Πούπουλο δεν βλέπω στο θέμα
Καλή αρχή.
Ετσι ντε δεν προλαβαίνω να παω.. τουλάχιστον να χαζέψω καμία σε ψηφιακή μορφή..
Τότε θα την κάνουν, όλα μαζί θα μπούνε.Από βδομάδα που θα γυρίσει ο καιρός θα ξεκινήσω να ασχοληθώ με τις κοπέλες μου...... ελπίζω μόνο να κάνουν την εμφάνιση τούς.
Μακάρι.... αλλά να ρίξει και καμιά βροχουλαΤότε θα την κάνουν, όλα μαζί θα μπούνε.
Από Νοέμβρη...τώρα έχετε τις πέρδικες εσείς..μια χαρά είστε φέτος!!!Ετσι ντε δεν προλαβαίνω να παω.. τουλάχιστον να χαζέψω καμία σε ψηφιακή μορφή..![]()
Ευχαριστώ για την κοινοποίηση Γιώργο!!Εύχομαι να σου άρεσε!!
Πολύ ωραίο όπως και τα προηγούμεναΕυχαριστώ για την κοινοποίηση Γιώργο!!Εύχομαι να σου άρεσε!!![]()
Σε ευχαριστώ φίλε!!Καλή σεζόν σε όλους με μαγικές στιγμές και προ πάντων με υγεία!!Πολύ ωραίο όπως και τα προηγούμενα
Καλή μπεκατσοχρονιά να έχεις και να χαίρεσαι τα σκυλιά σου
Όλα τα δυτικά φέτος θα γεμίσουμε μπεκατσουλεςΟ καιρός μας ξεγέλασε πάλι, εκεί που περίμενα σήμερα καταιγίδες έβγαλε μέρα λαμπάδα και δείχνει να γυρνάει σε βόρειους.
Σαββάτο, Κυριακή θα κάνω την πρώτη αναγνωριστική έξοδο με τη σκυλίτσα σε κάτι ανήλια, τώρα αν μας περιμένει και κάνα δωράκι μια χαρά.
Κάτσε να δούμε γιατί με τους 30° που έχει πάλι σήμερα δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Δε βλέπω βροχές και με ζώνουν τα φίδια, με τόση ξεραιλα ότι μπεί θα φύγει το ίδιο βράδυ......Όλα τα δυτικά φέτος θα γεμίσουμε μπεκατσουλες![]()
![]()
Μωρε λες.....Όλα τα δυτικά φέτος θα γεμίσουμε μπεκατσουλες![]()
![]()
Γιάννη τα Ρέματα από τώρα τρέχουν παντού και υγρασία φουλ, κάτσε και θα δεις.Κάτσε να δούμε γιατί με τους 30° που έχει πάλι σήμερα δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Δε βλέπω βροχές και με ζώνουν τα φίδια, με τόση ξεραιλα ότι μπεί θα φύγει το ίδιο βράδυ......
Σε μας εδώ φίλε δε τρέχει πουθενά νεράκι, έχει ξέρα παντού. Μου είπαν γνωστοί, ακόμα σε ανήλια κομμάτια που δε τα βλέπει καθόλου ήλιος είναι στεγνά.....Γιάννη τα Ρέματα από τώρα τρέχουν παντού και υγρασία φουλ, κάτσε και θα δεις.
Τότε Γιάννη μου πάλι με το καραβάκι σε βλέπω.Σε μας εδώ φίλε δε τρέχει πουθενά νεράκι, έχει ξέρα παντού. Μου είπαν γνωστοί, ακόμα σε ανήλια κομμάτια που δε τα βλέπει καθόλου ήλιος είναι στεγνά.....