάρχει και το οργανωμένο έγκλημα,η μίσθωση μπράβων κλπ. Αν δείρεις κάποιον,πρέπει για χρόνια μετά να κοιτάς συνεχώς και πίσω σου:ΔΕΝ ξέρεις με ποιον θα μπλέξεις!!Ούτε αν στη στήσει με καμμιά ''κυνηγετική καραμπίνα'' που λένε τα ΜΜΕ. Και τότε ΔΕΝ σε βοηθάει ούτε το αν είσαι γυμνασμένος και δυνατός....think.

Εξαντλήθηκε το θέμα νομίζω ο κάθε ένας πράτει όπως κρίνει ανέφερα καθαρά τις προσωπικές μου απόψεις όπως πάντα και δεν αλλάζουν από κει και έπειτα όλα στη ζωή είναι θέμα αντίληψης το έχω ξαναπεί με ενοχλείς θα σταματήσεις θες δε θες τόσο απλά .Η ζωή μου δε γίνεται δύσκολη από κανέναν εκτός από τα πολιτικά χρέπια που δυστυχώς επιλέγουν άλλοι .Αν κάθομαι όλη την ώρα στο καναπέ χωρίς αντίδραση στο κάθε τι στο τέλος θα γίνω ανίκανος μη χάσω τη βολή μου αλλά ανίκανος για οτιδήποτε μην τυχόν και συμβεί το ένα συμβεί το άλλο δεν είναι του χαρακτήρα μου καλύτερα ενεργός και ευτυχής νιώθοντας δικαίωση παρά κακομοίρης στη μιζέρια με συνεχώς στο μυαλό μου το τι μπορεί να συμβεί αν καρπαζωσω κάποιον αφού δεν γίνετε αλλιώς ,όπου δεν πίπτει λόγος και δεν βοηθά ο νόμος πίπτει φαπα.

Last edited:
Εξαντλήθηκε το θέμα νομίζω ο κάθε ένας πράτει όπως κρίνει ανέφερα καθαρά τις προσωπικές μου απόψεις όπως πάντα και δεν αλλάζουν από κει και έπειτα όλα στη ζωή είναι θέμα αντίληψης το έχω ξαναπεί με ενοχλείς θα σταματήσεις θες δε θες τόσο απλά .Η ζωή μου δε γίνεται δύσκολη από κανέναν εκτός από τα πολιτικά χρέπια που δυστυχώς επιλέγουν άλλοι .Αν κάθομαι όλη την ώρα στο καναπέ χωρίς αντίδραση στο κάθε τι στο τέλος θα γίνω ανίκανος μη χάσω τη βολή μου αλλά ανίκανος για οτιδήποτε μην τυχόν και συμβεί το ένα συμβεί το άλλο δεν είναι του χαρακτήρα μου καλύτερα ενεργός και ευτυχής νιώθοντας δικαίωση παρά κακομοίρης στη μιζέρια με συνεχώς στο μυαλό μου το τι μπορεί να συμβεί αν καρπαζωσω κάποιον αφού δεν γίνετε αλλιώς ,όπου δεν πίπτει λόγος και δεν βοηθά ο νόμος πίπτει φαπα.
Γιάννη στο λέω ότι φάπα πληρώνεις πολλά €
Άστο το ξέρω πολύ καλά και δεν ξεμπλέκεις εύκολα

Παιδιά φυσικά με την κυρία δεν θα έχω ξανά πάρε δώσε ούτε λόγο δεν θα ανταλλάξω παρά μόνο αν χρειαστεί να το τραβήξουμε τόσο πολύ μέχρι το δικαστήριο. Όλα θα γίνουν με νόμιμο τρόπο από τις αρμόδιες υπηρεσίες που έχω κάνει ήδη καταγγελίες. Η εθελόντρια είναι κομπλεξικη και ούτε να συζητήσει δεν δέχεται και καλει αμέσως αστυνομία. Με τέτοιους ανθρώπους δυστυχώς δεν βρίσκεις άκρη παρά μόνο αν τα σκάσεις χοντρά σε δικηγόρους που αυτό προβλέπω ότι θα γίνει. Ειδικά αν έχει και καμία ομάδα από πίσω να την στηρίζει.

