Ωχ Παναγια μου και να ειναι σαν περσι τι εχουν να σου σουρουν....Πες τα ρε Γιάννη!!!
Εγω ειμαι φουλ απαισιοδοξος παντως....
Ωχ Παναγια μου και να ειναι σαν περσι τι εχουν να σου σουρουν....Πες τα ρε Γιάννη!!!
Δυστυχώς μάγκες εγώ δε θα βγάλω άδεια φέτος. Υποτροπίασε μια βουβωνοκήλη και περιμένω να μου ορίσουν ημερομηνία για χειρουργείο. Στο μεταξύ απαγορεύεται δια ροπάλου να σηκώνω βάρος. Μετά θέλει και αποκατάσταση αρκετό καιρό, οπότε τον πούλο για φέτος. Η γκαντεμιά συνεχίζεται.
Φτου σου και εσύ μαυρογατα!!!Εγω ειμαι φουλ απαισιοδοξος παντως....
Εχουμε και εμεις τα γουρια μας φιλος και κανουμε και τα βουντου μας. Επισης λενε οτι οταν θελεις κατι πολυ το συμπαν συνομωτει εναντιον σου. Αρα θα λεω φολα παντου μεχρι να σβησει ο ηλιοςΦτου σου και εσύ μαυρογατα!!!
Πρωτα η υγεια και εχουμε καιρο για κυνηγια. Εγω ημουν "τυχερος" και μου πεταχτηκε τελη Μαρτιου και δεν εχασα κηνυγια . Ενα μηνα εκτος δουλειας εμεινα και προσοχη σε βαρη και αποτομες κινησεις για ενα τριμηνο.
Ρε συ,μην χανεις τις ελπιδες σου..Λες να χακαρε τον Κοσκινα ο αθεοφοβος??? @Θοδωρής-Εύβοια βγες και μαρτυρα ρε. Να μην εχει ο κοσμος ελπιδες αδικα!!!
Και εγώ έτσι κάνω. Δε θέλω αισιοδοξίες το έχω μεγάλη γρουσουζιά!Εχουμε και εμεις τα γουρια μας φιλος και κανουμε και τα βουντου μας. Επισης λενε οτι οταν θελεις κατι πολυ το συμπαν συνομωτει εναντιον σου. Αρα θα λεω φολα παντου μεχρι να σβησει ο ηλιος![]()
Περαστικά και αγύριστα.Δυστυχώς μάγκες εγώ δε θα βγάλω άδεια φέτος. Υποτροπίασε μια βουβωνοκήλη και περιμένω να μου ορίσουν ημερομηνία για χειρουργείο. Στο μεταξύ απαγορεύεται δια ροπάλου να σηκώνω βάρος. Μετά θέλει και αποκατάσταση αρκετό καιρό, οπότε τον πούλο για φέτος. Η γκαντεμιά συνεχίζεται.
Ρε συ,μην χανεις τις ελπιδες σου..
Για ολους εχει ο Θεος...
Μπορει τελευταια στιγμη να γινει το θαυμα και να σου πεταχτει μια στις 19/8 το απογευμα...
Η ελπιδα πεθαινει τελευταια....
Ενας κυνηγος για τα τρυγονια λιγοτερος...Καλυτερα,αφου ειναι σε κινδυνο,θα πρεπει να απαγορευτουν τελειως...
View attachment 76722
Εύχομαι, Καλή κυνηγετική περίοδο,σε όλους και ζεστές κάνες.
View attachment 76725
Περαστικά να είναι όλα και να μείνει μόνο η ανάμνηση.Δυστυχώς μάγκες εγώ δε θα βγάλω άδεια φέτος. Υποτροπίασε μια βουβωνοκήλη και περιμένω να μου ορίσουν ημερομηνία για χειρουργείο. Στο μεταξύ απαγορεύεται δια ροπάλου να σηκώνω βάρος. Μετά θέλει και αποκατάσταση αρκετό καιρό, οπότε τον πούλο για φέτος. Η γκαντεμιά συνεχίζεται.
Ω! να σου.......Εύχομαι, Καλή κυνηγετική περίοδο,σε όλους και ζεστές κάνες.
View attachment 76725
Όσες περισσότερες μπορείς...δεν χαλάνε!!!!!μπα..η παρεα ειναι πλακατζιδικη,αν μη τι αλλο μας διακρινει το χιουμορ..εγω σκεφτομαι ηδη το 3 μερο της εναρξης,την αγωνια της ετοιμασιας,την αισθηση του οδηγηματος,το βραδυ της παραμονης ,τον χαβαλε,την πλακα ,την αποτυχια και την επιτυχια της πρωτης μερας...και χαμογελω μεχρι τα αυτια......ενα ερωτημα με απασχολει.ποσες μπυρες να παρω...
Καλά κυνήγια και σε σενα.....Γιατι να το κρύψουμε άλλωστε....Εύχομαι, Καλή κυνηγετική περίοδο,σε όλους και ζεστές κάνες.
View attachment 76725
Κάποιο λάθος έχεις κάνειΜια οικογένεια είμαστε τελικά...View attachment 76752