Για κλάματα.ΩΩ
Περίεργο. Διεύθυνση Δασών Αθηνών γράφει και σημερινή ημερομηνία έχει.
Σήμερα που πήρα τηλέφωνο το σύλλογό μου μου είπαν ότι σήμερα το δασαρχείο στην Αθήνα δεν υπογράφει, να ξαναπάρω από Τετάρτη.![]()
Για κλάματα.ΩΩ
Περίεργο. Διεύθυνση Δασών Αθηνών γράφει και σημερινή ημερομηνία έχει.
Σήμερα που πήρα τηλέφωνο το σύλλογό μου μου είπαν ότι σήμερα το δασαρχείο στην Αθήνα δεν υπογράφει, να ξαναπάρω από Τετάρτη.![]()
Κι εγώ αυτό πιστεύω!Να μην προλάβουν να κάνουν γκικ!
Από ποιο σύλλογο είναι...εφόσον δεν έχει βγει ρυθμιστική πως θεωρήθηκε....Η βγήκε και δεν πρόλαβαν να το μάθουν όλοι...πουτανα όλα εφέτος...
Τα περσινά.Αν δεν υπάρχει ρυθμιστική κυνηγάς με την περσινή;
Εισαι τρελος ρε??? Απο συκωτι θα πας πρωτον και δευτερον απο χοληστερινη....Εάν με προσλάβουν στο δασαρχείο μπορεί και να τα καταφέρω
Με ρεγουλα πεστου σιναγριδα και ουζο,θα χασουμε την ρατσα πουνε καθαροαιμηΜου έστειλε μύνημα ο Καράφλας.
Να μην ανησυχείτε, δίνει μάχη στα χαρακώματα της γαλάζιας ψαροταβέρνας και ότι θα βγεί νικητής.Λιγο υπομονή...
Γιάννη πάμε Τετάρτη για βυζολουτρο?Από ποιο σύλλογο είναι...εφόσον δεν έχει βγει ρυθμιστική πως θεωρήθηκε....Η βγήκε και δεν πρόλαβαν να το μάθουν όλοι...πουτανα όλα εφέτος...
Αν και Αλέξης επέστρεψες δημήτριοςΓιάννη πάμε Τετάρτη για βυζολουτρο?
Όχι θα κάτσω να γράφω υπεραναλυσεις.Αν και Αλέξης επέστρεψες δημήτριος
Έχεις νέα....Γιάννη πάμε Τετάρτη για βυζολουτρο?
Ε καλά μην κάτσεις, μείνε όρθιος!Όχι θα κάτσω να γράφω υπεραναλυσεις.
Ναι.Έχω βρεί καταπληκτική ψαροταβέρνα.Παμε παίρνουμε τα λεφτά μας πίσω και τα κάνουμε καλαμαράκια.Έχεις νέα....
Βάλε και τα φυσίγγια αγγελία...να πάρουμε και κανένα χταποδακι με γαρίδα...Ναι.Έχω βρεί καταπληκτική ψαροταβέρνα.Παμε παίρνουμε τα λεφτά μας πίσω και τα κάνουμε καλαμαράκια.
Θα κάνω κλήρωση είμαι υπεράνω.Βάλε και τα φυσίγγια αγγελία...να πάρουμε και κανένα χταποδακι με γαρίδα...
(μισό λεπτό να καθίσω)Αμπελοφιλοσοφιες
Και να είναι τα φετινά μπασιματα χάλια σαν τα περσινάΩ ρε! Τι έχει να γίνει φέτος!![]()