Μακάρι....εγω θα πόνταρα σε μια αυξηση 10-15% το λιγοτερο...
Μακάρι....εγω θα πόνταρα σε μια αυξηση 10-15% το λιγοτερο...
Έτσι και επαληθευτούν αυτά που ακούγονται για την Ρυθμιστική και εγώ πιστεύω σε αύξηση και η πολλοί θα ανανεώσουν Σεπτέμβρη ,Οκτώβρη .Μακάρι....
Γιάννη γιατί για ενα πράγμα που είναι νόμιμο παγκοσμίως, αντί να ξέρουμε από τον Ιούνιο την ρυθμιστική, να είμαστε ήρεμοι, να κάνουμε τα πλάνα μας, να δουλέψουν τα καταστήματα, καθόμαστε μέχρι τελευταία μέρα να περιμένουμε να κάνουμε Πάσχα???Έρχεται μεγάλη εβδομάδα...θέλω να πιστεύω ότι την Παρασκευή την επόμενη δεν θα είναι με πενθυμες καμπάνες....και το Σαββατοκύριακο θα έχουμε Ανάσταση και Πάσχα...
Όπως είχε πει και μια ψυχή παλιά για τα λεφτά....Γιατί να συνεχίσεις να αγοράζεις προφυλακτικά ενώ δεν μπορείς να βρείς γκόμενα?
Τι είναι αυτή ρε! Αυτή είναι γριά, βάλε καμμία πιο όμορφη!Όπως είχε πει και μια ψυχή παλιά για τα λεφτά....
Γκόμενες υπάρχουν!!!!!
Πάντα ήταν θέμα υπουργού και κυβέρνησης!να ρωτησω κατι ολους?ειστε σιγουροι οτι η ρυθμιστικη ειναι θεμα ΚΣΕ? μηπως ειναι θεμα υπουργου και κατα επεκταση κυβερνησης? για να σας δω....γιατι διαβαζω πολλες κριτικες και γνωμες...
το μυαλο σου στο κοκο εσυ,ακομα και σε ρεπλικαΤι είναι αυτή ρε! Αυτή είναι γριά, βάλε καμμία πιο όμορφη!
Σπύρο είναι σωστό να καθόμαστε να μυρίζουμε τα νύχια μας;να ρωτησω κατι ολους?ειστε σιγουροι οτι η ρυθμιστικη ειναι θεμα ΚΣΕ? μηπως ειναι θεμα υπουργου και κατα επεκταση κυβερνησης? για να σας δω....γιατι διαβαζω πολλες κριτικες και γνωμες...
τοτε γιατι τα χωνουν στον αραμπατζη?Πάντα ήταν θέμα υπουργού και κυβέρνησης!
Η γριά η κότα έχει το ζουμί..Τι είναι αυτή ρε! Αυτή είναι γριά, βάλε καμμία πιο όμορφη!
Αμπελαλε ο Αραμπατζής Σπύροτοτε γιατι τα χωνουν στον αραμπατζη?
'ειναι ευκολο βλεπεις και μονοπλευρο,με ενοχλει αυτο
δεν ειμαι υπερ της ΚΣΕ και γενικα αυτων των καρεκλοκευνταυρων,ειμαι εναντια σε πολλα,αλλα ειναι ανισχυροι πια,παπαδοδημας και πριν παπασπυρου δεν υπαρχει,να μπορουν να επιβαλουν θεσεις..οποτε δεν ακουγεται η φωνη τους,κακομοιρηδες καταντησαν..αλλα αποκλειστικα υπευθυνος ειναι ο υπουργος για την υπογραφηΣπύρο είναι σωστό να καθόμαστε να μυρίζουμε τα νύχια μας;
Γιατί δε βγαίνει η πολυχρονεμενη ηγεσία μας να μας ενημερώσει;
Δεν είναι από μόνο του ύποπτο αυτό;
Όταν βγαίνει η Κυνηγεσια και λέει ότι όχι μόνο δε θα έχουμε αλλαγές προς το χειρότερο σε σχέση με την περσινή σεζόν, αλλά θα επεκταθούν ορισμένα θηράματα έως τέλος σεζόν, εσύ πιστεύεις ότι είναι θέμα κυβέρνησης;;; Αν ήταν θέμα κυβέρνησης, σιγά μη μας έκαναν τη χάρη για επεκτάσεις....
Πάντα σύμφωνα με τα κυνηγετικά ΜΜΕ, γιατί είναι 12 Αυγούστου και δεν έχει βγει μισός υπεύθυνος να μιλήσει δημόσια.
Ντροπή και κατάντια.
Τα πρόβατα όπου πάει το πρώτο πάνε και τα υπόλοιπα... εμείς γίδια είμαστε!Αν φτάσουμε να συζητάμε ποιο είναι το κριτήριο του καθενός για το αν θα βγάλει άδεια ή όχι αν γίνει η οποιαδήποτε περικοπή ,αυτό και μόνο επιβεβαιώνει την ηττοπάθεια και την αδιαφορία μας γενικότερα.
Δεν υπαρχει κεφαλή και το κοπάδι ειναι που ειναι για κλάματα ,γινεται έρμαιο των αρπακτικών . Σαν τα πρόβατα , άλλος τραβάει κατά δω και άλλος κατά εκεί.
Μάλλον επειδή έχει τη χωριστρα στη μέση!τοτε γιατι τα χωνουν στον αραμπατζη?
'ειναι ευκολο βλεπεις και μονοπλευρο,με ενοχλει αυτο
καλο!!!Μάλλον επειδή έχει τη χωριστρα στη μέση!
Σαφώς και είναι θέμα του εκάστοτε υπουργού.Το θέμα είναι ότι για άλλη μια φορά ο λεβέντης δεν έχει χρόνο να ενημερώσει τα μέλη που εκπροσωπεί που είναι το κόλλημα.να ρωτησω κατι ολους?ειστε σιγουροι οτι η ρυθμιστικη ειναι θεμα ΚΣΕ? μηπως ειναι θεμα υπουργου και κατα επεκταση κυβερνησης? για να σας δω....γιατι διαβαζω πολλες κριτικες και γνωμες...
Το θέμα είναι εάν όντως μιλάνε και αν τα λένε όπως πρέπει, και οι άλλοι δεν τους ακούνεοποτε δεν ακουγεται η φωνη τους