Οχι ετσι!
Σου ειπα να αφαιρεσεις ολοκληρο το κουτι απο πανω χωρις να το ανοιξεις.
Απο την πισω μερια εχει ασφαλεια η βιδες και το αφαιρεις ολοκληρο πανω απο τον κορμο χωρις να ανοιξεις και χωρις να ερθεις σε επαφη με τα ηλεκτρικα μερη
Οχι ετσι!
Σου ειπα να αφαιρεσεις ολοκληρο το κουτι απο πανω χωρις να το ανοιξεις.
Απο την πισω μερια εχει ασφαλεια η βιδες και το αφαιρεις ολοκληρο πανω απο τον κορμο χωρις να ανοιξεις και χωρις να ερθεις σε επαφη με τα ηλεκτρικα μερη
Αν ανοίξεις τώρα τον θερμοστάτη θα δεις να κινειται το μοτέρ στην ηλεκτροβανα.Οι φωτό τραβήχτηκαν με το καλοριφέρ κλειστό. Μήπως έπρεπε να το έχω ανοικτό για να διαπιστώσω ότι όντως φταίει το μοτέρ της βανας;
Τον άνοιξα και γύρναγε σιγά σιγά μέχρι που ήρθε σε κάθετη θέση. Όταν έκλεισα τον θερμοστάτη όμως δεν γύρισε σε οριζόντια θέση το μοτέρ της ηλεκτροβάνας. Έπρεπε ή θα γύρναγε με καθυστέρηση?Αν ανοίξεις τώρα τον θερμοστάτη θα δεις να κινειται το μοτέρ στην ηλεκτροβανα.
Παναγιώτη σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Ναι γύρισα τον αφαλό στον κορμό, όλα ok.Καταρχάς, γύρισες τον αφαλό στον κορμό ;
Αν ναι, ζέσταναν τα σώματα;
Η ηλεκτροβανα αν είσαι ο τελευταίος που έκλεισες τον θερμοστάτη , δεν κλείνει γιατί υπάρχει στον πίνακα αυτοματισμός που την κρατά ανοικτή για να μπορεί να δουλέψει ο κυκλοφορητης χωρίς στραγγαλισμό.
Και όταν ανοίξει κάποιος άλλος την δική του ηλεκτροβανα , θα κλείσει η δική σου.
Με δυο λόγια, μένει η τελευταία ηλεκτροβανα ανοικτή.
Ποιον όροφο είσαι;Παναγιώτη σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Ναι γύρισα τον αφαλό στον κορμό, όλα ok.
Η βάνα έιναι ok. Είμαι ο τελευταίος που έκλεισα
Τα σώματα ζεστάθηκαν αλλά όχι καλά. Κάποια από τη μέση και κάτω είναι χλιαρά και ένα είναι κρύο.
Σήμερα το έκανε αυτό.
Θα καλέσω το μάστορα που μας κα΄νει συντήρηση.
Αλλά τι μπορεί να φταίει?
Αυτό δείχνει μειωμένη πίεση.Τα σώματα ζεστάθηκαν αλλά όχι καλά. Κάποια από τη μέση και κάτω είναι χλιαρά και ένα είναι κρύο.
Αλλά τι μπορεί να φταίει?
2ο είμαι. Κανείς από πάνω. Πίεση ok, 1,5bar όπως είναι πάντα.Ποιον όροφο είσαι;
Είναι άλλοι πάνω από σένα η είσαι ρετιρέ;
Κοίτα την πίεση του νερού της εγκατάστασης θέρμανσης
Κάνε εξαέρωση στα σώματα.2ο είμαι. Κανείς από πάνω. Πίεση ok, 1,5bar όπως είναι πάντα.
Ίδιο πρόβλημα είχε και ο άλλος του 1ου αλλά μετά απο 2 μέρες έστρωσε. Τον είδα πριν λίγο και μου είπε ότι κι αυτός σήμερα το ίδιο παρατήρησε.
Τα διαμερίσματα είναι 4, 2 σε κα΄θε όροφο
Εξαέρωση ok. Ο κυκλοφορητής είναι στο 3 (max)Κάνε εξαέρωση στα σώματα.
Επίσης, ο κυκλοφορητης έχει κουμπί με ταχύτητες πάνω.Δοκιμασε να του αλλάξεις ταχύτητα.
O γείτονας είναι στον 1ο.Ο γείτονας που είχε το πρόβλημα είναι και αυτός στον ίδιο όροφο με εσένα;
Επίσης, 1,5 με ζεστό το νερό είναι λίγο.
Ας είναι στο τρία...βάλε τον δοκιμαστικά στο 2..Εξαέρωση ok. Ο κυκλοφορητής είναι στο 3 (max)
Να το κάνω ενώ είναι σε λειτουργία?Ας είναι στο τρία...βάλε τον δοκιμαστικά στο 2..
Μπορεί να έχει 'αρπαξει' το τύλιγμα του 3...