Αυτό είναι για αυτούς που τους αρεσουν τα υποθετα!!!!Τώρα θυμήθηκα λεπτομέρειες, ευχαριστώ Δημήτρη.
Πολύ ταλαιπωρία το βλέπω, άσε που όπως το κόβω δεν κάνει για αυτογεμή.
Αυτό είναι για αυτούς που τους αρεσουν τα υποθετα!!!!Τώρα θυμήθηκα λεπτομέρειες, ευχαριστώ Δημήτρη.
Πολύ ταλαιπωρία το βλέπω, άσε που όπως το κόβω δεν κάνει για αυτογεμή.
Ίδιοι κάλυκες άλλου χρώματος που πήρα δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Μόνο η συγκεκριμένη σακούλα των κόκκινων.Ωχ τέτοιος πορτοκαλί πειρα τον Απρίλιο και εγωκαι Δεκεμβρίο είχα πάρει αλλά δεν είχα θέμα
Πορτοκαλί είναι η κόκκινη; ; εγω εχω Πορτοκαλί με το φλας σε μπερδεύειΊδιοι κάλυκες άλλου χρώματος που πήρα δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Μόνο η συγκεκριμένη σακούλα των κόκκινων.
Οι δικοί μου οι προβληματικοί είναι ΚΟΚΚΙΝΟΙ, όχι πορτοκαλί.Πορτοκαλί είναι η κόκκινη; ; εγω εχω Πορτοκαλί με το φλας σε μπερδεύει
Έχεις αφαιρέσει το φρεζαρισμα η κλείνεις από το αρχικό ύψος?Οι δικοί μου οι προβληματικοί είναι ΚΟΚΚΙΝΟΙ, όχι πορτοκαλί.
Τα γράφω παραπάνω για τη συνταγή και το ρέλιασμα. Και όχι δεν καίω ποτέ τους κάλυκες.Αυτό το φαινόμενο το είχα αντιμετωπίσει σε κάποιους κάλυκες της maxam σε διαμέτρημα 20 αλλά με το κλείσιμο τύπο Paci Ogivale και σε στρογγυλό ρέλι. Είχα παρατηρήσει ότι οι κάλυκες αυτοί δεν ήθελαν καθόλου πολλές στροφές και ιδιαίτερο πάτημα.
Αν μπορείς γράψε μας το σετ απ. και αν μπορείς να θυμηθείς αν τους έκαιγες τους κάλυκες κατά το ρέλιασμα.
Από το αρχικό Γιάννη. Δεν έχω κόψει τον κάλυκα.Έχεις αφαιρέσει το φρεζαρισμα η κλείνεις από το αρχικό ύψος?
Είναι πολύ λεπτά τα χείλη γι'αυτό γίνονται έτσι.Από το αρχικό Γιάννη. Δεν έχω κόψει τον κάλυκα.
Στα άλλα χρώματα με την ίδια ακριβώς συνταγή γιατί δε γίνονται έτσι;Είναι πολύ λεπτά τα χείλη γι'αυτό γίνονται έτσι.
Μπορεί να μην είναι τόσο φρεζαρισμενοι...Στα άλλα χρώματα με την ίδια ακριβώς συνταγή γιατί δε γίνονται έτσι;
Βρε μπας και ριχνεις δραμια 12/0-13/0Την Κυριακή έριξα τα ίδια φυσίγγια με το Baikal το πλάγιο για λόγους ασφαλείας. Ρίχνω τα φυσίγγια, ανοίγω το δίκαννο, δεν έχει αυτόματους διαστολείς οπότε βγάζω με τα χέρια μου τους δύο ριγμένους κάλυκες, κοιτάω τις κάννες μέσα ότι είναι όλα ΟΚ και βάζω τα άλλα δύο.
Οι ριγμένοι κάλυκες τα ίδια χάλια:
View attachment 78491
Για όσους ρωτάνε για τη συνταγή και το ρέλιασμα είναι CX2000 T3 Cheddite, Drago S 1,75, κουβέτ, γνήσια μάλλινη, 36γρ σκάγια 6. Το φυσίγγι έκλεισε και ρελιάστηκε στη μηχανή δύο σταδίων του Λαναρά. Τέσσερα-πέντε δευτερόλεπτα το ρέλιασμα και χειροκίνητα. Άρα σίγουρα δεν είναι υπερβολικά ρελιασμένο.
Και που θα βρεις κάλυκες ns είπαμε;Και επειδή έχω ξενερώσει με τους κάλυκες Cheditte που τους χρησιμοποιώ χρόνια και έχω μάθει στις περισσότερες συνταγές μου να έχω CX2000 και θέλω να τους αντικαταστήσω με NS σκέφτομαι στις συνταγές που είναι στα 32γρ να αντικαταστήσω το 2000 με 688 ενώ σε αυτές που είναι στα 36γρ να βάλω 686 χωρίς να κάνω καμία αλλαγή στην πυρίτιδα αρχικά και αφού δω τη συμπεριφορά τους στο πεδίο θα δω αν χρειάζεται αλλαγή η πυρίτιδα.
Ο Κένταυρος φαίνεται να έχει Πάρη, τουλάχιστον στην ιστοσελίδα.Και που θα βρεις κάλυκες ns είπαμε;
Παρά είναι δυνατή συνταγή για δίκανο,Την Κυριακή έριξα τα ίδια φυσίγγια με το Baikal το πλάγιο για λόγους ασφαλείας.
Για όσους ρωτάνε για τη συνταγή και το ρέλιασμα είναι CX2000 T3 Cheddite, Drago S 1,75, κουβέτ, γνήσια μάλλινη, 36γρ σκάγια 6.
Δεν είναι συνταγή για δίκαννο.Παρά είναι δυνατή συνταγή για δίκανο,
εκτός αν είναι για δράμια.
1,60x34 για ψιλά.
Δυστυχώς όχι... Από Νόμπελ ίσως μόνο gt 27 να έχουν μείνει... Γενικά ότι προέρχεται από Νόμπελ είναι σε έλλειψη.Ο Κένταυρος φαίνεται να έχει Πάρη, τουλάχιστον στην ιστοσελίδα.
https://www.idiogomosi.com/pages/posts/-461.php
Δεν έχει;;;
Γεμιζει με Drago S (×36) Στεφανε....Παρά είναι δυνατή συνταγή για δίκανο,
εκτός αν είναι για δράμια.
1,60x34 για ψιλά.
Δεν το έγραψα για θέμα ασφάλειας αλλά για το κλώτσημα με το μπαϊκάλ.Γεμιζει με Drago S (×36) Στεφανε....
Το 1.75×36 ισα ισα που ειναι κ λιγο, λογο που γεμιζει μάλλινη...οποτε ειναι ασφαλες το σεταπ του....οι καλυκες ειναι λεπτοί ή ξεροί λογικα.