Ιδιογόμωση μη τοξικών σκαγίων

• Thread starter Thread starter HL Mod
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλησπέρες σε όλους.
Αν μου επιτρέπετε να πώ την εμπειρία μου. Το λοιπόν... δοκίμασα το παραπάνω, και ολα πήγαν καλά.. Γεμισα με 1,7 μπαρούτι και μπιλάκια πλαστικά (λιγότερα βέβαια γραμμάρια απο 2,8). Γέμισα με ποτηράκι και χωρίς. Και το εργοστασιακό καθώς και το δικό μου, είχαν την ίδια σχεδόν διάτρηση. Και λέω σ χεδόν καθώς ο στόχος ήταν ένα φελιζόλ. Δεν είχα κάτι άλλο, καθώς ένα μυαλό έχω :oops: και ξεχνάει να πάρει μαζί κάνα σοβαρό χαρτόκουτο.

Αυτά είναι. Ιδανικό θα ήταν να βρώ πιο μικρά μπιλάκια..
View attachment 40076
Υπάρχουν και πλαστικές μπίλιες που έχουν μεταλλικό πυρήνα ή είναι κεραμικές. Δεν σκοτώνουν αλλά έχουν αρκετή αποτρεπτική ενέργεια... Ισως βρεις μικρότερες μπίλιες σε καταστήματα που έχουν airsoft προϊόντα δες εδώ, δες και εδώ.

Last edited:
Υπάρχουν και πλαστικές μπίλιες που έχουν μεταλλικό πυρήνα ή είναι κεραμικές. Δεν σκοτώνουν αλλά έχουν αρκετή αποτρεπτική ενέργεια... Ισως βρεις μικρότερες μπίλιες σε καταστήματα που έχουν airsoft προϊόντα δες εδώ, δες και εδώ.
Ευχαριστώ.

Καλησπέρες σε όλους.
Αν μου επιτρέπετε να πώ την εμπειρία μου. Το λοιπόν... δοκίμασα το παραπάνω, και ολα πήγαν καλά.. Γεμισα με 1,7 μπαρούτι και μπιλάκια πλαστικά (λιγότερα βέβαια γραμμάρια απο 2,8). Γέμισα με ποτηράκι και χωρίς. Και το εργοστασιακό καθώς και το δικό μου, είχαν την ίδια σχεδόν διάτρηση. Και λέω σ χεδόν καθώς ο στόχος ήταν ένα φελιζόλ. Δεν είχα κάτι άλλο, καθώς ένα μυαλό έχω :oops: και ξεχνάει να πάρει μαζί κάνα σοβαρό χαρτόκουτο.

Αυτά είναι. Ιδανικό θα ήταν να βρώ πιο μικρά μπιλάκια..
View attachment 40076
για τη πεθερα τα θες? Κανε μου καμια δεκαρια και μενα με καλα βαρυα σκαγια ομως να τρυπανε καλα

Ακαδημαϊκή ερώτηση προς τους πρεσβύτερους...
Τα ατσάλινα κλείνουν σε ρέλι????
Δεν τα έχω δουλέψει αλλά αν η πυρίτιδα καίγεται καλά γιατί να μην μπορείς και σε ρέλι;
Ξεκίνα με πιο ταχύκαυστη.
Το βασικό είναι να φωλιάζουν σε βύσμα.

Δεν σκοπεύω να γεμίσω(ακόμα τουλάχιστον)...
Είναι θεωρητική ερώτηση!

Η απορία μου είναι πως θα συμπεριφερθεί ο τέρμα ψηλός συγκεντρωτήρας,σε συνδιασμό με τζαμάκι!

Ως προς τη προώθηση δεν φαντάζομαι ότι θα υπάρξει πρόβλημα με τις πυρίτιδες... Θα μαγειρευτούν με το κατάλληλο καψούλι και ύψος ρελιού!

Η απορία μου είναι πως θα συμπεριφερθεί ο τέρμα ψηλός συγκεντρωτήρας,σε συνδιασμό με τζαμάκι!
Από τη στιγμή που είναι γεμάτο σκάγια γίνεται σκληρό και δεν μαζεύει.
Το ξερέλιασμα σε ρέλι είναι ευκολότερο απότι το αστέρι.

Δεν τα έχω δουλέψει αλλά αν η πυρίτιδα καίγεται καλά γιατί να μην μπορείς και σε ρέλι;
Ξεκίνα με πιο ταχύκαυστη.
Το βασικό είναι να φωλιάζουν σε βύσμα.
Τι πιο ταχυκαυστη;; Οι πυρητηδες για ατσαλια ειναι σηγγεκριμενες οι πιο προοδευτικες , εκτος και θελετε να παρετε τις θαλαμες σας γαρυφαλο για τις γυναικες σας !!

Back