Αριστα...Λοιπόν παιδια τα έβαλα κάτω τα μελέτησα αλλά όσες φορές επωμιζα όλοι οι υπόλοιποι παραγοντες πηγαιναν στο κουβά. Η Μαξους που ήταν η πρωτη μου επιλογή δυστηχως έμεινε τελευταία , η Α5 τρίτη. Έμεινα με τις δυο Ιταλίδες. Η μπερετα καλή έως πολυ καλή παλεψε ως το τέλος γενναία να με κερδίσει αλλά η ραφαελο ερχόταν και κουμπωνε πανω μου . Οπότε έκλεισα αυτή. Στα τερραιν θα φανεί αν έκανα σωστή επιλογή αλλά παντως έχουμε ξεκινήσει καλά.
Θα παρουμε εμεις οι υπολοιποι κ θα περάσουμε παλι μπροσταΚαλορίζικη , χάσαμε στο 90'
Καλοριχτο, να το χαρείς!Λοιπόν παιδια τα έβαλα κάτω τα μελέτησα αλλά όσες φορές επωμιζα όλοι οι υπόλοιποι παραγοντες πηγαιναν στο κουβά. Η Μαξους που ήταν η πρωτη μου επιλογή δυστηχως έμεινε τελευταία , η Α5 τρίτη. Έμεινα με τις δυο Ιταλίδες. Η μπερετα καλή έως πολυ καλή παλεψε ως το τέλος γενναία να με κερδίσει αλλά η ραφαελο ερχόταν και κουμπωνε πανω μου . Οπότε έκλεισα αυτή. Στα τερραιν θα φανεί αν έκανα σωστή επιλογή αλλά παντως έχουμε ξεκινήσει καλά.
Πραγματικά στο 90. Μόνο θετικές εντυπώσεις μου άφησε η Α400.Καλορίζικη , χάσαμε στο 90'
Ευχαριστώ, σε καμιά δεκαριά μέρες θα την παραλαβω..θα μας καθυστερήσει η αστυνομία. Θα βάλω εννοείται..Αριστα...
Ποτε με το καλο θα την εχεις στα χέρια σου;
Καλοριζικη
Να μας στειλεις φωτο με την ευκαιρία σου
ΥπέροχαΕυχαριστώ, σε καμιά δεκαριά μέρες θα την παραλαβω..θα μας καθυστερήσει η αστυνομία. Θα βάλω εννοείται..
Να είσαι καλά ΓιάννηΚαλοριχτο, να το χαρείς!
Δεν καταλαβα γιατι βασανιστηκες με τις αλλες τις μπουρουχες!... Αλλά η Ραφαελο ερχόταν και κουμπωνε πανω μου ...
![]()
Καλοντουφεκο με υγειαΛοιπόν παιδια τα έβαλα κάτω τα μελέτησα αλλά όσες φορές επωμιζα όλοι οι υπόλοιποι παραγοντες πηγαιναν στο κουβά. Η Μαξους που ήταν η πρωτη μου επιλογή δυστηχως έμεινε τελευταία , η Α5 τρίτη. Έμεινα με τις δυο Ιταλίδες. Η μπερετα καλή έως πολυ καλή παλεψε ως το τέλος γενναία να με κερδίσει αλλά η ραφαελο ερχόταν και κουμπωνε πανω μου . Οπότε έκλεισα αυτή. Στα τερραιν θα φανεί αν έκανα σωστή επιλογή αλλά παντως έχουμε ξεκινήσει καλά.
Με το καλό στα χέρια σου!Ευχαριστώ, σε καμιά δεκαριά μέρες θα την παραλαβω..θα μας καθυστερήσει η αστυνομία. Θα βάλω εννοείται..
Όλα είναι δυνατά εργαλεία.Δεν καταλαβα γιατι βασανιστηκες με τις αλλες τις μπουρουχες!
Καδο δεν ειχε να τις πεταξεις μεσα??
Καλοριζικο το εργαλειο με υγεια!
Ενα ζευγαρι καλα παπουτσια αθλητικα τρεξιματος θελεις τωρα και εισαι κομπλε!!
Benelli
![]()
Σε ευχαριστώ Ηλία!!Καλοντουφεκο με υγεια
Να είσαι καλά..Με το καλό στα χέρια σου!
Καλορίζικο το εργαλείο.Οποιο και αν έπαιρνες την δουλειά σου θα την έκανες.Ευχομαι να σου κάτσει κάνα τζόκερ να παρεις και την Α400Λοιπόν παιδια τα έβαλα κάτω τα μελέτησα αλλά όσες φορές επωμιζα όλοι οι υπόλοιποι παραγοντες πηγαιναν στο κουβά. Η Μαξους που ήταν η πρωτη μου επιλογή δυστηχως έμεινε τελευταία , η Α5 τρίτη. Έμεινα με τις δυο Ιταλίδες. Η μπερετα καλή έως πολυ καλή παλεψε ως το τέλος γενναία να με κερδίσει αλλά η ραφαελο ερχόταν και κουμπωνε πανω μου . Οπότε έκλεισα αυτή. Στα τερραιν θα φανεί αν έκανα σωστή επιλογή αλλά παντως έχουμε ξεκινήσει καλά.
Ευχαριστώ, αμα πιάσω το τζόκερ θα παρω σε όλο το φόρουμ από μία..Καλορίζικο το εργαλείο.Οποιο και αν έπαιρνες την δουλειά σου θα την έκανες.Ευχομαι να σου κάτσει κάνα τζόκερ να παρεις και την Α400![]()
Δεν έχω πληροφορηθεί αλλά πρεπει να ναι σημερινό αυτό..
benelli = 18αρα γκόμενα επόμενο ήταν!!!Λοιπόν παιδια τα έβαλα κάτω τα μελέτησα αλλά όσες φορές επωμιζα όλοι οι υπόλοιποι παραγοντες πηγαιναν στο κουβά. Η Μαξους που ήταν η πρωτη μου επιλογή δυστηχως έμεινε τελευταία , η Α5 τρίτη. Έμεινα με τις δυο Ιταλίδες. Η μπερετα καλή έως πολυ καλή παλεψε ως το τέλος γενναία να με κερδίσει αλλά η ραφαελο ερχόταν και κουμπωνε πανω μου . Οπότε έκλεισα αυτή. Στα τερραιν θα φανεί αν έκανα σωστή επιλογή αλλά παντως έχουμε ξεκινήσει καλά.
Μια 40αρα = δύο 20αρεςbenelli = 18αρα γκόμενα επόμενο ήταν!!!![]()