Benelli Team Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Δεν ξεραμε να λεμε ,"αχ τι ωραια η Λειβαδιά"... Σε καθε μαρκετινγκ.
Ας πουμε και κατι πιπερατο,ετσι κι αλλιως μπενελι πλεον παιρνεις διαβαζοντας τους ισολογισμούς του ετους. Οτι είναι πρωτιά που λενε
Εντάξει Μάριε, 4 χρόνια κοροϊδεύεις τον κόσμο, δεν είναι ωραίο αυτό.

Αν δεν κανει συγκριτικο με αλλα οπλα τι νοημα εχει αυτο το τεστ, τι καταλαβαινουμε?
Κάνει και με άλλα συγκριτικό, θα το βρω και θα το ανεβάσω.
Αυτό που καταλαβαίνουμε από το συγκεκριμένο πάντως είναι πως πρόκειται για μια καλύτερη σε απόδοση κάνη σε σχέση με την power bore (και τις υπόλοιπες συμβατικές κάνες της εταιρείας κατ' επέκταση).

Δημητρο εισαι πολυ γκαζιαρης με την καλη εννοια.ευχομαι παντα να εισαι γρηγορος υγιης κ δυνατος.σου ειπα 18 χρονων κυνηγουσα με REM 1100 .δεν χρειαζοταν να παω εβρο για πρασινα.τα ειχα μπολικα μεσα στην αττικη(σχοινιας).ακομα το θυμαμαι. 25 φεβρουαριου 1985 χιονοθυελλα στο σχινια. παρελαση σαρσελια 7-7 10-10 κ πρασινα-καφετια.μεσα σε 2 ωρες τρελαθηκαμε στο τουφεκιδι.απαιχτη η 1100.ειμουνα μικρος δεν ηξερα την συγκριση.σαφως κ δεχομαι οτι η αμερικανα ειναι μπροστα στο θεμα κανης.οταν πριν 2 χρονια ειπα να κοιταξω versa max k V3 πηρα δρομο.συγγνωμη δεν μπορω να κραταω κατι που δεν μου αρεσει καθολου .εν ολιγοις Δημητρο μετα απο 45 πολυ ωραια χρονια στο κυνηγι αυτο που θελω εγω προσωπικα ειναι να περασω ομορφα την μερα μου κ σε δευτερη μοιρα το κρεας.δεν θελω πλεον να ψαξω το 50-60-70 μετρ στη φασσα.οτι περασει μεχρι εκει που βλεπω καθαρα ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ,κ ας πεσει κ κοψοφτερη.δοξα τω θεω πουπουλο καργα κατω.
Ωραια σκηνικα φιλε!

Ορίστε και το συγκριτικό με άλλα μοντέλα.
Δύσκολα τα πράγματα για τους μπενελακηδες😂😂😂
Συμπέρασμα από τά 2βιντεο...
Με μολύβδινα σκάγια η ΑΙ νέα κανη είναι ίδια σε απόδοση με ολα τα αλλα όπλα,άρα αν δούμε την σύγκριση της ΑΙ με την POWER BORE φαίνεται ότι η παλιά υστερεί σε σχέση με όλα....ωχ😝🤪

Έριξε πολλά φυσίγγια σε αυτή την δοκιμή. Σου λέει άσε μην αρχίσει τα κρακ και τα κρουκ η ρεμι και ξεφτιλιστούμε.... 🫢 🫣 🤣🤣🫶
Οι Remington δεν χαλάνε ποτέ, μην ακούς τι λένε όσοι έχουν ιταλίδες.
Ατσάλι ρε φίλε, όχι προφίλ αλουμινίου.
Απλά μερικά προβληματάκια βγάζουν αλλά αν πιάνει το χέρι σου δεν έχεις πρόβλημα.;)

Οι Remington δεν χαλάνε ποτέ, μην ακούς τι λένε όσοι έχουν ιταλίδες.
Ατσάλι ρε φίλε, όχι προφίλ αλουμινίου.
Απλά μερικά προβληματάκια βγάζουν αλλά αν πιάνει το χέρι σου δεν έχεις πρόβλημα.;)
Εγώ πάντως έχω δει δυο βάσεις από 11-87 να έχουν ραγίσει πίσω από το κλείστρο στα δεξιά αλλά δεν έχω δει καμία με αλουμινένια βάση όχι ότι δεν θα υπάρχει αλλά εγώ δεν έχω δει.

Εγώ πάντως έχω δει δυο βάσεις από 11-87 να έχουν ραγίσει πίσω από το κλείστρο στα δεξιά αλλά δεν έχω δει καμία με αλουμινένια βάση όχι ότι δεν θα υπάρχει αλλά εγώ δεν έχω δει.
Φήμες και διαδώσεις που αγγίζουν το όριο της εμπάθειας .... .yel.

Status
Not open for further replies.
Back