Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θέλω να σας εξομολογηθώ κάτι.:p
Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στις τσίχλες και τα κοτσύφια, κυρίως στο περπατητό. Όταν τουφεκάω μια τσίχλα, συνήθως πέφτει στο σημείο που υπολογίζω να τη βρω. Αντίθετα τα κοτσύφια πάντα πέφτουν πιο πέρα και δυσκολεύομαι να τα βρω.
Έχετε παρατηρήσει κάτι ανάλογο;
Πάρε μπενελα αποκλείετε να μην τα βρίσκεις όλα, λόγο που θα τα κυνιγας μετα .sarcastic.

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στις τσίχλες και τα κοτσύφια, κυρίως στο περπατητό. Όταν τουφεκάω μια τσίχλα, συνήθως πέφτει στο σημείο που υπολογίζω να τη βρω. Αντίθετα τα κοτσύφια πάντα πέφτουν πιο πέρα και δυσκολεύομαι να τα βρω.
Πήγαινε κατευθείαν πιο πέρα.

Φοράς γυαλιά?

Αλλαξε νικ νειμ
Βαλε στα κοτσυφια λιγοτερο ευστοχος .yel.

Συνήθως στο κουτί παίρνω 25 στα 25. Το πρόβλημα είναι ότι δεν τα βρίσκω.:D
Κατάλαβα αν πάμε μαζί για κυνήγι θα πέσει πολύ γέλιο μπορεί να μην είμαι τόσο εύστοχος όσο εσυ αλλά μάλλον ίδια στραβομάρα έχουμε

Κατάλαβα αν πάμε μαζί για κυνήγι θα πέσει πολύ γέλιο μπορεί να μην είμαι τόσο εύστοχος όσο εσυ αλλά μάλλον ίδια στραβομάρα έχουμε
Θα τα τουφεκάμε εμείς και θα βάλουμε τον Άλεξ να τα μαζεύει.:p

παίρνεις 3 στο κουτί?
3 στο κουτί παίρνει και η γιαγιά μου ωρε!!! Τώρα ο πάρα πολύ εύστοχος αμφιβάλω αν φτάνει σε ευστοχία τον ΝΙΚΟΣΣΣΣ η ΣΤΑΥΡΟΣΣΣΣ η όπως σκατα τον έλεγαν με 24 πουλιά στα 25 φυσιγγια.....

3 στο κουτί παίρνει και η γιαγιά μου ωρε!!! Τώρα ο πάρα πολύ εύστοχος αμφιβάλω αν φτάνει σε ευστοχία τον ΝΙΚΟΣΣΣΣ η ΣΤΑΥΡΟΣΣΣΣ η όπως σκατα τον έλεγαν με 24 πουλιά στα 25 φυσιγγια.....
Όπως έγραψα παραπάνω, συνήθως κάνω 25 πουλιά στα 25 φυσίγγια.;)

Status
Not open for further replies.
Back