Δυσπλασία με τίποτα εγώ από το βίντεο και τα λοιπά που αναφέρει μας λέει ότι τα ατσάλινα σκάγια θα αποδίδουν σχεδόν όπως τα μολύβδινα!!! Το δείχνει καθαρά στο βίντεο!!! Τώρα στα μολύβδινα τι κάνει δεν ξέρω αλλά πιστεύω ότι η κάνη αυτή φτιάχτηκε για ατσάλινα που μάλλον σύντομα θα έρθουν σε όλα τα κυνήγια.Αν έχεις τα λεφτά περίμενε λίγο και σε ενδιαφέρει να κινηθεί στην αγορά γιατί αυτή παρά είναι χωνί και σε λίγα γρ και μολύβι δεν έχω δει τίποτε ούτε ακούσει κάτι οι δοκιμές που έκαναν σε κυνήγι ήταν με ατσάλινα και όσο για το σκοπευτήριο μετά από μια μέρα κάποιο βίντεο που έδειξε ο κοσκινας δεν μπορεί κάποιος να βγάλει συμπερασμα.Αλλα η διπλάσια διάτρηση που ακούστηκε ότι υφίσταται αν έχει διπλάσια διάτρηση και μου το απόδειξή κάποιος θα πουλήσω δύο όπλα και θα την πάρω χθες και ας έχω πει ότι κανένα αυτογεμες δεν αξίζει παραπάνω από 1500 με το ζόρι.Γιατι το διπλάσια διάτρηση δείχνει όχι σε ένα σκάκι βέβαια αν υπάρχει δείχνει πολλά δεδομένα και ξεφεύγει από το ότι κυκλοφορεί μέχρι σήμερα πολύ μπροστά.