Αφού την Τετάρτη θα είναι έτοιμη είπαν από τον σύλλογο εκτός και αν κάποιος έχει ήδη φύγει για την περιοχή που θα κυνηγήσει.
Οκ δεν είσαι ,υπαρχει μια ανοχή λόγο της κατάστασης θέλω να πιστεύω από όλους και να μην χάσουν κάποιοι τα όπλα και πάνε κατηγορούμενοι.Χαρτί και ταυτότητα και είσαι οκ.
Το ευτράπελο είναι ότι κάποιοι σύλλογοι έχουν αρχίσει την θεώρηση αδειών, ενώ κάποιοι άλλοι οχιΑφού την Τετάρτη θα είναι έτοιμη είπαν από τον σύλλογο εκτός και αν κάποιος έχει ήδη φύγει για την περιοχή που θα κυνηγήσει.
Το ευτράπελο είναι ότι κάποιοι σύλλογοι έχουν αρχίσει την θεώρηση αδειών, ενώ κάποιοι άλλοι οχι
Από ποιο σύλλογο?Ο πατερας μου μολις την πηρε θεωρημένη
N. Ημαθιας Δ. Αλεξανδρειας , εκτος αν με τρολλαρει ο φουστης χαχαχα γιατι δεν ειμαστε κονταΑπό ποιο σύλλογο?
Καψώνι για να κλείνουν το μάτι και στους αντικυνηγούς;Μόνο, εικασίες, μπορώ να κάνω.
Να μην προλάβουν να κάνουν γκικ!Καψώνι για να κλείνουν το μάτι και στους αντικυνηγούς;
Εγραψα το μεσημερι οτι μου ειπαν οτι αν πληρωσω σημερα Παρασκευη εχω το βιβλιαριο θεωρημενο στο χερι. Αλλα παιδια γραφουν εδω οτι αλλοι συλλογοι λενε οτι δεν θεωρουνται αδειες. Και απο ΞΕ μερια μουγγα και ανυπαρξια. Η θα υπογραφει στο παρα 1 και θα βγουν με τυμπανοκρουσιες να ευλογησουν τα γενια τους η την εχουν/εχουμε φαει στο κωλο και θα βγουν να πουν για τιτανια μαχη που χαθηκε για Χ Ψ λογους....Το ευτράπελο είναι ότι κάποιοι σύλλογοι έχουν αρχίσει την θεώρηση αδειών, ενώ κάποιοι άλλοι οχι
Για τα φυσίγγια...να έχω την απόδειξη αγοράς μαζί χρειάζεται....Χαρτί και ταυτότητα και είσαι οκ.
Θα παρετε και φυσιγγια ?Για τα φυσίγγια...να έχω την απόδειξη αγοράς μαζί χρειάζεται....
Νομίζω ότι οι σύλλογοι που παίρνουν άδειες προς θεώρηση...το κάνουν για θεμα χρόνου...αφού γνωρίζουν τα τέλη...μην συμπεσουν όλες μαζί...μόλις δώσει το δασαρχειο το οκ να μπορούν να πάνε για θεώρηση....τώρα σωστό λάθος....αυτο θα δείξει...Εγραψα το μεσημερι οτι μου ειπαν οτι αν πληρωσω σημερα Παρασκευη εχω το βιβλιαριο θεωρημενο στο χερι. Αλλα παιδια γραφουν εδω οτι αλλοι συλλογοι λενε οτι δεν θεωρουνται αδειες. Και απο ΞΕ μερια μουγγα και ανυπαρξια. Η θα υπογραφει στο παρα 1 και θα βγουν με τυμπανοκρουσιες να ευλογησουν τα γενια τους η την εχουν/εχουμε φαει στο κωλο και θα βγουν να πουν για τιτανια μαχη που χαθηκε για Χ Ψ λογους....
Ο Προεδρος θα τους ξερανει τους αντκυνηγους !Να μην προλάβουν να κάνουν γκικ!
Άσε Παναγιώτη...λέμε καμιά μαλακία να γελάσουμε λίγο...όπως έχουν πάει τα πράγματα...Θα παρετε και φυσιγγια ?
Ε ναι τώρα ποια ρυθμιστική να προσβάλουν....Ο Προεδρος θα τους ξερανει τους αντκυνηγους !
Μπορει να ξερανει και εμας μαζι...
Μεγαλος παιχτης!!
41 %