Α! Και ο σκυλάκος όλα τα λεφτά!Πάρα πολύ ωραία!!!
Αν έλειπαν και οι υπόλοιποι θα ήταν ανεπανάληπτο κυνήγι!
Πάντα τέτοια!
Ποικιλία και ωραίες φάσεις!!!
Α! Και ο σκυλάκος όλα τα λεφτά!Πάρα πολύ ωραία!!!
Αν έλειπαν και οι υπόλοιποι θα ήταν ανεπανάληπτο κυνήγι!
Πάντα τέτοια!
Ποικιλία και ωραίες φάσεις!!!
Ο Φρίξος έχει κυριολεκτικά λυσσάξει για τριχωτό.Α! Και ο σκυλάκος όλα τα λεφτά!
Είναι πλέον έμπειρος και μάλλον γουστάρει τριχωτόΟ Φρίξος έχει κυριολεκτικά λυσσάξει για τριχωτό.
Τα τελευταία 2 χρόνια φερμάρει από ποντικό ως λαγό.
Έχει βγάλει πιο πολλούς λαγούς απ όσους τα λαγόσκυλα του Αντώνη κ του Στέλιου μαζί!
Χθές πάλι κάτι μύρισε σε κουφάλα χαρουπιάς κ έβγαζε το φλοιό.View attachment 81981
Προχθές πάλι μια ζουρίδα (βλ.φωτο).
View attachment 81980
Δεν θα γραψω κατι....εγινες απολυτα κατανοητος κ με τελεια φωτο σαν υστερόγραφο ρε Γιώργη....εύγε σας!!!!Τα κυνήγια μου στο βουνό, γίνονται συνήθως Σάββατο για πολλούς λόγους. Εχθές όμως ζέστη αέρας και σκόνη ... έφυγα και δεν κυνήγησα.
Σήμερα ξαναπήγα από το ξημέρωμα, ο καιρός θαυμάσιος δροσερό αεράκι, το καλύτερο όμως ήταν που είδα το στρατό των γουρουνοκυνηγών να πηγαίνει σε άλλο βουνό !
Παρά την ηλικία του ο σκύλος μου είχε επίσης κέφια, την πρώτη ώρα ψάξαμε κόντρα στον άνεμο χωρίς αποτέλεσμα, μετά αποφάσισα να γυρίσω από χαμηλότερα μέχρι ένα ρέμα που θα το ανέβαινα μέχρι την κορυφή. Όταν έφτασα σε αυτό το ρέμα ο σκύλος το πέρασε κάθετα και συνέχισε προς μια επόμενη, αρκετά πυκνή και απότομη ρεματιά στενή και βαθειά (φαράγγι) που την αποφεύγω ... σήμερα όμως ακολούθησα το σκυλί.
Πλησιάζοντας αυτό το δεύτερο ρέμα, ο σκύλος κατάλαβε πουλιά, που τα ακολούθησε ως την άκρη του μικρού αυτού φαραγγιού όπου και πήρε φέρμα σε ένα τοίχο πουρνάρες και πίσω και παράλληλα με τα πουρνάρια, κάθετα στην κατεύθυνση που έδειχνε το σκυλί το μικρό φαράγγι. Εγώ όπως ερχόμουνα από κάτω, καταλαβαίνω πως δεν μπορώ να περάσω πίσω από τα πουρνάρια για να βλέπω τι θα φύγει μέσα στο ρέμα ...
Πλησιάζω το σκυλί και βγαίνουνε, βλέπω δύο ίσα ίσα πάνω από τις κορφές των πουρναριών, κάνω μια μπηχτή ... και βλέπω να τουμπάρουν και οι δύο !!!
Περνάω μέσα από τα πουρνάρια φτάνω στην άκρη του μικρού γκρεμού που έχει επίσης πουρνάρια και ασπάλαθους και βλέπω το σκυλί να έχει την μία στο στόμα, παίρνω το πουλί και ψάχνουμε για το άλλο αλλά δεν το βρίσκουμε. Δίνω νερό στο σκύλο και τον ξεκουράζω 2-3 λεπτά, αμέσως μετά βρίσκει την δεύτερη, τρυπωμένη σε πολύ πυκνό πουρνάρι νεκρή ...
Έχω καιρό να γράψω για κυνήγι μου, αλλά αυτό το σημερινό νομίζω πως αξίζει ...
View attachment 81923
τον καφε πως τον πινης μετριο η γλυκοοο
Τώρα που το λες φίλε Σακηηηηηη... .και χωρις καλαμακι βλεπωωω
Μέτριο και χωρίς καλαμάκι φιλετον καφε πως τον πινης μετριο η γλυκοοο![]()
![]()
και χωρις καλαμακι βλεπωωω και χωρις περδικαααα
![]()
Ρεεεε ήρεμα ρεεειιι!!!
Πάντα τέτοια Νικόλα, ωραίο κυνήγι κάνατε ... να υποθέσω σε έφτιαξε ο χομπίστας
Ευχαριστώ φίλε μουΠάντα τέτοια Νικόλα, ωραίο κυνήγι κάνατε ... να υποθέσω σε έφτιαξε ο χομπίστας![]()
Μπράβο Νίκο!!! πάντα τέτοια!!!
Καλή συνέχεια και σε εσένα!!!Μπράβο Νίκο!!! πάντα τέτοια!!!!!!
Εγω με τα κλειδια του αυτοκινητου το τρυπαω, μιας κ ειναι απο τους πιο γευστικους καφεδες αυτος, τον οποιο τον χρεισιμοποιώ κ στο κυνήγι εννοειται.....Τώρα που το λες φίλε Σακηηηηηη... .
Έβαλαν χάρτινο καλαμάκι στους σπαστούς..
Πας να "τρυπήσεις" το πλαστικο κ στραβωνει το καλαμάκι....
Πρέπει να έχεις ένα αιχμηρό αντικειμενο μαζί σου η να βρεις ενα ξυλαρακι..
Μαλακίες... Αυτό τους μάρανε.....