μόνο στα καθιστά ρίχνεις?Συνήθως στο κουτί παίρνω 25 στα 25. Το πρόβλημα είναι ότι δεν τα βρίσκω.![]()
μόνο στα καθιστά ρίχνεις?Συνήθως στο κουτί παίρνω 25 στα 25. Το πρόβλημα είναι ότι δεν τα βρίσκω.![]()
Να πάρουμε Λάμπρο, να σβήσουμε τη στάμπα και να του τα δώσουμε σε κουτί Cheddite!Όχι όχι τέτοια πράματα δε θα έχουμε και άλλον μάγειρα
Ποτέ, το ορκίζομαι στη Πενέλη!μόνο στα καθιστά ρίχνεις?
Μήπως, εν τέλει, παίρνεις άλλα πουλιά από αυτά που σημαδεύεις-ρίχνεις;;;Είμαι πάρα πολύ εύστοχος και στα κοτσύφια. Το να τα βρω είναι το πρόβλημα.![]()
Ρε νικολάκη, εσύ;;; Που χάθηκες...Συνήθως στο κουτί παίρνω 25 στα 25. Το πρόβλημα είναι ότι δεν τα βρίσκω.![]()
Χθες είχα πάρει κάνα τρικιλο κοντοσουβλι προβατίνα ντόπια και μα τον Δία τον σκέφτηκα!Θα έλεγα τώρα τίποτα αλλά άντε τες πα
Όλοι τόσα κάνουμε, το θέμα είναι πόσα παίρνεις στο χέρι....Όπως έγραψα παραπάνω, συνήθως κάνω 25 πουλιά στα 25 φυσίγγια.![]()
και όχι εμένα;;Χθες είχα πάρει κάνα τρικιλο κοντοσουβλι προβατίνα ντόπια και μα τον Δία τον σκέφτηκα!
Μωρέ μπράβο για την ηλικία του ο μπάρμπας...Αυτός ο καρεολης έχει μάτι γερό αυτός μου τις βρίσκει
Είχε πολύ ζέστα στην Κρήτη σήμερα φίλε παραπολυευστοχοςςςςςςς????Όπως έγραψα παραπάνω, συνήθως κάνω 25 πουλιά στα 25 φυσίγγια.![]()
Αν καταναλώνεις κρητικά προϊόντα, το πρόβλημα περιορίζεται.Είχε πολύ ζέστα στην Κρήτη σήμερα φίλε παραπολυευστοχοςςςςςςς????
Εσύ τώρα πας για γαμπρός και δεν τρως πολύ. Άσε που πιστεύω ότι αυτά περί ασταμάτητου περιδρομιασματος από μέρους σου ήταν κακόβουλες φήμες από τον Κιλμιστερκαι όχι εμένα;;
Έτσι ρίχνω μόνο εγώμόνο στα καθιστά ρίχνεις?
Και τις χάνεις μετά? Έτσι λέει ο Αλεξ πάντως??? Βάλε σημάδι ρε συ. Το δέντρο που καθόταν η τσίχλα ας πούμε....Έτσι ρίχνω μόνο εγώ
Ότι και να βάλω άστο τι δέντρο τι πουρνάρι και ο πύργος ο λευκός να βάλω σημάδι παλι δε θα το βρωΚαι τις χάνεις μετά? Έτσι λέει ο Αλεξ πάντως??? Βάλε σημάδι ρε συ. Το δέντρο που καθόταν η τσίχλα ας πούμε....
Επειδή νομίζεις ότι τα πετυχαίνεις....ψάχνεις, αλλά τι να βρεις?Ότι και να βάλω άστο τι δέντρο τι πουρνάρι και ο πύργος ο λευκός να βάλω σημάδι παλι δε θα το βρω
Ψάξε ψάξε, δεν θα το βρεις....Επειδή νομίζεις ότι τα πετυχαίνεις....ψάχνεις, αλλά τι να βρεις?
Και σύ τέκνον βρουτεΕπειδή νομίζεις ότι τα πετυχαίνεις....ψάχνεις, αλλά τι να βρεις?
Χριστακο δε πιστεύω να περς σοβαρά αυτά που λεν εΨάξε ψάξε, δεν θα το βρεις....
Όχι!!! Μάρτυς εγώ! Τουφέκια και κάτω, και στης μπλε όρνιθες.Χριστακο δε πιστεύω να περς σοβαρά αυτά που λεν ε