Ετήσια Ρυθμιστική

• Thread starter Thread starter StaPap
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Τώρα μίλησα με κυνηγετικό σύλλογο Αιγάλεω...δεν δέχονται πληρωμή για έκδοση άδειας....κάτι με ΑΦΜ που πρέπει να δηλώσουμε δεν ξέρουν τι να κάνουν...όταν τους είπα ότι ο Αχαρνών δέχεται πληρωμή...μου απάντησαν...να δω που θα βρουν αυτούς που πλήρωσαν να δηλώσουν το ΑΦΜ...εσένα σου ζήτησαν ΑΦΜ.. τον έγραψες πουθενά

Πάρτε πάλι τηλέφωνο αύριο.. μπορεί να έχουμε νεότερα...Η τελική απάντηση...
Στο δικό μου σύλλογο που πλήρωσα την προηγούμενη εβδομάδα την Δευτέρα ήξεραν και μου ζήτησαν το ΑΦΜ...

Μου ζήτησες καράφλα μου το ΑΦΜ μου
και στραβωσε η φράντζα στο μαλλί μου
δεν πιάσανε τόσα λεφτά σε ομελέτες
και σαν μαλάκας μου ζητάς κορδέλες!
Που είσαι τώρα που σε ψάχνω απεγνωσμένα
μήπως Καραούλι με τα άλλα μαλακισμενα?
Μπήκε η υπογραφή μην γαμησω κανα πουστη
ή ψάχνω τρυγόνια τζάμπα ρε πεοκρουστη?
Στον Κ.Σ Αιγάλεω το σηκώνει μία θεία
και μου λέει δεν ξέρω τίποτα πάρτε πάλι μία!
Άντε τζουτζουκο μου έχω τα λεφτά στο χέρι
κανόνισε μόνο μην στραβωσω και πιάσω το μαδερι.

Last edited:
Στο δικό μου σύλλογο που πλήρωσα την προηγούμενη εβδομάδα την Δευτέρα ήξεραν και μου ζήτησαν το ΑΦΜ...
Βλέπω εφέτος να ζορίζονται λίγο οι σύλλογοι...ειδικά στο Αιγάλεω...έχει πέσει δουλειά..

Απλά τους είπες το νούμερο του ΑΦΜ η σε κάποιο έγγραφο?

Δεν ξέρω τελικά τι θα γίνει φέτος αλλά μιλώντας με έναν συνάδελφο από το κεκα μου είπε τα εξής. Φέτος ήθελαν να πάνε όλοι οι κυνηγοί με το παράβολο 409 που κοστίζει €18 στους συλλόγους και να πλήρωναν τα υπόλοιπα λεφτά. Του χρόνου η άδεια θα είναι πληρως ηλεκτρονική. Η ΚΣΕ είχε τις αντιρρήσεις της και για αυτό έχει καθυστερήσει η ρυθμιστική η οποία θα είναι ίδια με πέρυσι με εξαίρεση το αγριογούρουνο.

Δεν ξέρω τελικά τι θα γίνει φέτος αλλά μιλώντας με έναν συνάδελφο από το κεκα μου είπε τα εξής. Φέτος ήθελαν να πάνε όλοι οι κυνηγοί με το παράβολο 409 που κοστίζει €18 στους συλλόγους και να πλήρωναν τα υπόλοιπα λεφτά. Του χρόνου η άδεια θα είναι πληρως ηλεκτρονική. Η ΚΣΕ είχε τις αντιρρήσεις της και για αυτό έχει καθυστερήσει η ρυθμιστική η οποία θα είναι ίδια με πέρυσι με εξαίρεση το αγριογούρουνο.
Να δούμε θα βγούνε να πουν για πιο λόγο είχαν αντιρρήσεις...

Όταν λέμε πλήρως ηλεκτρονική τι εννοούμε?Δηλαδή το 160αρι θα το δίνεις ολόκληρο σαν ένα παράβολο?Και οι σύλλογοι τι θα κάνουν?
Αν βρεθεί τρόπος για τις ομαδικές ασφάλειες... που είναι υποχρεωτικό.....σπίτι τούς...

