προσεχεΠολλά πουλιά παιδιά πάντως Κομποτάδες, Μεξιάτες παιδιά μου το λέγανε αλλά σήμερα το δα και εγώ με τα μάτια μου πολύ πράγμα...... Στους κισσούς
Αύριο φινάλε εκει
προσεχεΠολλά πουλιά παιδιά πάντως Κομποτάδες, Μεξιάτες παιδιά μου το λέγανε αλλά σήμερα το δα και εγώ με τα μάτια μου πολύ πράγμα...... Στους κισσούς
Αύριο φινάλε εκει
5:30 το πρωί ήταν Ομόνοια....οντως εχει εγω πηγα μια φορα αλλα τερμα ηταν ασχημη εμπειρια εντωμεταξυ αν τραβηχτεις λιγο πιο περα αν καβεις 5 πουλια ειναι ζητημα εκει που γινεται το παρτυ θελεις αιτηση να βρεισ να κατσεις ασε το κλαμπανι που πεφτει παρα ολα αυτα εκει εκανα το μοναδικο οριο για φετος δε ξαναπηγα
Χρυσανθε με τετοιο παιχνιδι βλεπω να αδειασουν οι κυνηγοτοποι!....Ομως πχ ενα βιντεοπαιγνιδι κυνηγιου με πραγματικη ρεαλιστικη πραγματικοτητα οπου κυνηγας κανονικα καρπωνεσαι αλλα και αστοχεις , διαβαζεις ιχνη, μιλας με το σκυλο και το παιδι, περνεις ποντους εαν μαζεψεις καλυκες εαν πονταρεις το σκυλι, εαν το ταιζεις σωστα, ....
Ξέρουν που πάνε,έξω από το χωριό έχει μπάμΣε κισσο μέσα στο χωριό με αμάξια να περνάνε και πιτσιρίκια να ουρλιάζουν πρέπει να ήταν πάνω από 50 τσίχλες. Περπατητο και καρτέρι που έκανα απέδειξαν ότι όλες οι τσίχλες τις περιοχής τελικά ήταν εκεί σε αυτό τον κισσο και πουθενά αλλού!!!!!!
Έτσι είναι! Ξέρουν και καλά μάλιστα. Το ίδιο σκηνικό και στο γειτονικό χωριό Κυριακή μεσημέρι που είχε μαζευτεί η παρέα για μπύρες μετά το κυνήγι. Τσίχλες και κοτσυφια να πάνε και να έρχονται στους κισσους στο ποτάμι δίπλα από τις καφετέριες και το πρωί να έχω 10-12 τουφεκιες όλες κι όλες και σε καλο καρτέρι....Ξέρουν που πάνε,έξω από το χωριό έχει μπάμ
Από εξατμίσεις και από ουρλιαχτά δεν πέθανε κανένας
Δεν είναι τυχαίο ότι όπου υπάρχουν μικρά λιοστάσια και περιβόλια μέσα ή κοντά σε οικισμούς είναι γεμάταΈτσι είναι! Ξέρουν και καλά μάλιστα. Το ίδιο σκηνικό και στο γειτονικό χωριό Κυριακή μεσημέρι που είχε μαζευτεί η παρέα για μπύρες μετά το κυνήγι. Τσίχλες και κοτσυφια να πάνε και να έρχονται στους κισσους στο ποτάμι δίπλα από τις καφετέριες και το πρωί να έχω 10-12 τουφεκιες όλες κι όλες και σε καλο καρτέρι....
Στη Στενή με χιόνι είχα πετύχει τρελό παιχνίδι στους κισσούς δίπλα στις ταβέρνες.Μιλαμε για τρελο παιχνίδι.Έτσι είναι! Ξέρουν και καλά μάλιστα. Το ίδιο σκηνικό και στο γειτονικό χωριό Κυριακή μεσημέρι που είχε μαζευτεί η παρέα για μπύρες μετά το κυνήγι. Τσίχλες και κοτσυφια να πάνε και να έρχονται στους κισσους στο ποτάμι δίπλα από τις καφετέριες και το πρωί να έχω 10-12 τουφεκιες όλες κι όλες και σε καλο καρτέρι....
Να δεις τι τσίχλα έχει στα προαστια της Αττικής, μέσα στη πολη, ειδικά μετά τις 15 Γενάρη με ακορυφωμα εκείνο το κρυο τέλος Γενάρη. Και δεν ανεβαίνουν το τελευταίο δεκάλεπτο, από τις 4 το απογευμα ανηφοριζουν σβηστά, κυρίες... Το ίδιο συμβαίνει παντου..Έτσι ακριβώς. Πιο πολλές τσίχλες θα δεις μέσα και γύρω από την Νέα Αρτάκη αυτές τις μέρες πάρα στο καλύτερο τσιχλομερος πχ των Καθενων. Δεν είναι χαζά τα πουλιά. Χαζοί και αχόρταγοι είναι αρκετοί από το συναφή μας δυστυχώς...
Ησουν σήμερα εκείΠολλά πουλιά παιδιά πάντως Κομποτάδες, Μεξιάτες παιδιά μου το λέγανε αλλά σήμερα το δα και εγώ με τα μάτια μου πολύ πράγμα...... Στους κισσούς
Αύριο φινάλε εκει
Είχε σήμερα τελικά, τι ισχύει;Ησουν σήμερα εκεί
Φίλος σήμερα εκεί πήρε 13 πουλιά... όταν τις προηγούμενες μέρες έπιανε εύκολα το ημερήσιο όριοΕίχε σήμερα τελικά, τι ισχύει;
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Αν και βλέπω αύριο που πιθανόν να μπορώ να πάω το απόγευμα δίνει βροχή.Φίλος σήμερα εκεί πήρε 13 πουλιά... όταν τις προηγούμενες μέρες έπιανε εύκολα το ημερήσιο όριο
Πράγματι, τόσα πουλιά δεν θυμάμαι από πότε είχα να δω... Και να παίζουν ασταμάτητα όλη μέρα!Πολλά πουλιά παιδιά πάντως Κομποτάδες, Μεξιάτες παιδιά μου το λέγανε αλλά σήμερα το δα και εγώ με τα μάτια μου πολύ πράγμα...... Στους κισσούς
Αύριο φινάλε εκει