Με το καλό να το παραλάβεις!Αυτό έκανα.
20 μαϊου περιμενω να ρθει το αμάξι.
Με το καλό να το παραλάβεις!Αυτό έκανα.
20 μαϊου περιμενω να ρθει το αμάξι.
Οι 4 μήνες ισοδυναμουν με 4 χρόνια όταν περιμένει κανείς αυτοκίνητο.Με το καλό να το παραλάβεις!
Πήρες το Suzuki Pilala εν ολήγεις....Εγώ πήγα προχτές να δω το vitara. Βγήκε 23000 η μεσαία έκδοση, με 7 μήνες παράδοση. Ήθελα να δωσω σαν προκαταβολή το δικό μου. Οπότε όπως καταλαβαίνεις πήρα τον πουλο κι έφυγα.
Στέλιο το παρέλαβες;20 μαϊου περιμενω να ρθει το αμάξι
Λογικά με τον καινούργιο μήνα.Στέλιο το παρέλαβες;
Με το καλό να το πάρεις στα χέρια σου!Λογικά με τον καινούργιο μήνα.
Είμαι στη φάση της ταξινόμησης.
Πόσο έχει αυτό καινούργιο ρε παιδιά?Συνήθως, όσο περνούν οι μήνες και κάτι το οποίο είναι προς πώληση δεν μπορεί να πουληθεί, ρίχνουμε τη τιμή ώστε να μπορέσουμε να το δώσουμε.
Ξεκίνησες με 1000 ευρώ και τώρα ζητάς 1200.
Προσωπική μου γνώμη, να ανοιχτεί καινούργιο θέμα "δημοπρασίες" και να το καταχωρήσεις εκεί μέσα με τιμή εκκίνησης 1000 ευρώ.
1600Πόσο έχει αυτό καινούργιο ρε παιδιά?
Φίλε μου κρατα το για εσένα που το πλήρωσες καινούργιο ξέρεις την αξία του .Αν επιμείνεις να το δώσεις ίσως να μην πάρεις ούτε τα μισά.Μονο κάποιος φίλος -συνκυνηγος που το γνωρίζει το όπλο θα μπορούσε να το πάρει.Έχουμε νέα τιμή.
1200€
Η ανάγκη μου για χρηματα μειώθηκε κι έτσι η τιμή του αυξήθηκε.Φίλε μου κρατα το για εσένα που το πλήρωσες καινούργιο ξέρεις την αξία του .Αν επιμείνεις να το δώσεις ίσως να μην πάρεις ούτε τα μισά.Μονο κάποιος φίλος -συνκυνηγος που το γνωρίζει το όπλο θα μπορούσε να το πάρει.
Φίλε μου καλέ, τα συγχαρητήρια μου..
Άξιο απορίας που δεν έχει φύγει ακόμη.Φίλε μου καλέ, τα συγχαρητήρια μου..
Το όπλο είναι όχι μπιμπελό, όχι εργοστασιακή κατάσταση, όχι ολοκαίνουριο...
Το όπλο είναι σε εξωπραγματικη κατάσταση..
Πάλι μπράβο, και χαρά σε όποιον το πάρει..
ΥΓ. Πρότεινα στην γυναίκα μου να βγει στο κλαρί, αλλά δεν θέλει...![]()
Τι απορείς?Άξιο απορίας που δεν έχει φύγει ακόμη.
Πραγματικά το σχόλιο σου αντιπροσωπεύει επ ακριβώς το συγκεκριμένο όπλο.
Να σαι καλά.