Αν βρεθεί τρόπος για τις ομαδικές ασφάλειες... που είναι υποχρεωτικό.....σπίτι τούς...
Εντάξει δεν είναι καλό αυτό.Και για τους ίδιους αλλά και αν καταργηθούν και οι σύλλογοι τι θα έχουμε μετά να φαίνεται?Γτ για μόστρα είναι χαχα

Όταν λέμε πλήρως ηλεκτρονική τι εννοούμε?Δηλαδή το 160αρι θα το δίνεις ολόκληρο σαν ένα παράβολο?Και οι σύλλογοι τι θα κάνουν?
Δεν γνωρίζω. Προσωπική άποψη οι σύλλογοι χρειάζονται για παρα πολλά πράγματα. Όσοι υπάρχουν μόνο για να βγάζουν άδειες τότε δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Στη Σύρο για παράδειγμα ο σύλλογος εκτός από τις άδειες, έχει εκτροφείο περδικων, φροντίζει τα ενδημικά με νερό και τροφή, πρόσφατα έφτιαξαν και σκοπευτήριο και τελος βοηθάει και την τοπική κοινωνία πχ με περιπολιες πυροπροστασίας κλπ. Πριν λίγες ημέρες έστησαν έναν μεγάλο Σταυρό σε ένα βουνό. Και πολλά άλλα. Πόσοι σύλλογοι κανουν παρόμοιες κινήσεις;

Μου ζήτησες καράφλα μου το ΑΦΜ μου
και στραβωσε η φράντζα στο μαλλί μου
δεν πιάσανε τόσα λεφτά σε ομελέτες
και σαν μαλάκας μου ζητάς κορδέλες!
Που είσαι τώρα που σε ψάχνω απεγνωσμένα
μήπως Καραούλι με τα άλλα μαλακισμενα?
Μπήκε η υπογραφή μην γαμησω κανα πουστη
ή ψάχνω τρυγόνια τζάμπα ρε πεοκρουστη?
Στον Κ.Σ Αιγάλεω το σηκώνει μία θεία
και μου λέει δεν ξέρω τίποτα πάρτε πάλι μία!
Άντε τζουτζουκο μου έχω τα λεφτά στο χέρι
κανόνισε μόνο μην στραβωσω και πιάσω το μαδερι.
Ποιητική συλλογή φαμφαρας

Δεν γνωρίζω. Προσωπική άποψη οι σύλλογοι χρειάζονται για παρα πολλά πράγματα. Όσοι υπάρχουν μόνο για να βγάζουν άδειες τότε δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Στη Σύρο για παράδειγμα ο σύλλογος εκτός από τις άδειες, έχει εκτροφείο περδικων, φροντίζει τα ενδημικά με νερό και τροφή, πρόσφατα έφτιαξαν και σκοπευτήριο και τελος βοηθάει και την τοπική κοινωνία πχ με περιπολιες πυροπροστασίας κλπ. Πριν λίγες ημέρες έστησαν έναν μεγάλο Σταυρό σε ένα βουνό. Και πολλά άλλα. Πόσοι σύλλογοι κανουν παρόμοιες κινήσεις;
Αν κάνουν θα είναι λίγοι αυτοί που κάνουν.Γενικα πάντως καλό είναι να υπάρχουν έστω να φαίνονται και ας μην προσφέρουν

Ο Κ.Σ Αιγάλεω σκουπίζει το πεζοδρόμιο του σουβλατζίδικου απέναντι, βάζει νερό στο καζανάκι και εκτρέφει 5 μοσχαροκεφαλες.

Εμένα δε μου αρέσουν καθόλου ηλεκτρονικές άδειες και ηλεκτρονικές ταυτότητες, και ηλεκτρονικά διαβατήρια, και ηλεκτρονικές μπαρούφες γενικά. Να τα καταργήσουμε όλα και να ζούμε στον υπολογιστή άμα είναι. Που είναι το κακό να πηγαίνεις στο σύλλογο και να έχεις ένα βιβλιάριο χάρτινο χειροπιαστό στο χέρι δεν καταλαβαίνω. Ας πάρει το κράτος τα έσοδά του με το ηλεκτρονικό παράβολο, αλλά η άδεια δεν υπάρχει λόγος να καταργηθεί και δε βλέπω καμία χρησιμότητα σε εμάς.
Και ΔΕΝ είμαι υποχρεωμένος να έχω smartphone για να έχω όλα αυτά τα πιστοποιητικά μαζί μου πάντα και να μου κάνει έλεγχο ο θηροφύλακας στο κινητό. Έχω δικαίωμα να μην έχω κινητό όταν βγω στη σύνταξη.

