George Ant.
Staff member
Έγινε αρχειοθέτηση, συνεχίζουμε εδώ
Οχι την έχω πάει και σε κυνήγι και κανα 5φορες ακόμα βόλταΠρώτη φορά σε τέτοιο τερέν ;
Μη ξεχνάς ότι είναι ακόμα κουτάβι...... δεν είναι όλα τα σκυλιά ίδια.....το κάθε ζώο έχει το χαρακτήρα του......ο καλός κυναγωγος πρέπει να έχει την ικανότητα και το χάρισμα να πάρει από το κάθε σκυλί αυτά που μπορεί να δώσει..... εσύ έχεις στο μυαλό σου κάποιο σκυλι που μπορεί να ήταν χαρισματικό και να μην ξαναπεράσει ποτέ τέτοιο ζώο από τα χέρια σου...... δώσε στη κουταβα χρόνο και εμπειρίες...... αλλιώς θα ψάχνεις συνέχεια σκυλιά......η άλλη λύση είναι να πας σε έτοιμο...... αλλά εκεί θα το πληρώσεις ακριβά...... έχεις την τύχη να είσαι μέσα στα πουλιά...... μην αγχώνεσαι και μην είσαι ανυπόμονοςΟχι την έχω πάει και σε κυνήγι και κανα 5φορες ακόμα βόλτα
Το σκυλί είναι 1 χρόνο..Μη ξεχνάς ότι είναι ακόμα κουτάβι...... δεν είναι όλα τα σκυλιά ίδια.....το κάθε ζώο έχει το χαρακτήρα του......ο καλός κυναγωγος πρέπει να έχει την ικανότητα και το χάρισμα να πάρει από το κάθε σκυλί αυτά που μπορεί να δώσει..... εσύ έχεις στο μυαλό σου κάποιο σκυλι που μπορεί να ήταν χαρισματικό και να μην ξαναπεράσει ποτέ τέτοιο ζώο από τα χέρια σου...... δώσε στη κουταβα χρόνο και εμπειρίες...... αλλιώς θα ψάχνεις συνέχεια σκυλιά......η άλλη λύση είναι να πας σε έτοιμο...... αλλά εκεί θα το πληρώσεις ακριβά...... έχεις την τύχη να είσαι μέσα στα πουλιά...... μην αγχώνεσαι και μην είσαι ανυπόμονος
Εσύ ξέρεις καλύτερα.Το σκυλί είναι 1 χρόνο..
Το σκυλί αυτό είναι ένα μέτριο σε μπεκάτσα..
Και μέτριο προς κακό σε περδικα η έρευνα είναι κλειστό πολύ αυτό δεν αλλάζει..
Τα σκυλία το δείχνουν στο χρόνο απάνω.
Και λεω τα σκυλία που είναι έξοδο 4 φορές την εβδομάδα από μικρά..
Ασε που λένε όλοι 18 ξένισε εμενα και αυτα ειναι μαλακιες επίδει δεν τα έβγαζαν.
Εγω επίδει όλοι την χρόνια ήταν στο βουνό..
Το χρονικό περιθώριο είναι 1 έτος ή μια σεζόν.
Ότι σκυλί είχα στο πρώτο χρόνο το έβλεπα δεν άλλαζε κάτι πέρα από την αντοχή.
Άποψη σου..... και τη σέβομαι..... άκου όμως και κάποιο άλλο......Το σκυλί είναι 1 χρόνο..
Ασε που λένε όλοι 18 ξένισε εμενα και αυτα ειναι μαλακιες επίδει δεν τα έβγαζαν.
Ε ναι ότι έδειξε μπεκάτσα το έδειξε πήγε και 250μ και φερμαρε και δικά της πουλια..Εσύ ξέρεις καλύτερα.
Ρε συ δεν λέω ότι είναι άχρηστο μια χαρά τον πειρε ντορο και έκανε φερμα..Άποψη σου..... και τη σέβομαι..... άκου όμως και κάποιο άλλο......
Απαγορεύεται από τον Απρίλιο..ρε αφηστεεεε τα πουλια στην υσιχιατους να γενησουνεεεε δεν σας εφτασε η σεζωνννν![]()
![]()
Έχω αυτό που ψάχνεις...Ρε συ δεν λέω ότι είναι άχρηστο μια χαρά τον πειρε ντορο και έκανε φερμα..
Το θέμα είναι έρευνα της που είναι 50μ έχω το σεττερ για 50μ ..
Ψάχνω δυνατό σκυλί να ανοίγει..
Για περδικα
Ετοίμασέ του τις βαλίτσες να περάσω να το πάρω να το παω στον οutlander τώρα που θα ανέβω πάνωΕ ναι ότι έδειξε μπεκάτσα το έδειξε πήγε και 250μ και φερμαρε και δικά της πουλια..
Ένα μέτριο σκυλί θα γίνει..
Περδικα 40 50μ την να αλλάξει; ;;
Θα φερμάρει δεν λέω αλλά τι να το κάνεις στο βουνό 50μ σκυλί; ;
Τράμπα εσυ ψάχνεις για μπεκάτσα είναι έτοιμηΈχω αυτό που ψάχνεις...
Αλλά δε στο δινω![]()
Με το εισιτήριο στα δόντια το εχειΕτοίμασέ του τις βαλίτσες να περάσω να το πάρω να το παω στον οutlander τώρα που θα ανέβω πάνω![]()
Εμένα φίλε ο ποιντερας μέχρι και 2 χρόνων πήγαινε στα 50 με 80 μέτρα είπα δεν πρόκειται να φύγει ποτέ και συνέχεια στο βουνό και να βλέπει πουλιά και να μην δίνει σημασία και μια μέρα ξαφνικά ξύπνησε οχι απλά πήρε μέτρα παραπηρε και μόλις δάγκωσε αλλάξανε όλα...Για αυτό υπομονή μην βιάζεσαι και εγώ δεν είχα, αλλά τον κρατησα από σπάσιμο και τελικά δικαιώθηκα...Το σκυλί είναι 1 χρόνο..
Όταν λες να ανοίγει για πόσα μέτρα σκυλί μιλάςΡε συ δεν λέω ότι είναι άχρηστο μια χαρά τον πειρε ντορο και έκανε φερμα..
Το θέμα είναι έρευνα της που είναι 50μ έχω το σεττερ για 50μ ..
Ψάχνω δυνατό σκυλί να ανοίγει..
Για περδικα
Εχεις φάει μπαν εσύΆντε πάλι το ΚΤΕΛ......