Ετήσια Ρυθμιστική

• Thread starter Thread starter StaPap
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αφού την Τετάρτη θα είναι έτοιμη είπαν από τον σύλλογο εκτός και αν κάποιος έχει ήδη φύγει για την περιοχή που θα κυνηγήσει.
Το ευτράπελο είναι ότι κάποιοι σύλλογοι έχουν αρχίσει την θεώρηση αδειών, ενώ κάποιοι άλλοι οχι

Το ευτράπελο είναι ότι κάποιοι σύλλογοι έχουν αρχίσει την θεώρηση αδειών, ενώ κάποιοι άλλοι οχι
Εγραψα το μεσημερι οτι μου ειπαν οτι αν πληρωσω σημερα Παρασκευη εχω το βιβλιαριο θεωρημενο στο χερι. Αλλα παιδια γραφουν εδω οτι αλλοι συλλογοι λενε οτι δεν θεωρουνται αδειες. Και απο ΞΕ μερια μουγγα και ανυπαρξια. Η θα υπογραφει στο παρα 1 και θα βγουν με τυμπανοκρουσιες να ευλογησουν τα γενια τους η την εχουν/εχουμε φαει στο κωλο και θα βγουν να πουν για τιτανια μαχη που χαθηκε για Χ Ψ λογους....

Εγραψα το μεσημερι οτι μου ειπαν οτι αν πληρωσω σημερα Παρασκευη εχω το βιβλιαριο θεωρημενο στο χερι. Αλλα παιδια γραφουν εδω οτι αλλοι συλλογοι λενε οτι δεν θεωρουνται αδειες. Και απο ΞΕ μερια μουγγα και ανυπαρξια. Η θα υπογραφει στο παρα 1 και θα βγουν με τυμπανοκρουσιες να ευλογησουν τα γενια τους η την εχουν/εχουμε φαει στο κωλο και θα βγουν να πουν για τιτανια μαχη που χαθηκε για Χ Ψ λογους....
Νομίζω ότι οι σύλλογοι που παίρνουν άδειες προς θεώρηση...το κάνουν για θεμα χρόνου...αφού γνωρίζουν τα τέλη...μην συμπεσουν όλες μαζί...μόλις δώσει το δασαρχειο το οκ να μπορούν να πάνε για θεώρηση....τώρα σωστό λάθος....αυτο θα δείξει...
Η ΚΣΕ πάντως στο σαιτ τις δεν αναφέρει τίποτα απολύτως...

Δεν καταλαβαίνω γιατί έχετε κολλήσει στο αν κάποιος σύλλογος δέχεται τα βιβλιάρια ή δεν τα δέχεται ,αν θεωρεί ή δεν τα θεωρεί.
Το πρόβλημα που μας καίει είναι ένα . Οτι έφτασε δεκαπενταύγουστος ,δεν έχουμε ρυθμιστική , δεν ξέρουμε τι θα ισχύσει και υπάρχει σιωπή από όλες τις πλευρές.

Back