Ετήσια Ρυθμιστική

• Thread starter Thread starter StaPap
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αυτο ειναι σιγουρο. Ηδη μειον 1. Ο πατερας μου δεν βγαζει φετος...
Κάθε χρόνο θα μειώνονται, αυτό είναι σίγουρο,το πόσο είναι το ζητούμενο...
Εκεί είναι το ζητούμενο και δυστυχώς για εμάς εκεί θα χαθεί και το παιχνίδι, όταν χαθεί
Ότι μειώνεται είναι καταδικασμένο να χαθεί κάποια στιγμή
Εάν υπήρχε σταθερά ένας αριθμός αδειών 200.000-250.000 δεν λέω για περισσότερες, σε υπολογίζουν αλλιώς
Και για το χρήμα που αφήνεις γενικά(στο κράτος και την πραγματική οικονομία)και για τις ψήφους

Σε ποια περίπτωση δεν θα βγάλετε άδεια φέτος; Πχ αν μειώσουν το τρυγόνι στα 2; Αν κόψουν τον Φλεβάρη; Αν κόψουν κάποια είδη πάπιας;
Πρέπει να βγάζω άδεια κοντά στα 40 χρόνια...δεν νομίζω ότι θα αναγκαστώ να μην βγάλω ξανά...κυνήγι δεν είναι μόνο τα θηράματα ..μια μένα...
Αν αναλογιστώ τα θηράματα που είχε πριν 40 χρόνια ...με τα σημερινά...δεν έπρεπε να βγάζω άδεια..

Πρέπει να βγάζω άδεια κοντά στα 40 χρόνια...δεν νομίζω ότι θα αναγκαστώ να μην βγάλω ξανά...κυνήγι δεν είναι μόνο τα θηράματα ..μια μένα...
Αν αναλογιστώ τα θηράματα που είχε πριν 40 χρόνια ...με τα σημερινά...δεν έπρεπε να βγάζω άδεια..
Γιατί να συνεχίσεις να αγοράζεις προφυλακτικά ενώ δεν μπορείς να βρείς γκόμενα?

Αν φτάσουμε να συζητάμε ποιο είναι το κριτήριο του καθενός για το αν θα βγάλει άδεια ή όχι αν γίνει η οποιαδήποτε περικοπή ,αυτό και μόνο επιβεβαιώνει την ηττοπάθεια και την αδιαφορία μας γενικότερα.
Δεν υπαρχει κεφαλή και το κοπάδι ειναι που ειναι για κλάματα ,γινεται έρμαιο των αρπακτικών . Σαν τα πρόβατα , άλλος τραβάει κατά δω και άλλος κατά εκεί.

Αν φτάσουμε να συζητάμε ποιο είναι το κριτήριο του καθενός για το αν θα βγάλει άδεια ή όχι αν γίνει η οποιαδήποτε περικοπή ,αυτό και μόνο επιβεβαιώνει την ηττοπάθεια και την αδιαφορία μας γενικότερα.
Δεν υπαρχει κεφαλή και το κοπάδι ειναι που ειναι για κλάματα ,γινεται έρμαιο των αρπακτικών . Σαν τα πρόβατα , άλλος τραβάει κατά δω και άλλος κατά εκεί.
Αυτό ήθελα να δείξω. Ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια και δεν τον ενδιαφέρει για τους άλλους. Αν έκοβαν για παράδειγμα την τσίχλα, οι αποκλειστικοί κυνηγοί αγριογούρουνων δεν θα αντιδρούσαν. Με αυτόν τον τρόπο χωριζόμαστε σε ομάδες αντί να είμαστε όλοι κυνηγοί και χωρίς να υπάρχει ηγεσία να μας κρατα ενωμένους πολύ απλά οδεύουμε προς το τελος του κυνηγιού όπως το ξέρουμε.

Δεν ξερω αν εχουμε κριτηρια και ποια ειναι αυτα. Το μονο που ξερω ειναι οτι μετα απο 36 χρονια κυνηγιου (δεν εχω χασει ουτε μια περιοδο) μια μικρη φωνη μεσα μου μου φωναζει και ξυπναει την κυνηγετικη μου φυση, ακομα και τωρα χαιδευω φυσιγγια , γυαλιζω οπλα, κανω ξηρες προπονησεις στον κηπο με τις εισερχομενες δεκαοχτουρες και καθε παραμονη εναρξης δεν μπορω να κοιμηθω.

Δεν υπαρχει κεφαλή και το κοπάδι ειναι που ειναι για κλάματα ,γινεται έρμαιο των αρπακτικών . Σαν τα πρόβατα , άλλος τραβάει κατά δω και άλλος κατά εκεί
Τι είναι χειρότερο Δημήτρη;
Το ότι δεν έχουμε καλό τσοπάνη ή ότι είμαστε πρόβατα;

Back