σαν φολαααα μιαζηηηη,,θα το ρισκαρης να το φαςςςςΆντε να τσιμπήσω κάτι... μοσχάρι κοκκινιστό με μανιτάρια και πουρέ πατάτας (ίσα ίσα που φαίνεται).Αν το πιάτο σας φανεί βαθύ για σούπα είναι σύμπτωση απλά.
View attachment 85353
Καλά ρε Σάκη...δε μοιάζεις με καλόγριασαν φολαααα μιαζηηηη,,θα το ρισκαρης να το φαςςςς
τα βρηκαμε τωρα εεεεεςςΚαλά ρε Σάκη...δε μοιάζεις με καλόγρια
Σάκη ο Γιάννης είναι αυτός;
Αφού θα το φας όλο τι δεν πήρες την κατσαρόλα όπως είναιΆντε να τσιμπήσω κάτι... μοσχάρι κοκκινιστό με μανιτάρια και πουρέ πατάτας (ίσα ίσα που φαίνεται).Αν το πιάτο σας φανεί βαθύ για σούπα είναι σύμπτωση απλά.
View attachment 85353
ο φραγκιδης ειναι βρεεε δεν τον ξερηςςςς λεω εγω τωραααΣάκη ο Γιάννης είναι αυτός;
Τον ξέρω Σάκη..... αλλιώς θα τον αναγνώριζα;... Άλλωστε σε ρώτησα....ο Γιάννης είναι;,,ο φραγκιδης ειναι βρεεε δεν τον ξερηςςςς λεω εγω τωρααα
εαν θυμαμε καλα ασχωλουντανε παλια και με τα paniel mprenton και μηπως παλι κιωλαςςςΤον ξέρω Σάκη..... αλλιώς θα τον αναγνώριζα;... Άλλωστε σε ρώτησα....ο Γιάννης είναι;,,
Είσαι μεγάλο αναφτρακι.....εαν θυμαμε καλα ασχωλουντανε παλια και με τα paniel mprenton και μηπως παλι κιωλαςςς
αναφτρακιιιι;;; γουατ τις διςςς λογου τελιοφιτος δημοτικουυυ ερωτοοοοΕίσαι μεγάλο αναφτρακι.....
Το λαμπραντορ το κοιταζει και σκεφτεται,---''μας δουλευει????----
Για προβατίναΩραία θρακα
Ζυγούρι...Για προβατίνα