Εσύ αγορίνα μου δε το χρειάζεσαι καθως μικρός έπεσες στο καζάνι ως άλλος γαλατηςΩ ρε Σπύρο !
Δωσε και σε μας απ το βοτάνι που μασουλάς![]()
Εσύ αγορίνα μου δε το χρειάζεσαι καθως μικρός έπεσες στο καζάνι ως άλλος γαλατηςΩ ρε Σπύρο !
Δωσε και σε μας απ το βοτάνι που μασουλάς![]()
Μεχρι και δεκαοχτουρα στις καθυστερησεις θα βαλει!!!Κοτσυφακι ως τις 28 ?
Γκολακι με αναποδο ψαλιδι !
Τους ξερανε !
Μου θύμησες τον Τσίπρα!!!!λοιπον απο σιγουρη πηγη εμαθα τα εξης η ρυθμιστικη αργησε λογω επεξεργασιας ογκου δεδομενων 1ον..αυξηση καρπωσης ολων των θηραματων σε απεριοριστο αριθμο,2ον επιτρεπεται η εαρινη θηρα τρυγονιων καθων και υδροβιων,3ον επιβολη ομοιωματων σε υδροβια,περιστεροειδη,καθως και αι χειροποιηται σφυριχτραι,4ον θηρευση αγριοχοιρου ολο το ετος,καθως και ζαρκαδιου λογω υπερβολικης αυξησης του πληθυσμου τους,5ον επιστροφη 100 ευρω ανα κυνηγο λογω μειωσης τελων,καθως και αποζημιωση καυσιμων με αποδειξεις πληρωσης καυσιμου σε αλλη πολη κατα την ασκηση θηρας,6ον ημουνα ολη μερα στον ηλιο και ολιγον καταναλωση αλκοολ ....
Άσε μην μείνεις έγκυος και έχω αλλά ρε!Άμα είχες τόσο κωλοφαγουρα δε με έκανες ένα τηλ να έρθω για μία εξέταση προστάτη, δε θα σε χρέωνα τίποτα
Τα παιδιά δε βγαίνουν από κει που χεζουμε ρε!Άσε μην μείνεις έγκυος και έχω αλλά ρε!
Τέτοιο κωλοπαιδο που είσαι δεν ξέρω...Τα παιδιά δε βγαίνουν από κει που χεζουμε ρε!
Μην τον κάνετε Μπαν για πλάκα το λέει (γαμηστε τον)Τέτοιο κωλοπαιδο που είσαι δεν ξέρω...
Τα παιδιά δε βγαίνουν από κει που χεζουμε ρε!
Τέτοιο κωλοπαιδο που είσαι δεν ξέρω...
Του κώλου.....Εσεις οι δυο...μιλαμε για μεγαλο ερωτα !!!![]()
Σιγουρα ειπες τον ορκο του ιπποκρατη;Τα παιδιά δε βγαίνουν από κει που χεζουμε ρε!
Αλεξοκολιαζονται μη δίνεις σημασίαΕσεις οι δυο...μιλαμε για μεγαλο ερωτα !!!![]()
Καλή η αλαξοκολια, κερδίζουν και οι δύοΑλεξοκολιαζονται μη δίνεις σημασία
Αν όντως προσθέσουν μέρες στα υδρόβια,αυτό θα είναι ΠΟΛΥ καλό. Ας το δούμε όμως πρώτα να γίνεται πράξη...Δημοσίευμα περι ρυθμιστικής 23-24: https://www.kynigesia.gr/kynigi/rythmistiki-me-paraskinio-ligo-prin-tin-ypografi-tis/
Αυτό περιμένουμε όλοι.Αν όντως προσθέσουν μέρες στα υδρόβια,αυτό θα είναι ΠΟΛΥ καλό. Ας το δούμε όμως πρώτα να γίνεται πράξη...![]()