πίσης μία πράξη πολύ πιο φιλοζωική από το να στειρώνεις και να ταίζεις τα αδέσποτα γατιά στα οποία υπάρχει υπερπληθυσμός θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το να τα πάρεις όλα αυτά τα γατιά και να τα αμολήσεις στην Πάρνηθα να γίνουν τροφή για τους λύκους που πλέον θεωρείται τουλάχιστον για την Ελλάδα είδος υπο εξαφάνιση. Και όποιος διαφωνεί σε αυτό δεν ειναι φιλόζωος αλλα ψευτοευαίσθητος γατολαγνος και τίποτα άλλο. Αυτό που γράφεις για ''τροφή στους λύκους'' είναι επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!! .no.
Δεν είναι καθόλου απαράδεκτο. Ειναι μια φιλοζωική πράξη προς τους λύκους που το έχουν ανάγκη σε σχέση με τις αδεσποτες γάτες που υπάρχει υπερπληθυσμός. Πολύ πιο φιλοζωική πράξη από το να τα στειρώνεις όπως κανει ο δημος αφαιροντας τους κάθε λόγο υπαρξης. Με την λογική σου ούτε οι γάτες θα έπρεπε να τρώνε τα ποντίκια ουτε οι άνθρωποι τα αιγοπρόβατα και τα θήραματα σαν κηνυγοι και γενικά δεν θα έπρεπε να υπάρχουν σαρκοφάγα ζώα στο βασιλειο των ζώων για να είμαστε όλοι φιλοζωοι. Δεν είναι έτσι. Αν αυτά τα αδέσποτα γατιά ήταν αγριόγατες στην Πάρνηθα θα τις έτρωγαν οι λύκοι όπως ορίζει η διατροφική αλυσίδα των ζώων. Που είναι το παράλογο και το απαράδεκτο σε αυτό; Αυτή είναι η πραγματικότητα. Εξάλλου σαν στειρωμένα αδέσποτα που υποτίθεται είναι αργά η γρήγορα θα πεθάνουν χωρίς να έχουν λόγο ύπαρξης εφόσον ούτε ποντίκια υπάρχουν να τρώνε ούτε να αναπαρχθουν μπορούν διαιωνίζοντας το είδος τους.

Παιδιά φυσικά με την κυρία δεν θα έχω ξανά πάρε δώσε ούτε λόγο δεν θα ανταλλάξω παρά μόνο αν χρειαστεί να το τραβήξουμε τόσο πολύ μέχρι το δικαστήριο. Όλα θα γίνουν με νόμιμο τρόπο από τις αρμόδιες υπηρεσίες που έχω κάνει ήδη καταγγελίες. Η εθελόντρια είναι κομπλεξικη και ούτε να συζητήσει δεν δέχεται και καλει αμέσως αστυνομία. Με τέτοιους ανθρώπους δυστυχώς δεν βρίσκεις άκρη παρά μόνο αν τα σκάσεις χοντρά σε δικηγόρους που αυτό προβλέπω ότι θα γίνει. Ειδικά αν έχει και καμία ομάδα από πίσω να την στηρίζει.
Δεν έχω ασχοληθεί με το νομοσχέδιο Άργος οπότε δε μπορώ να εκφέρω ορθή γνώμη επ'αυτού, γνωρίζω γενικά ότι έχουν δικαίωμα να ταΐζουν αν δε βλάπτουν τη δημόσια υγεία, νομίζω χωρίς να υπάρχει διάταξη που να προσδιορίζει επιπτώσεις, δυστυχώς θα πρέπει να απευθυνθείς σε δικηγόρο για τα νόμιμα διότι από τις ενέργειες της βάλλεται η δημοσία υγεία και επειδή το κάνει συστηματικά μπροστά στην οικεία σου ενώ της έχει γίνει όχληση άρα έχουμε προσβολή προσωπικότητας κατά 57ακ και εξακολουθεί, καθώς και για ηθική βλάβη κατά 59ακ. Επίσης φέρε ενα συνεργείο καθαρισμού αποκλειστικά για τα σημεία που αφήνει τροφή και κράτα την απόδειξη για να τη καταθέσεις στο δικόγραφο ότι από τις ενέργειές της ζημιώθηκες και να αξιώνεις αποζημίωση.

