Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Για δοκίμασε να βρεις τα καρτέρια που αναλυτικά περιγράφει πως θα πας. Δεν έχεις καμία ελπίδα. Αν δε είσαι ντόπιος, και εννοώ να ξέρεις ακριβώς εκείνα τα μέρη και να έχει βρεθεί σε εκείνους τους δρόμους, με τίποτα δεν τα βρίσκεις, όσο αναλυτικά και να τα έδωσε. Εγώ που έχω το σπίτι μου στην Ηλεία και πηγαίνω συχνά κάτω, τα καρτέρια που περιγράφει δεν μπορώ με τίποτα να τα βρω.
τα βρήκα σε λιγότερο από 10 λεπτά, πέταξα λίγο, αναγνωρισα που θα αφήσω το αυτοκίνητο και αν υπάρχει 2ο που θα το έχουμε αφήσει για να βγουμε σε αυτό, ωστε να αλλάξουμε γρηγορα περιοχή αν εκει δεν μας ικανοποιεί

Attachments

• 1708613213441.png
    1708613213441.png
    2,4 MB · Προβολές: 101
  • 1708613002135.png
    1708613002135.png
    2,6 MB · Προβολές: 101
τα βρήκα σε λιγότερο από 10 λεπτά, πέταξα λίγο, αναγνωρισα που θα αφήσω το αυτοκίνητο και αν υπάρχει 2ο που θα το έχουμε αφήσει για να βγουμε σε αυτό, ωστε να αλλάξουμε γρηγορα περιοχή αν εκει δεν μας ικανοποιεί
Από πουλιά τι είδες έχει τίποτα;;

Τί να σου, είσαι φοβερός!
Εγώ δεν τα βρίσκω.

ρε παιδια καταντησαμε σερλοκ χολμς για να βρουμε που ειναι οι τσιχλες τα παλια χρονια χωρισ ιντερνετ κινητα ουτε το καιρο κοιταγαμε βγαιναμε εξορμηση και οτι βρουμε σε διαφορα μερη μπορει να τρωγες φολα μπορει και να καιγοσουνα αυτη ειναι η γοητεια τωρα θελουμε να μας παρουν τηλεφωνο οι τσιχλες να παμε ραντεβου αντε να τελειωσει να ηρεμησουμε

απο της 5ωρα καρτερακι περασανε καμια 15αρια στον θεοοοο,,μετα εως της 6,15 ΝΕΚΡΑΑΑΑ, μετα τα φνωστα f16 μας πηρανε το καπελο και τα σωβρακαααα .sarcastic. τελικα 2 στο χερι,ΥΓ καθε χρονια πλην κληση το κυνηγι η ρουφιανες ετσι λητουργουνεεεε.hair.

απο της 5ωρα καρτερακι περασανε καμια 15αρια στον θεοοοο,,μετα εως της 6,15 ΝΕΚΡΑΑΑΑ, μετα τα φνωστα f16 μας πηρανε το καπελο και τα σωβρακαααα .sarcastic. τελικα 2 στο χερι,ΥΓ καθε χρονια πλην κληση το κυνηγι η ρουφιανες ετσι λητουργουνεεεε.hair.
Ένταξη σακι πολύ καλά πήγατε εκει πανό μην έχεις παραπανο Τους έκαψες την γούνα φετος!!

Ένταξη σακι πολύ καλά πήγατε εκει πανό μην έχεις παραπανο Τους έκαψες την γούνα φετος!!
δεν εχω κανενα παραπωνο φιλε ηλιαααα,,σε εναν απολογησμο που καναμε με τους φιλους ειναι τα πουλια παρα πωλη αρκαιτα που καρπωθηκαμε :oops: :oops: ;);)

Ο κυπαρρισώνας αριστερα, οπου βρίσκετε το χαντάκι και αχνοφένεται ο πλάτανος, ειναι απο τα καλα καρτέρια......ωραιος ρε συ...
Αυριο καρτερι απογευματινο στην Ήπειρο μέσω τηλεεργασίας.....

Να σημειώσω, πως αποψε σε καρτερι φωτιά σε σύγκριση με αλλες χρονιές, οι τσίχλες που περασαν, ήταν σκάρτες 15 μόλις....με το φίλο παθαμε πλάκα, καθως δε το περιμέναμε να,δουμε αυτο το χαλι, σε μια τετοια καλη χρονια.....

Υ.Γ. Τελικα, δεν δουλεύουν όλα τα καρτέρια, οπως πολλοί νομίζουμε.

Τις τελευταίες μέρες έκοψε αρκετά το απογευματινό μου ρεβελί....
Πετάχτηκα μόλις σταμάτησε η ψιχάλα, έναν κερομύτη βάρεσα κ γύρισα....
Ότι κάνουμε με κάνα περπατητό μέχρι να σημάνει η λήξη.....
ο κερομυτης νωμιζο τελειωσε στης 20 εεε .think. ;);)

Να σημειώσω, πως αποψε σε καρτερι φωτιά σε σύγκριση με αλλες χρονιές, οι τσίχλες που περασαν, ήταν σκάρτες 15 μόλις....με το φίλο παθαμε πλάκα, καθως δε το περιμέναμε να,δουμε αυτο το χαλι, σε μια τετοια καλη χρονια.....

Υ.Γ. Τελικα, δεν δουλεύουν όλα τα καρτέρια, οπως πολλοί νομίζουμε.
Και εγώ απόψε έφυγα ατουφεκιστος, δεν είδα ούτε μια, και λέω τι έγινε, μου πέσαν τα αυτιά..think.

Status
Not open for further replies.
Back