Εχθες το απογευμα...μιλησαμε τηλεφωνικα με τον προεδρο του κυνηγετικου συλλογου Καρλοβασου...
Σε ερωτηση που καναμε...εαν βγαινουν αδειες...η απαντηση ηταν ΝΑΙ.
Για το ποτε θα ψηφιστει η ρυθμιστικη....η απαντηση ηταν σημερα..
Σε ερωτηση...ποτε ξεκιναμε το κυνηγι ...η απαντηση ηταν κανονικα 20/8...

Αυτες τις απαντησεις πηραμε....Σημερα θα περασω απο την συλλογο...να μαθω λεπτομερειες. :)
Εμάς Χίο από αύριο ξεκινάνε να παίρνουν άδειες

Εμένα δε μου αρέσουν καθόλου ηλεκτρονικές άδειες και ηλεκτρονικές ταυτότητες, και ηλεκτρονικά διαβατήρια, και ηλεκτρονικές μπαρούφες γενικά. Να τα καταργήσουμε όλα και να ζούμε στον υπολογιστή άμα είναι. Που είναι το κακό να πηγαίνεις στο σύλλογο και να έχεις ένα βιβλιάριο χάρτινο χειροπιαστό στο χέρι δεν καταλαβαίνω. Ας πάρει το κράτος τα έσοδά του με το ηλεκτρονικό παράβολο, αλλά η άδεια δεν υπάρχει λόγος να καταργηθεί και δε βλέπω καμία χρησιμότητα σε εμάς.
Και ΔΕΝ είμαι υποχρεωμένος να έχω smartphone για να έχω όλα αυτά τα πιστοποιητικά μαζί μου πάντα και να μου κάνει έλεγχο ο θηροφύλακας στο κινητό. Έχω δικαίωμα να μην έχω κινητό όταν βγω στη σύνταξη.
Συμφωνώ απολυτα

Αν κάνουν θα είναι λίγοι αυτοί που κάνουν.Γενικα πάντως καλό είναι να υπάρχουν έστω να φαίνονται και ας μην προσφέρουν
Σίγουρα υπάρχουν σύλλογοι με προσφορά στο έργο που κάνουν....αν δεν προσφέρουν γιατί να είναι σύλλογοι...ένας σύλλογος γι αυτό δημιουργείται και γι αυτό παίρνει συνδρομή, εκτός ότι είναι η φωνή σου και ο εκπρόσωπος σου..πρέπει να παρουσιάζει και ένα έργο..

Εντάξει υπάρχει κόσμος που έχει συνηθίσει να κάνει συναλλαγές μέσω κινητού..όταν πρίν 2-3 χρόνια φτιάξανε την εφαρμογή Κένταυρος για τα τρυγόνια,ο πατέρας μου ετών 75 του έμαθα να στέλνει από το κινητό μύνημα απλό που δεν είχε smartphone άμα κάνει κάνα τρυγονακι. Κάποια στιγμή όλα ηλεκτρονικά θα γίνουν ( όσα δεν έχουν γίνει ακόμα δηλαδή) .

Θα τα λέμε στο Καφενείο της Καστανιάς ....

Σίγουρα υπάρχουν σύλλογοι με προσφορά στο έργο που κάνουν....αν δεν προσφέρουν γιατί να είναι σύλλογοι...ένας σύλλογος γι αυτό δημιουργείται και γι αυτό παίρνει συνδρομή, εκτός ότι είναι η φωνή σου και ο εκπρόσωπος σου..πρέπει να παρουσιάζει και ένα έργο..
Κοίτα για τον συγκεκριμένο που είμαστε γιατί δεν έχω εικόνα για τους άλλους δεν μου έχει έρθει εστω ένα μυνημα για ένα σεμινάριο πχ.Το μόνο μύνημα που είχε έρθει ήταν στις εκλογές για να ψηφίσω κάποιους του Κεκα.

Back