Ετήσια Ρυθμιστική

• Thread starter Thread starter StaPap
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ξέρει ο πρόεδρος τα καλά τα καρτέρια
Πάντως στα σοβαρά,τώρα που ο κόσμος κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα και θέλει να έχει μία ενημέρωση για το τι γίνεται, δεν υπάρχει ψυχή
Όταν θα τελειώσει η όλη ιστορία θα ανεβάσουν κανένα βίντεο και θα λένε τα δικά τους......

Πάντως στα σοβαρά,τώρα που ο κόσμος κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα και θέλει να έχει μία ενημέρωση για το τι γίνεται, δεν υπάρχει ψυχή
Όταν θα τελειώσει η όλη ιστορία θα ανεβάσουν κανένα βίντεο και θα λένε τα δικά τους......
Αμα κοψουν καμια πιτα ihunt και Κυνηγεσια σε 23 δευτερολεπτα εχουν ανεβασει αρθρο.....

Αμα κοψουν καμια πιτα ihunt και Κυνηγεσια σε 23 δευτερολεπτα εχουν ανεβασει αρθρο.....
Από πίτες και από λόγια χορτάσαμε
Μήπως έχουμε και καμιά ενημέρωση για την συγκεκριμένη περίπτωση;
Ανακοίνωσε με στόμφο ότι θα στηρίζαμε την οικογένεια και θα τους πηγαίναμε στα δικαστήρια
Τι έγινε;
Όντως το κάναμε, προχωράει, δεν προχωράει γιατί έχει κολλήσει κάπου;

Από πίτες και από λόγια χορτάσαμε
Μήπως έχουμε και καμιά ενημέρωση για την συγκεκριμένη περίπτωση;
Ανακοίνωσε με στόμφο ότι θα στηρίζαμε την οικογένεια και θα τους πηγαίναμε στα δικαστήρια
Τι έγινε;
Όντως το κάναμε, προχωράει, δεν προχωράει γιατί έχει κολλήσει κάπου;

Η ΚΣΕ ειναι σαν διαιτητης που δουλευει στα Χοντος. Φρου φρου κι αρωματα δηλαδη. Λεμε κατι για εντυπωσιασμο της στιγμης και το αφηνουμε να ξεφτιζει στο περασμα του χρονου. Για την υποθεση του βιντεο οταν ειχε βγει πρωτος εγραψα ενα μπραβο. Απο τοτε ομως δεν εχω διαβασει κατι για αυτη. Αν καποιος ξερει να μας πει.

Η ΚΣΕ ειναι σαν διαιτητης που δουλευει στα Χοντος. Φρου φρου κι αρωματα δηλαδη. Λεμε κατι για εντυπωσιασμο της στιγμης και το αφηνουμε να ξεφτιζει στο περασμα του χρονου. Για την υποθεση του βιντεο οταν ειχε βγει πρωτος εγραψα ενα μπραβο. Απο τοτε ομως δεν εχω διαβασει κατι για αυτη. Αν καποιος ξερει να μας πει.
Όταν δεν πράττεις τα δέοντα όταν σου δίνεται η ευκαιρία (και μας έχουν δοθεί αρκετές) πέφτεις σε ανυποληψία
Και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να κάνεις τάμα στην Παναγία να βγεί η ρυθμιστική πριν τον δεκαπενταύγουστο
Γιατί εγώ, μπορεί να κάνω λάθος, αλλά τα συνδυάζω όλα
Εάν δεν πατήσουμε λίγο πόδι όταν έχουμε το δίκιο με το μέρος μας, ποιός θα μας πάρει στα σοβαρά;
Εκτός και αν νομίζουν ότι όταν αγκαλιάζονται με τους πολιτικούς στις εκδηλώσεις και είναι όλο χαμόγελα και φωτογραφίες, είναι επειδή οι πολιτικοί μας αγαπάνε

Δυστυχώς μάγκες εγώ δε θα βγάλω άδεια φέτος. Υποτροπίασε μια βουβωνοκήλη και περιμένω να μου ορίσουν ημερομηνία για χειρουργείο. Στο μεταξύ απαγορεύεται δια ροπάλου να σηκώνω βάρος. Μετά θέλει και αποκατάσταση αρκετό καιρό, οπότε τον πούλο για φέτος. Η γκαντεμιά συνεχίζεται.
Εμ κωτσο τριψε- τριψε τα σιδερα να γιαλησουν αυτα παθενεις !!! Περαστικα φιλε!! και γρηγορη αναρωση σου ευχομαι να προλαβεις να λερωσεις κανενα σιδερικο !!!

Δυστυχώς μάγκες εγώ δε θα βγάλω άδεια φέτος. Υποτροπίασε μια βουβωνοκήλη και περιμένω να μου ορίσουν ημερομηνία για χειρουργείο. Στο μεταξύ απαγορεύεται δια ροπάλου να σηκώνω βάρος. Μετά θέλει και αποκατάσταση αρκετό καιρό, οπότε τον πούλο για φέτος. Η γκαντεμιά συνεχίζεται.
Περαστεικα ρε Κωστη....γρήγορα γερός...

Ρε παιδια γνωριζει κανεις τι ισχυει για τον τυπο παραβολου?
Αλλοι λενε οτι για ολες τις αδειες ειναι το 18ευρω(οριζοντια παραβολα-αδειες-αδεια θηρας κωδικος 0409) και αλλοι(περιβαλλοντος ενεργειας και κλιματικης αλλαγης ΥΠΕΚΑ-Εκδοση αδειας θηρας μεσω κυν. συλλογου για τοπικη ειναι ο κωδικος 1677(28 ευρω) για περιφερειακη 1678(48 ευρω) και για γενικη 1679(78 ευρω)....
Τι στον .....γινεται?

Αλλοι λενε οτι για ολες τις αδειες ειναι το 18ευρω(οριζοντια παραβολα-αδειες-αδεια θηρας κωδικος 0409) και αλλοι(περιβαλλοντος ενεργειας και κλιματικης αλλαγης ΥΠΕΚΑ-Εκδοση αδειας θηρας μεσω κυν. συλλογου για τοπικη ειναι ο κωδικος 1677(28 ευρω) για περιφερειακη 1678(48 ευρω) και για γενικη 1679(78 ευρω)....
Τι στον .....γινεται?
Καλύτερα πάρε τον σύλλογο που ανήκεις και ρώτα μήπως με τον ΑΦΜ τα κάνουν όλα αυτοί.

Τι στον .....γινεται?
Λογικά το 409 αλλά πάρε τον σύλλογο για σίγουρα.

Τι στον .....γινεται?
Με τους κωδικούς 1677-78-79 πληρώνεις μια και έξω Τέλη (Τ=10, Π=30, Γ=60 ευρώ) και Χαρτόσημο-ΟΓΑ (18 ευρώ). Με τον κωδικό 409 πληρώνεις μόνο Χαρτόσημο+ΟΓΑ (18 ευρώ) και τα τέλη τα πληρώνεις μετρητοίς στον σύλλογο μαζί με τα υπόλοιπα. Με απλά λόγια, στους κωδικούς 1677-78-79 είναι το σύνολο των χρημάτων που πηγαίνουν στο κράτος και στο σύλλογο πληρώνεις τα υπόλοιπα που πηγαίνουν στις κυνηγετικές οργανώσεις.

Back