Ετήσια Ρυθμιστική

• Thread starter Thread starter StaPap
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Δεν καταλαβαίνω γιατί έχετε κολλήσει στο αν κάποιος σύλλογος δέχεται τα βιβλιάρια ή δεν τα δέχεται ,αν θεωρεί ή δεν τα θεωρεί.
Το πρόβλημα που μας καίει είναι ένα . Οτι έφτασε δεκαπενταύγουστος ,δεν έχουμε ρυθμιστική , δεν ξέρουμε τι θα ισχύσει και υπάρχει σιωπή από όλες τις πλευρές.
Τα ίδια θα είναι ρε πουλάκι μου! Μήν ανησυχείς! 20 με 29φλεβαρη! Αυτό είναι το δεδομένο μας,γιατί να αλλάξει αυτό, τόσα γουρούνια έχουμε να κάνουμε δουλίτσα! .big smile.

Αν δεν υπάρχει ρυθμιστική κυνηγάς με την περσινή;
Εάν αυτοπροσδιορίζεσαι ως αρνητής ημερολογίου ναι, θα πεις π.χ. εγώ ζω ακόμη στο 2022, θα κυνηγήσω με τη ρυθμιστική 2022-23, δεν έχει περάσει η 28/2/2023 ακόμη

Τα ίδια θα είναι ρε πουλάκι μου! Μήν ανησυχείς! 20 με 29φλεβαρη! Αυτό είναι το δεδομένο μας,γιατί να αλλάξει αυτό, τόσα γουρούνια έχουμε να κάνουμε δουλίτσα! .big smile.
Δεν είναι θέμα αν ανησυχώ ή αν θα είναι ακριβώς η ίδια . Το πρόβλημά είναι ο τρόπος που μας αντιμετωπίζουν και μας μεταχειρίζονται καθώς και το τι υποκρύπτει όλο αυτό που γίνεται.
Ευχαριστώ δεν πρόκειται να πω και να αφήσω πίσω όλα αυτά ακόμη και αύριο να υπογραφεί .
Οχι φίλε ,γιατί πίσω έχει η αχλάδα την ουρά μόνο που εμείς θα τη βρούμε μπροστά μας.

Έχω ανησυχίες απόψε.

Αν δεν βγάλει κανεις άδεια με αποτέλεσμα να διαλυθεί η θηροφυλακη κυνηγάς ελεύθερα χωρίς έλεγχο αφού οι δασικοί είναι καλοί μόνο για τα τσιπουρα;
Αληθεια, εχετε δεχτει ποτε ελεγχο απο δασαρχειο??? Εγω μια φορα μονο και ηταν μαζι με τον μεγαλυτερο πανιβλακα θηροφυλακα που εχει εμφανιστει ποτε στην γη. Παραλιγο να καταληξουμε σε πυξ λαξ εκεινο το απογευμα....

Αληθεια, εχετε δεχτει ποτε ελεγχο απο δασαρχειο??? Εγω μια φορα μονο και ηταν μαζι με τον μεγαλυτερο πανιβλακα θηροφυλακα που εχει εμφανιστει ποτε στην γη. Παραλιγο να καταληξουμε σε πυξ λαξ εκεινο το απογευμα....
Μόνο πρίν τα Χριστούγεννα και σε συγκεκριμένο κλασσικό σημείο που το έπιαναν παραδοσιακά για κομμένα έλατα

ΩΩ
Περίεργο. Διεύθυνση Δασών Αθηνών γράφει και σημερινή ημερομηνία έχει.
Σήμερα που πήρα τηλέφωνο το σύλλογό μου μου είπαν ότι σήμερα το δασαρχείο στην Αθήνα δεν υπογράφει, να ξαναπάρω από Τετάρτη. 🧐

Back