Δεν είναι καθόλου απαράδεκτο. Ειναι μια φιλοζωική πράξη προς τους λύκους που το έχουν ανάγκη σε σχέση με τις αδεσποτες γάτες που υπάρχει υπερπληθυσμός. Πολύ πιο φιλοζωική πράξη από το να τα στειρώνεις όπως κανει ο δημος αφαιροντας τους κάθε λόγο υπαρξης. Με την λογική σου ούτε οι γάτες θα έπρεπε να τρώνε τα ποντίκια ουτε οι άνθρωποι τα αιγοπρόβατα και τα θήραματα σαν κηνυγοι και γενικά δεν θα έπρεπε να υπάρχουν σαρκοφάγα ζώα στο βασιλειο των ζώων για να είμαστε όλοι φιλοζωοι. Δεν είναι έτσι. Αν αυτά τα αδέσποτα γατιά ήταν αγριόγατες στην Πάρνηθα θα τις έτρωγαν οι λύκοι όπως ορίζει η διατροφική αλυσίδα των ζώων. Που είναι το παράλογο και το απαράδεκτο σε αυτό; Αυτή είναι η πραγματικότητα. Εξάλλου σαν στειρωμένα αδέσποτα που υποτίθεται είναι αργά η γρήγορα θα πεθάνουν χωρίς να έχουν λόγο ύπαρξης εφόσον ούτε ποντίκια υπάρχουν να τρώνε ούτε να αναπαρχθουν μπορούν διαιωνίζοντας το είδος τους.
Oι αγριόγατες είναι πολύ δυνατές μυικά,με τρομερά νύχια και πολύ πιο ικανές να ανεβούν σε δέντρα και να αμυνθούν αποτελεσματικά.Σε ντοκυμαντέρ έμαθα ότι ''μια ενήλικη αγριόγατα μπορεί να τα βάλει με σκύλο που έχει το ΤΡΙΠΛΑΣΙΟ μέγεθος από αυτήν!!''.Ενώ τα καημένα τα γατιά της πόλης είναι εντελώς ανυπεράσπιστα και εκτός του περιβάλλοντος που έμαθαν να ζουν!Άρα ΜΗΝ κάνεις τέτοιες συγκρίσεις.Επιπλέον οι λύκοι είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ Πανελλαδικώς. Δλδ πρέπει να τους περιποιηθούμε κιόλας με αυτόν τον απάνθρωπο και βάρβαρο τρόπο;Όσο για τα γατιά που λες ότι σε μερικά χρόνια θα πεθάνουν άτεκνα,λες να θέλουν να ΞΕΣΚΙΣΤΟΥΝ από τα θηρία και μάλιστα ΠΡΟΩΡΑ;Ξαναλέω ότι είναι απαράδεκτο και μόνο που κάνουμε αυτή την κουβέντα... .no.

Ενώ τα καημένα τα γατιά της πόλης είναι εντελώς ανυπεράσπιστα ...
Τα καημενα τα ανυπερασπιστα γατια εμεις τα καναμε ετσι γιατι τους φερομαστε και τα ταιζουμε λες και ειναι κοτες.
Τα ¨πραγματικα¨γατια που ειχαμε πριν χρονια δεν μπορουσε να τα βαλει σε χερι ουτε σκυλος ουτε ανθρωπος.
Ηταν πανεξυπνα, δραστηριοι κυνηγοι και εντελως ανεξαρτητα.

Τα καημενα τα ανυπερασπιστα γατια εμεις τα καναμε ετσι γιατι τους φερομαστε και τα ταιζουμε λες και ειναι κοτες.
Τα ¨πραγματικα¨γατια που ειχαμε πριν χρονια δεν μπορουσε να τα βαλει σε χερι ουτε σκυλος ουτε ανθρωπος.
Ηταν πανεξυπνα, δραστηριοι κυνηγοι και εντελως ανεξαρτητα.
Έτσι είναι και τώρα επαρχία σε χωριά, άλλο μέσα στης μεγαλούπολης δεν μπορούν να τραφούν όλα, έχει διαφορά.

Έτσι είναι και τώρα επαρχία σε χωριά, άλλο μέσα στης μεγαλούπολης δεν μπορούν να τραφούν όλα, έχει διαφορά.
Και ομως δεν ειναι ετσι.
Σε περιοχη εξω απο την χαλκιδα σε προποδες βουνου τα γατια της γειτονιας τρωνε κροκετα και κονσερβα που τα ταιζουν καποιες κυριες ριχνοντας τους χυμα κατω.
Τρωνε και γεννοβολανε.
Αποτελεσμα?
Χαζα γατια που τα σκοτωνει για πλακα ενα αδεσποτο σκυλι εκει.
Μπροστα μου εχει σκοτωσει δυο.

Back