για πες ρε Βικτωρα , ποσα εκατομυρια ευρω στοιχιζει να φτιαξεις ένα απλο σε λαβη σκοπευτικο κοντακι απολυτα στα μετρα σου ?? χρονια θυμαμαι που γραφεις για το ποσο ακριβο είναι , ποσο στοιχιζει λοιπον ??Και η κατασκευη κοντακιου ειναι ακριβη υποθεση.....
Αν έρθεις Αθήνα για κοντάκι σε φιλοξενώ εγώ, αν έρθεις για άλλη δουλειά όχι...
Διατροφή κερασμενη και θα τα βρούμε όταν θα έρθω Κρήτη.
Επίσης κερασμενη η μεταφορά από και προς το σκοπευτήριο αφού θα γουστάρω και γω.
Θα τα βρούμε όλα....μονο φτιάξε αυτό το ρημάδι το κοντάκι![]()
Τι μετρα; Δεν πιστεύω να φτιάξεις κοντάκι εξ αποστάσεως .what.Χωρις πλακα, λογικα θα καταφερω μεσα στο καλοκαιρι να παρω μετρα για το κοντακι, αν ολα πανε οπως τα σκεφτομαι.
Aσε με να χω να γκρινιαζω ρε...
Χωρις πλακα, λογικα θα καταφερω μεσα στο καλοκαιρι να παρω μετρα για το κοντακι, αν ολα πανε οπως τα σκεφτομαι. Kαπου ειχες βαλει ενα μαγαζι απο ebay που εστελνε ξυλα για κοντακια
Yπαρχει και άλλη λυση Βικτορα μιλάς με τον Ψυλλακη και όταν κατέβει για αγώνες Κρήτη σε μετράει του δίνεις το οπλο στο φερνει στα μετρα σου και στο στελνει με ταχυδρομική εταιρια με ελάχιστα εξοδαAσε με να χω να γκρινιαζω ρε...
Χωρις πλακα, λογικα θα καταφερω μεσα στο καλοκαιρι να παρω μετρα για το κοντακι, αν ολα πανε οπως τα σκεφτομαι. Kαπου ειχες βαλει ενα μαγαζι απο ebay που εστελνε ξυλα για κοντακια
Βικτωρα συγγνωμη κιολας που ανακατεύομαι στα προσωπικα σου , ολοι το ιδιο ειμαστε οικονομικα , εγω όμως όταν θελω κατι πολύ κοβω και τον καφε και το φτιαχνω , όλα τα αλλα είναι δικιολογιες , 2 ευρω την ημερα να βαζεις σε ένα κουμπαρα σε 6-7 μηνες τα εφτιαξες όλα , μην ριχνεις με στραβο κοντακι , όλα τζαμπα πανε και εσυ μαθαίνεις στραβα , μετα που θα ισιωσεις δεν θα σου αρεσειAσε με να χω να γκρινιαζω ρε...
.cool.Αν έρθεις Αθήνα για κοντάκι σε φιλοξενώ εγώ, αν έρθεις για άλλη δουλειά όχι...
Διατροφή κερασμενη και θα τα βρούμε όταν θα έρθω Κρήτη.
Επίσης κερασμενη η μεταφορά από και προς το σκοπευτήριο αφού θα γουστάρω και γω.
Θα τα βρούμε όλα....μονο φτιάξε αυτό το ρημάδι το κοντάκι![]()
Δεν πειράζει φίλε αφού έτυχε ή στραβη. Ξεκινα νέο κουμπάρα και κάποια στιγμή θα το φτιάξεις, εξάλλου όλοι λίγο πολλή έτσι κάνουμε. Υγεία να'χουμε και όλα θα γίνουν αλλά και να μη γίνουν θα έχουμε προσπαθήσει.Δεν εχετε αδικο, κανενας απο σας. Ξερω οτι ειμαι απαραδεκτος που δεν το εχω κανει τοσο καιρο. Ελπιζω οτι τωρα που ερχονται ολα σε μια σειρα, θα παρει και αυτο την σειρα του μετα το καλοκαιρακι.
Αυτο με τον κουμπαρα το δοκιμασα. Καποια στιγμη ειχα μαζεψει ενα σεβαστο ποσο, και εσκασε μυτη αναγκη στο σπιτι. Αμα σε παει πιπ@-κwλο θελει πολυ να ισιωσεις επειτα.
Κ τις δυο τις εχω ριξει, παρομοια οπλα πολυ φιλικα στο χρηστη... Ωστοσο μου αρεσει περισσοτερο το κοντακι της Μ2 και η εργονομια της κ αν θα επρεπε να διαλεξω προσωπικα, αυτο ειναι υποκειμενικο βεβαια, το αν το οπλο μου θα εχει το επαναντατικο ελατητηριο γυρω απο την αποθηκη η στο κοντακι, θα διαλεγα το δευτερο... Οποτε αναμεσα στα δυο, θα επαιρνα τη Μ2...Εμπειρίες απο franchi affinity ή benelli Μ2 υπάρχουν ;
Σιγα μη δεν την επαιρνες.Κ τις δυο τις εχω ριξει, παρομοια οπλα πολυ φιλικα στο χρηστη... Ωστοσο μου αρεσει περισσοτερο το κοντακι της Μ2 και η εργονομια της κ αν θα επρεπε να διαλεξω προσωπικα, αυτο ειναι υποκειμενικο βεβαια, το αν το οπλο μου θα εχει το επαναντατικο ελατητηριο γυρω απο την αποθηκη η στο κοντακι, θα διαλεγα το δευτερο... Οποτε αναμεσα στα δυο, θα επαιρνα τη Μ2...
θέλεις άνεση,καλύτερη ποιότητα,αντοχή σε βάθος χρόνου παίρνεις m2Πρώτο βήμα επετεύχθη , η Browning πουλήθηκε ,πριν καν βάλω αγγελία ..victory.
Πάμε τώρα στα ποιο σοβαρά , εκτός απο το να οδηγήσω στον Προκρούστη τα κοντάκια απο τα δυο pose πρέπει να δώ και ποια καραμπίνα μπορεί να με συντροφεύσει στο μέλλον. Εμπειρίες απο franchi affinity ή benelli Μ2 υπάρχουν ;